Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs DS (Käytetty)

 
Saat 5 euron alennuksen kun tilaat 20 eurolla koodilla REZ322XD Lue lisää etusivulta
4,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 27.04. asti
  • Myymälässä / Varastossa 1 kpl
Toimituskulut alk. 2,39 €
Osta uusi? 19,90 €
  • Saatavuus epävarmaa

Ice Age: Dawn of the Dinosaurs -videopelissä fanit tapaavat uudelleen Jyrsiksen, Sidin, Mannyn ja Diegon upouudessa seikkailussa, joka perustuu Twentieth Century Foxin tulevaan elokuvaan.  Kun tämä sekalainen sakki matkaa tundran halki ja sen tuolle puolen, he törmäävät toiseen maailmaan: vehmaaseen dinosaurusten maahan, jossa on viidakoita, salaperäisiä kasveja, raivokkaita dinosauruksia, hurjia uusia seikkailuja ja useita uusia ystäviä.  Pelissä pääsee pelaamaan yli kuudella hahmolla: itse kunkin Ice Age -suosikkiystävillä ja uusilla tuttavuuksilla. Pelaajat oppivat hallitsemaan näiden ainutkertaiset taidot ja kyvyt yli 15 toiminnantäyteisessä kentässä.  Yksinpelin ominaisuuksia on laajennettu, ja sen lisäksi pelaajat voivat nyt ensimmäistä kertaa Ice Age -pelissä liittyä ystävien ja perheenjäsenten seuraan kahdeksassa monen pelaajan kilpailuminipelissä.

 

TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET:

 

  • Palaa elokuvan huumoriin, hahmoihin ja esihistoriallisiin ympäristöihin – Pelaajat pääsevät kokemaan uudelleen elokuvan seikkailut ja uusiakin tapahtumia suosikkihahmoillaan. Vilpitön mutta hölmö laiskiainen Sid, avarasydäminen mammutti Manny, urhea sapelihammastiikeri Diego ja huolimaton häirikkö Jyrsis palaavat uusien ystävien kera hurjaan seikkailuun, jossa edetään jääkaudesta vehmaaseen dinosaurusten maailmaan.
  • Ensimmäistä kertaa Ice Age -pelissä: pelaa useilla hahmoilla – Pelissä on yli kuusi pelattavaa hahmoa, ja pelaajat pääsevät opettelemaan siinä kunkin ainutkertaiset kyvyt ja taistelutaidot erilaisissa pelitilanteissa, kuten tasohyppelyhaasteissa, sivuttain vierivissä tehtävissä ja pulmien ratkaisussa.
  • Uutta: monen pelaajan kilpailuminipelit – Toisena Ice Age -pelisarjan uutuutena pelaajat voivat kohdata jopa neljä ystävää tai perheenjäsentä upouusissa monen pelaajan kilpailuminipeleissä.  
  • Koe jatkuvasti muuttuva, haastava pelin kulku yli 15 kentässä – Jokaisessa kentässä  on uusia ja jännittäviä haasteita, kun pelaajat oppivat hallitsemaan kunkin hahmon kyvyt voidakseen nujertaa vihollisia, edetä vaarallisissa maastoissa, välttää esteitä ja paeta hengenvaarallisista tilanteista.