Grand Theft Auto V (GTA V) PS4

Loppuunmyyty
Saat 5 euron alennuksen kun tilaat 20 eurolla koodilla 5KIX7U92 Lue lisää etusivulta
19,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 18.06. asti
 • Loppuunmyyty
Osta käytetty 15,99 €
 • Myymälässä / Varastossa 3 kpl

KYMMENEN HYVÄÄ SYYTÄ OSTAA GRAND THEFT AUTO V PlayStation 4:lle:

 • 1080p resoluutio, joten luvassa on huomattavasti tarkempi ja yksityiskohtaisempi grafiikka
 • uusia ajoneuvoja ja aseita käyttöösi
 • harrasta uusia aktiviteetteja, kuten luontokuvausta taikka vaikkapa ampumaradan aktiviteetteja
 • uusia villieläimiä on lisää tarkkoine yksityiskohtineen, tämän lisäksi eläimet ovat entistä aktiivisempia
 • ympäristö, kasvisto ja vedenalainen maailma ovat muuttuneet entistä yksityiskohtaisemmiksi
 • tiheämpää liikennettä, joka tuo lisää haasteita ja yllätyksiä peliin
 • yksityiskohtaisia sääefektejä ja tehostetut aidommat vahinkovaikutukset
 • hahmomallinnukset ovat uudistuneet merkittävästi
 • radiokanavat ovat saaneet n. 100 uutta biisiä ja myöskin uusia juontoja on luvassa
 • myös pelin mukana tuleva GTA Online päivittyy jatkuvasti ja mukaan mahtuu jopa 30 pelaajaa

Grand Theft Auto V
Rockstar Gamesin ylistetty avoimen maailman peli, Grand Theft Auto V, on saatavilla nyt PlayStation 4:lle ja XboxOne:lle. 
Kun nuori katuhuijari, eläkkeelle jäänyt pankkiryöstäjä ja pelottava psykopaatti löytävät itsensä pelottavimpien ja sairaimpien rikollisen alamaailman, Yhdysvaltain hallituksen ja viihdeteollisuuden tekijöiden seasta, heidän täytyy suorittaa sarja vaarallisia ryöstöjä selvitäkseen armottomassa kaupungissa, missä he eivät voi luottaa kehenkään, varsinkaan toisiinsa.
Grand Theft Auto V sisältää merkittäviä graafisia parannuksia ja teknisiä päivityksiä, mitkä tekevät Los Santosista ja Blaine Countystä entistäkin syvällisemmän.
Pidemmän piirtoetäisyyden ja 30 FPS:n 1080p-resoluution lisäksi pelaajat saavat erilaisia lisäyksiä ja parannuksia, kuten:

 • uusia aseita, ajoneuvoja ja aktiviteetteja
 • lisää villieläimiä
 • vilkkaamman liikenteen
 • uuden lehvistöjärjestelmän
 • parannetut vahinko- ja sääefektit, sekä paljon enemmän.

Grand Theft Auto V sisältää upouuden 1. persoonan tilan, joka antaa pelaajille tilaisuuden tutkia Los Santosin ja Blaine Countyn uskomattoman yksityiskohtaista maailmaa täysin uudella tavalla sekä tarina- että Grand Theft Auto Online -tilassa.
Palkitaksemme uskollisia Grand Theft Auto V -faneja Los Santosin ja Blaine Countyn uudempaan ja yksityiskohtaisempaan versioon palaamisesta Rockstar Gamesilla on kokoelma erityisesti näille pelaajille rajoitettuja esineitä – niistä jokainen on yhdistetty tapaan kokea pelin massiivinen maailma uusilla ja jännittävillä tavoilla.
Grand Theft Auto V sisältää myös parannettua radiotarjontaa, yli 150 uutta lisäkappaletta ja tuttujen DJ:den miksausta, läpi pelin 17 radiokanavan.
Grand Theft Auto Online -tilan parannukset sisältävät suuremman pelaajamäärän, sillä verkkopelissä voi olla nyt jopa 30 pelaajaa.
Kaikki Grand Theft Auto Online -tilan lanseerauksen jälkeen julkaistut päivitykset ja Rockstarin luoma sisältö on nyt saatavilla ja lisää on tulossa.
Nykyisen pelaajat voivat siirtää Grand Theft Auto Online -hahmonsa ja edistymisensä joko Xbox 360:ltä tai PlayStation 3:lta.
Lisää tietoa palaaville pelaajille rajoitetun sisällön hankkimisesta löytyy osoitteesta rockstargames.com/V/bonuscontent


Los Santos on laajalle levittäytynyt auringon paahtama suurkaupunki täynnä elämäntapaguruja, pienen luokan tähtiä ja hiipuvia julkkiksia, joita kadehti aiemmin koko läntinen maailma.

