Halo 3 Xbox 360

×

19,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta maksuaikaa 3.8. asti
  • Myymälä Vantaa Ei varastossa
  • Varasto Vantaa 1
Toimituskulut alk. 0,00 €
Toimitamme kaikista varastoista.
Eeppinen saaga jatkuu Halo 3:n, huippumenestyneen ja kriitikoiden kehuman Halo-pelisarjan kiihkeästi odotetun jatko-osan myötä. Tässä kolmannessa Halo-trilogian osassa Master Chief palaa lopettamaan sen, minkä aloitti, ja saattamaan Covenantin, Floodin ja koko ihmiskunnan välisen eeppisen taistelun dramaattiseen ja jännittävään loppuunsa.

Halo 3 on Halo-trilogian, kansainväliseksi viihdeilmiöksi nousseen ja palkintoja voittaneen toimintapelisarjan kolmas osa. Pelejä on myyty jo yli 14,5 miljoonaa kappaletta eri puolilla maailmaa, ja sitä on pelattu moninpelinä Xbox Livessä® yhteensä yli 650 miljoonaa tuntia. Lisäksi pelistä on poikinut leluja, kirjoja, sarjakuva, vaatteita, tuleva elokuvaversio ja paljon muuta.

  • Uuden sukupolven etu: Täysin Xbox 360:n™ voimaa hyödyntävä Halo 3 laajentaa kaikkea sitä, mikä on tehnyt Halo-pelisarjasta mahtavan, ja tuo käyttöön koko joukon teknisiä ja pelillisiä parannuksia.
  • Suunnittelun evoluutio: Uuden sukupolven teräväpiirretty grafiikka, paranneltu tekoäly, edistynyt reaaliaikainen valaistus sekä uusia aseita, hahmoja ja haasteita – tässä vain muutama esimerkki Halo 3:n edistyneestä pelisuunnittelusta ja teknisistä ominaisuuksista.
  • Verraton kokemus: Nämä parannukset tarjoavat pelaajille verrattoman kokemuksen ja viime kädessä niiden avulla kerrotaan vieläkin kiehtovampi ja mukaansatempaavampi tarina.
  • Moninpeli verkossa: Xbox Livessä® Xbox 360:llä toimiva Halo 3 perustuu ainutlaatuiseen sosiaaliseen moninpelikokemukseen ja Halo®2:nkekseliääseen ja kehittyvään verkkopeliin.

Halo 3:a oli ennakkovarattu yli 1,7 miljoonaa kappaletta!

Katso traileri


Kuvia pelistä:


KUVA 1   KUVA 2   KUVA 3   KUVA 4

Katso muut versiot.

Seuraa Halo 3 Live-pelaajien määrää Bungie.net:ssä.

Arvosteluita:

Metacritic 96/100!!

Gamespot 9.6/10

"
It's the addition of the Forge level editor and the saved films that give the game an even longer set of legs, legs that will probably keep you running at full speed until Bungie figures out where, exactly, to go from here."

EuroGamer 100/100

” The best game yet in one of the best FPS franchises of the era.”
 
Team Xbox 97/100

“Halo 3 is the best Xbox 360 game to date.”
 
Pro-G 100/100

“There is absolutely no way any Halo fan will be disappointed by this game.”

Livegamers 94/100Lisätietoja
takuu1 kk
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Halo 3 Xbox 360
Arviosi