iRobot J7+ Robotti-imuri

Saatavuus epävarmaa
Tarjoushinta 819,00 € Norm. hinta 949,00 €
Säästä 130,00 €
alk. 36,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 12.08. asti
  • Saatavuus epävarmaa
Toimituskulut alk. 7,99 €

Valmistaudu robottiimuriin, johon voit luottaa saadaksesi työsi tehtyä. Roomba® j7+ -robotti-imuri sisältää 10-kertaisen tehonostoimun* ja sen ainutlaatuisen älykkään ansiosta vältetään johtoja ja lemmikkijätteitä. Se ymmärtää jopa ajat, jolloin olet kotona, ja vuodenajat, jolloin saatetaan tarvita lisää siivousta. j7+ tyhjenee Clean Base® automaattiseen lianpoistojärjestelmään, joten voit unohtaa imuroinnin kuukausiksi kerrallaan.

Tällä robotilla on yksi tehtävä: Suorita työ oikein
Unelmasi puhtaasta kodista arjen hälinän ja jatkuvasti muuttuvien aikataulujen keskellä ei tarvitse olla enää unelma. Roomba® j7+ -robottiimuri käyttää PrecisionVision Navigation -toimintoa kotisi kiertämiseen ja siivoamaan illallisen murut pöydän alta, iltapopcornit, jotka eivät päässeet suuhun, koiran turkki sekä päivittäisen lian ja pölyn – luotettavasti ja perusteellisesti. .

Pitää sinut ajan tasalla, joten olet aina hallinnassasi
Kotisi ei koskaan näytä samalta kahdesti, mitä Roomba® j7+ -robottiimuri on suunniteltu käsittelemään. PrecisionVision Navigationin avulla se tunnistaa ja välttää esteet, kuten lemmikkieläinonnettomuudet ja latauskaapelit reaaliajassa. Se jopa lähettää sinulle kuvan siitä, mitä se kohtaa, joten olet aina ajan tasalla kotisi siivouksesta.

Yhdistää tehon, tarkkuuden ja suorituskyvyn
Jotta koko työ saadaan tehtyä sinulle oikein, Roomba® j7+ -robottipölynimurin tehokas 3-vaiheinen puhdistusjärjestelmä sisältää 10x Power-Lifting Suction -imun*, reunan lakaisuharjan, joka kulkee seiniä ja kulmia pitkin, sekä patentoidut Dual Multi-Surface -kumiharjat. Joustavuus mukautuu eri lattiatyyppeihin eivätkä sotkeudu lemmikkieläinten karvojen kanssa.

Unohda imurointi kuukausiksi
Lika ja pöly pysyvät poissa, koska Roomba®-robottiimuri tyhjenee Clean Base® automaattiseen lianpoistojärjestelmään AllergenLock™-pussien avulla, jotka vangitsevat 99 % siitepölystä ja homeesta. Tämä tarkoittaa, että tyhjennettäessä ei ole sotkua tai pölypilviä. Pudota vain käytetty pussi roskakoriin ja aseta uusi alustaan ​​– puhdas ja yksinkertainen.

Puhdistaa jälkesi ja itsensä
Sinun ei tarvitse koskettaa pölyä ja likaa kuukausiin, koska Roomba® j7+ -robottiimuri tyhjenee automaattisesti Clean Base® automaattiseen lianpoistojärjestelmään. Tämän järjestelmän AllergenLock™-pusseihin mahtuu 60 päivää likaa ja roskia.

Se siivoaa, jatkat
Ainutlaatuisen iRobotin kehittämän ainutlaatuisen älykkyyden avulla Roomba® j7+ -robottiimuri oppii kotisi hyökkäämään tarkasti hetken sotkuihin, kuten keittiön pöydän alla oleviin muruihin, yhdellä käskyllä ​​puheavustajallesi*. Powered by iRobot Genius.

Puhdistus, joka ennakoi tarpeitasi
Siivoustehtävät eivät keskeytä elämääsi, koska Roomba® j7+ Robot Vacuum oppii tottumuksesi tarjoamaan yksilöllisiä aikatauluja, jopa ehdottaen lisäsiivousta, kun alueesi siitepölymäärä on korkea tai lemmikkieläinten sulkukauden aikana.

