Guided Fate Paradox PS3 (Käytetty)

×

19,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta maksuaikaa 3.7. asti
  • Myymälä Vantaa 1
  • Varasto Vantaa Ei varastossa
Toimituskulut alk. 0,00 €
Toimitamme kaikista varastoista.

 

The Guided Fate Paradox PS3


The Guided Fate Paradox on Disgaea: Hour of Darkness -pelin luoneen tiimin uusin tuotos ja helposti lähestyttävä roguelike-RPG. Peli jatkaa samassa omaperäisessä hengessä tuoreella ja uniikilla lähestymistavallaan roguelike-genreen ikimuistoisen hahmokaartin ja tarinan, laajan kustomisaation ja lähes loputtoman jälleenpeluuarvon kera.
Pelaaja ottaa lukiolaisen Renya Kagurazakan roolin, joka on juuri tullut jumalaksi voittamalla ostoskeskuksen loton. Renyan täytyy nyt matkustaa halki Kopiomaailman muuttaakseen asioita oikeassa maailmassa ja toteuttaakseen näin ihmisten toiveita. Mutta onko liikkeellä jokin muukin korkeampi voima...?
 

  • Järjettömät kustomisaatiomahdollisuudet! Omituisia suojavarusteita, aseita ja muuta. Haluatko telaketjut jaloiksesi? Tai ehkä sittenkin kilpa-autojalat? Siitä vain!
  • Loputonta vaihtelua! Sattumanvaraisesti luodut luolastot tarjoavat kerros kerroksen ja kerroksen jälkeen yllätyksiä. Älä pelkää kuolemaa, olet Jumala! Tasot joita keräät tonkiessasi luolastoja auttavat kasvattamaan ominaisuuksiasi.
  • Grafiikat edustavat Noizi Iton kaunista taidetta. Korkean resoluution 3D-spritet tarjoavat hämmästyttävää visuaalisuutta kun sorrat tiesi läpi pelin henkevien luolastojen. Et silti ole yksin, sillä enkelit ovat puolellasi!
Lisätietoja
takuu1 kk
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Guided Fate Paradox PS3 (Käytetty)
Arviosi