Grand Theft Auto V (GTA V) Xbox 360 (Käytetty)

×

14,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta maksuaikaa 3.9. asti
  • Myymälä Vantaa 6
  • Varasto Vantaa Ei varastossa
Toimituskulut alk. 0,00 €
Toimitamme kaikista varastoista.


Järjestimme yömyynnin GTA V:n julkaisussa Espoon ja Vantaan myymälöissä! Kuvavalikossa on kuva julkaisuyöltä Tikkurilan liikkeestä.

Los Santos on laajalle levittäytynyt auringon paahtama suurkaupunki täynnä elämäntapaguruja, pienen luokan tähtiä ja hiipuvia julkkiksia, joita kadehti aiemmin koko läntinen maailma.

Nyt he kamppailevat pysyäkseen pinnalla taloudellisen epävarmuuden ja tosi-TV:n aikakaudella.
Kaaoksen keskellä kolme hyvin erilaista rikollista laatii juonia oman selviytymisensä ja menestyksensä eteen.
 

  • Franklin, entinen katujen gangsteri etsii nyt todellisia tilaisuuksia ja isoja rahoja.
  • Michael, vankilassa istunut ammattirikollinen, jonka eläkepäivät ovat osoittautuneet paljon vähemmän ruusuisiksi kuin hän oli toivonut.
  • Trevor, väkivaltainen mielipuoli, jota vie eteenpäin mahdollisuus löytää edullista huumetta ja seuraava iso keikka.

Ryhmältä ovat vaihtoehdot loppumassa ja se riskeeraa kaiken sarjassa uskaliaita ja vaarallisia ryöstöjä, joka voisi taata porukalle kissanpäivät loppuelämäksi.

Julkaisupäivä 17.9.2013.
 

Kävele, aja, lennä ja veneile lumoavaan seikkailuun Rockstar Gamesin uudessa GTA-pelissä!

Peli sijoittuu kuvitteelliseen Los Santosin kaupunkiin ja sitä ympäröiville kukkoloille, vuorille ja rannoille. Pelialue on massiivinen, mutta pikkutarkka maailma, jossa löytyy vaihtelua viileistä vuoristomaisemista kaupunkien kuumiin gettoihin.

Pelisarjan uudessa osassa ovat mukana edellisestä osista tutut elementit: laaja maailma, jossa pelaaja voi liikkua pelihahmollaan melko vapaasti, sekä tehtäviä, joita suorittavalla pelin tarina etenee.

Taistele jengisodissa maineesi edestä ja yritä saada taloutesi kuntoon tekemällä annettuja tehtäviä.

Grand Theft Auto V on suurin ja kunnianhimoisin tuote, jonka on tehnyt sarjan luoja Rockstar North –pelistudio.
Pelin tapahtumat sijaitsevat Los Santos nimisessä rönsyilevässä kaupungissa ja sen ympäristössä.
Grand Theft Auto V tarjoaa ennennäkemättömän ja yksityiskohtaisen pelikokemuksen aina vuorten huipulta merten syvyyksiin saakka.
   

Huom: K18-peli.

 
Grand Theft Auto V on suurin ja kunnianhimoisin peli, jonka Rockstar Games on koskaan luonut ja se hyödyntää täysin nykykonsoleiden käytettävissä olevaa laskentatehoa.
Voidakseen tarjota parhaan mahdollisen kokemuksen massiiviseen ja yksityiskohtaiseen maailmaan pelin asennusvaatimukset ovat Xbox 360:lle seuraavat.
Xbox 360 Grand Theft Auto V toimitetaan kahdella levyllä, Disc 1 käytetään yhden kerran pakollisiin asennuksiin ja Disc 2 käytetään kun peliä pelataan.
Asennuksen jälkeen pelaajat voivat nauttia sekä Grand Theft Auto V ja Grand Theft Auto Online:sta (julkaisu 1.10) ilman tarvetta vaihtaa levyä .
Ensimmäinen asennus vaatii kuitenkin Xbox 360-kiintolevyn tai ulkoisen 16GT USB -muistitikun (myydään erikseen), jossa on vähintään 8 GT vapaata tilaa.
Jos käytät USB –muistitikkua sen on oltava vähintään USB 2.0, lukunopeus vähintään 15 Mt/sekunnissa ja alustettuna Xbox 360 käyttöön.
Uusi USB -muistitikku on suositeltavaa varmistaaksesi parhaan mahdollisen suorituskyvyn.
 

 

Michael on entinen pankkiryöstäjä joka elelee ylellisesti sovittuaan todistajansuojelusta. Ylellisyydestä ja nopeista autoista huolimatta, hän on tylsistynyt. Vaimo vihaa häntä ja lapset eivät kunnioita. Kun rahatkin hupenevat uhkaavasti, on aika palata juurilleen.

GTA V pelimaailma on uskomattoman laaja, kuin San Andreas, GTA IV ja RDR yhteensä. Tällä kertaa myös vedenalainen maailma ja viemäriverkosto on mallinnettu. Mukana on myös lukuisia radio ja TV kanavia elävöittämässä pelitunnelmaa ja kaiken kuorruttaa pelimaailmaan lisätyt eläimet.