Tule kotiin siivoamaan
iRobot Geniuksen avulla voit asettaa robottisi aloittamaan siivouksen, kun lähdet, ja lopettamaan kun palaat kotiin, joten huomaat vain siivouksen, mutta et koskaan siivoamista. Nauti puhtaasta kodista ja päivästäsi.

Menee sinne, missä sitä tarvitaan, välttää siellä, missä sitä ei ole
Roomba® j7+ Robot Vacuum löytää pölykannut ja pysyy poissa vaikeuksista. Reaktiivinen anturitekniikka kertoo Roomba®-robottiimurille, missä se voi kulkea ja missä ei, mikä tarkoittaa, että se ei juutu huonekaluihin ja tietää paremmin minne mennä. Ja vain iRobot tarjoaa Dirt Detect™ -teknologian, joka keskittyy likaisimpiin paikkoihin, kuten kotisi vilkkaaseen liikenteeseen.

Kysyy mitä tehdä, muistaa mitä sanot
Vie siivouskokemuksesi uudelle tasolle robotilla, joka paranee mitä enemmän sitä käytetään. Roomba® j7+ -robottipölynimuri saa voimansa iRobot Geniuksesta, joten voit asettaa robottisi siivoamaan, kun olet poissa kotoa. Kun se puhdistaa, se lähettää kuvia esteistä, kuten latauskaapeleista, joita se kohtaa, suoraan sovellukseesi. Tämä varmistaa, että olet tietoinen kodissasi olevasta sotkusta tai vaaroista, kuten lemmikkijätteistä, ja voit myös antaa palautetta siitä, kuinka Roomba® j7+ -robottiimurin tulee käsitellä näitä esteitä tulevaisuudessa. Ja voit olla varma, että käytämme vain korkeimpia suojausstandardeja ja salausta kaikissa vaiheissa ja annamme sinulle hallinnan puhtaaseen ja tietoihisi.

Laatu joka kestää. Älykkyys, joka kasvaa.
Robottisi tulee aina älykkäämmäksi, koska se saa jatkuvasti uusia innovaatioita ohjelmistoonsa uusimmalla tekniikalla ja uraauurtavilla ominaisuuksilla iRobot Geniuksen ansiosta.

Puhtaan unelmajoukkue
Ota imurointi ja pyyhkiminen pois tehtävälistaltasi – kaikki kerralla. Imprint® Link -teknologian avulla Roomba® j7+ Robot Vacuum* ja Braava jet® m6 -robotimoppi voivat yhdessä imuroida ja mopata täydellisessä järjestyksessä, jolloin lattiasi puhdistetaan täydellisesti ilman sinun vaivaa.

Pidä kotisi siistinä ja tietosi turvassa
Yli 30 vuoden ajan iRobot-asiakkaat ovat toivottaneet robottimme tervetulleiksi koteihinsa tarjoamaan turvallisen ja tehokkaan siivouspalvelun. Kunnioitus henkilökohtaista tilaasi kohtaan ulottuu fyysisestä virtuaaliseen käyttämällä vain korkeimpia tietoturvastandardeja: iRobot käyttää aina korkeimpia tiedonsalauksen standardeja, joita tukee lupauksemme pitää tietosi turvassa – käyttää tietoja paremman käyttökokemuksen tarjoamiseen. ja auttaa robotiasi toimimaan parhaimmillaan.

Yli 30 vuoden robotiikkaosaamista ja jatkuvaa innovaatiota
iRobotilla on yli 30 vuoden robotiikan asiantuntemus ja innovaatiot, ja maailmanlaajuisesti on myyty yli 30 miljoonaa kotirobottia. Valitsetpa Roomban®, Braavan® tai molemmat, lattiasi saavat tarvitsemansa erikoishoidon.

Myyntipakkaukseen sisältyy:

  • Roomba J7+ -robotti-imuri
  • CleanBase-tyhjennyasema
  • Kaapeli
  • Vaihtosuodatin
  • Vaihtosivuharja
  • Kaksi ylimääräistä pölypussia tyhjennysasemalle
Lisätietoja
Takuu24 kk (akku 12 kk)
Kategoriat