Ground Zero Texas Mega-CD (CIB) (kotelo rikki) SMD (Käytetty)

 
18,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 23.08. asti
  • Myymälässä / Varastossa 1 kpl
Toimituskulut alk. 4,99 €

Reticulans-nimellä tunnetut avaruusolennot ovat hyökänneet El Cadroniin, pieneen rajakaupunkiin Teksasissa. Pelaaja on saapunut pelastamaan kaupunkilaisia, jotka ovat kadonneet.

Muukalaisilla on ovelia tapoja naamioitua kaupunkilaisiksi. Pelaajan tehtävänä on eliminoida reticulalaiset, mutta niitä ei voi tappaa tavallisilla aseilla. Pelaajalla on käytössään neljä BattleCameraa, joilla on tainnuttava hiukkassäde, joka pysäyttää muukalaiset väliaikaisesti. Pelaajan on vapautettava maailma Reticulan-uhasta ennen kuin koko alue tuhoutuu ydinpommilla.

Neljä erikoisagenttia auttaa pelaajaa antamalla vihjeitä Reticulanien tukikohdan löytämiseksi. Kun erikoisagentti taistelee reticulalaista vastaan, pelaajan on ammuttava vihollinen, ennen kuin se voi siepata erikoisagentin. Kun vihollinen on hoidettu, erikoisagentti voi katsoa sen riipusta. Jokaisessa riipuksessa on numero ja muoto, joka vastaa erikoislukkoa. Kun koodi on murrettu, holvin ovi aukeaa ja paljastaa Reticulansin asearsenaalin ja kylmävaraston.

Kun tukikohta on turvattu, kaikki pelaajan BattleCams-kamerat ohjelmoidaan uudelleen Reticulan-aseilla. Kun reticulalaiset saavat tietää tästä kehityksestä, he lähettävät stormtrooppereita tuhoamaan kaupungin ja sen asukkaat. Erikoisjoukot taistelevat vastaan, kun kaupungin alueet räjähtävät romuksi.

Yrittäessään epätoivoisesti pysäyttää erikoisjoukot reticulalaiset sieppaavat Reecen, vievät hänet emoalukseensa ja valmistautuvat lähtöön. DiSalvo virittää erityisen BattleCamin, joka on aseistettu jättimäisellä muukalaistykillä. Yhdellä hyvin sijoitetulla laukauksella emoalus tuhotaan, ja kaupunki ja Maa pelastuvat reticulalaisten armeijalta.