Pelattavissa on kaikki kolme päähenkilöä. Michaelin lisäksi Trevor - hullu sotaveteraani, ja Franklin - nopea jätkä oppimaan kiivetessään ylöspäin alamaailman tikkaita. Voit vaihtaa pelaajaa milloin vaan ja loput ajasta henkilöt tekevät omia rutiineitaan ympäri pelimaailmaa. Tämä antaa paljon mahdollisuuksia edetä eri tilanteissa ja takaa-ajoissa. Tekoälyyn on panostettu, jotta pelaaja voi luottaa kavereiden hoitavan osansa uhkaavissa tilanteissa. Tämäkin teksti kopioitu osoitteesta www.vpd.fi

Pelimaailman henkilöt ovat täysin uusia, mutta jotain tuttua tulee varmasti myös vastaan tunnettujen tuotemerkkien ja ohjelmien muodossa. Mukana on myös lukematon määrä leluja, kuten autoja, rekkoja, vesijettejä, mönkijöitä, hävittäjiä ja muita lentokoneita, pyöriä, helikoptereita. Kaikkea mitä pelimaailmasta löydät, voit ajaa.


Nyt ensimmäistä kertaa käytöksellä eri osissa kaupunkia reaktiot ovat sivistysasteen mukaisia. Jos heiluttelet keskisormea porvarialueella, saat osaksesi paheksuntaa ja paheksuvia katseita. Jos koitat samaa slummissa, saat turpaan.

Virkavaltaa vastaan voi nyt pärjätä myös maalaisjärjellä. Voit kaataa vaikka bensaa kujalle, juosta karkuun ja tiputtaa liekin jälkeesi. Mahdollisuuksia on monia.


Ajotuntumaa on muokattu radikaalisti. Autot eivät enää tunnu veneiltä, vaan käyttäytyvät ajopelityylisesti.


Pelin maailma luo RDR luontoisia satunnaistilanteita jatkuvasti. On rahareikiä hallittavana, pikkurikollisia kiinniotettavana, rikospaikkoja tutkittavana, kiipeliin jääneitä motoristeja autettavana, pummilla liikkuvia kuskattavana. Hahmoilla on myös omia harrastuksia, mitä voi käydä kokeilemassa. Mukana on golfia, laskuvarjohyppäämistä, yoga tunteja, jettiajelua...

Tässä pelissä tehdään keikkaluontoisia hommia enemmän, kuin missään muussa osassa. Toimintakohtauksissa tunnelma tiivistyy elokuvamaisiin mittasuhteisiin, kun hoidat ryöstön ja pakenet aseet laulaen poliiseja, ajat lentokonehalliin ja viimetipassa saat koneen ilmaan vaan hypätäksesi ulos laskuvarjolla ja kadoten saaliin kanssa koneen mäiskähtäessä kaukaisuuteen liekkimeressä...

 

 
GRAND THEFT AUTO ONLINE

Grand Theft Auto Online on elävä ja muuttuva online-maailma 16 pelaajalle, jossa on Grand Theft Auto V:n pelattavuus, ominaisuudet, maantiede ja pelimekaniikka.
Pelimaailma laajenee ja kehittyy entisestään, kun Rockstar Games ja Grand Theft Auto yhteisö kehittävät ja muuttavat sen pelimaailmaa.

Grand Theft Auto Online muuttaa olennaisesti Grand Theft Auton vapaata pelimaailmaa, ympäristön toimintaa ja tehtäviin perustuvaa pelaamista.
Samalle se tekee niistä uskomattoman yksityiskohtaisen ja elävän online-maailman.
 
Grand Theft Auto Onlinessa pelaajilla on vapaus tutkia pelimaailmaa yksin tai ystävien kanssa, tehdä yhteistyössä kokonaisia tehtäviä, ryhmä voi osallistua toimintaan ja ympäristön tapahtumiin tai voitte pelata perinteisesti pelitilassa koko yhteisön voimin, jossa kaikilla on oma persoonallisuus ja käytössänne on kehittynyt Grand Theft Auto V:n mekaniikka.
 
Pelaajat voivat muokata ulkonäköään, kehittää tilastojaan, omistaa kustomoituja ajoneuvoja, ostaa henkilökohtaista omaisuutta ja osallistua tehtäviin.
Työnteolla ja omalla toiminnallasi voit ansaita mainetta ja rahaa, jotka avaavat uusia mahdollisuuksia nousta rikollisten riveissä.

Grand Theft Auto Online maailma kasvaa ja muuttuu jatkuvasti, kun uutta sisältöä lisätään.
Grand Theft Auto Online on ilmainen kaikille Grand Theft Auto V -videopelin ostaneille alkaen 1.10.2013.
  
GTA V –pelin käynnistysvalikossa on valikko GTA Onlineen.
Yhteys vaatii luonnollisesti XBOX Live tai PlayStation Network aktivoidun tilin.

Lisäksi Sinun pitää liittyä Rockstar Social Clubiin.
Jos et ole jäsen se onnistuu osoitteessa:
https://socialclub.rockstargames.com/signup

  http://www.rockstargames.com/V/

Lisätietoja
takuu1 kk
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Grand Theft Auto V (GTA V) Xbox 360 (Käytetty)
Arviosi