Nyt he kamppailevat pysyäkseen pinnalla taloudellisen epävarmuuden ja tosi-TV:n aikakaudella.
Kaaoksen keskellä kolme hyvin erilaista rikollista laatii juonia oman selviytymisensä ja menestyksensä eteen.
 

 • Franklin, entinen katujen gangsteri etsii nyt todellisia tilaisuuksia ja isoja rahoja.
 • Michael, vankilassa istunut ammattirikollinen, jonka eläkepäivät ovat osoittautuneet paljon vähemmän ruusuisiksi kuin hän oli toivonut.
 • Trevor, väkivaltainen mielipuoli, jota vie eteenpäin mahdollisuus löytää edullista huumetta ja seuraava iso keikka.

Ryhmältä ovat vaihtoehdot loppumassa ja se riskeeraa kaiken sarjassa uskaliaita ja vaarallisia ryöstöjä, joka voisi taata porukalle kissanpäivät loppuelämäksi.

Kävele, aja, lennä ja veneile lumoavaan seikkailuun Rockstar Gamesin uudessa GTA-pelissä!

 Peli sijoittuu kuvitteelliseen Los Santosin kaupunkiin ja sitä ympäröiville kukkoloille, vuorille ja rannoille. Pelialue on massiivinen, mutta pikkutarkka maailma, jossa löytyy vaihtelua viileistä vuoristomaisemista kaupunkien kuumiin gettoihin.

Pelisarjan uudessa osassa ovat mukana edellisestä osista tutut elementit: laaja maailma, jossa pelaaja voi liikkua pelihahmollaan melko vapaasti, sekä tehtäviä, joita suorittavalla pelin tarina etenee.

 Taistele jengisodissa maineesi edestä ja yritä saada taloutesi kuntoon tekemällä annettuja tehtäviä.

Grand Theft Auto V on suurin ja kunnianhimoisin tuote, jonka on tehnyt sarjan luoja Rockstar North –pelistudio.
Pelin tapahtumat sijaitsevat Los Santos nimisessä rönsyilevässä kaupungissa ja sen ympäristössä.
Grand Theft Auto V tarjoaa ennennäkemättömän ja yksityiskohtaisen pelikokemuksen aina vuorten huipulta merten syvyyksiin saakka.
  

Huom: K18-peli.

Michael on entinen pankkiryöstäjä joka elelee ylellisesti sovittuaan todistajansuojelusta. Ylellisyydestä ja nopeista autoista huolimatta hän on tylsistynyt. Vaimo vihaa häntä ja lapset eivät kunnioita. Kun rahatkin hupenevat uhkaavasti, on aika palata juurilleen.

GTA V pelimaailma on uskomattoman laaja, kuin San Andreas, GTA IV ja RDR yhteensä. Tällä kertaa myös vedenalainen maailma ja viemäriverkosto on mallinnettu. Mukana on myös lukuisia radio- ja TV-kanavia elävöittämässä pelitunnelmaa ja kaiken kuorruttaa pelimaailmaan lisätyt eläimet.

Pelattavissa on kaikki kolme päähenkilöä. Michaelin lisäksi on Trevor - hullu sotaveteraani, ja Franklin - nopea jätkä oppimaan kiivetessään ylöspäin alamaailman tikkaita. Voit vaihtaa pelaajaa milloin vaan ja loput ajasta henkilöt tekevät omia rutiineitaan ympäri pelimaailmaa. Tämä antaa paljon mahdollisuuksia edetä eri tilanteissa ja takaa-ajoissa. Tekoälyyn on panostettu, jotta pelaaja voi luottaa kavereiden hoitavan osansa uhkaavissa tilanteissa. Tämäkin teksti kopioitu osoitteesta www.vpd.fi

Pelimaailman henkilöt ovat täysin uusia, mutta jotain tuttua tulee varmasti myös vastaan tunnettujen tuotemerkkien ja ohjelmien muodossa. Mukana on myös lukematon määrä leluja, kuten autoja, rekkoja, vesijettejä, mönkijöitä, hävittäjiä ja muita lentokoneita, pyöriä, helikoptereita. Kaikkea mitä pelimaailmasta löydät, voit ajaa.


Nyt ensimmäistä kertaa käytöksellä eri osissa kaupunkia reaktiot ovat sivistysasteen mukaisia. Jos heiluttelet keskisormea porvarialueella, saat osaksesi paheksuntaa ja paheksuvia katseita. Jos koitat samaa slummissa, saat turpaan.

Virkavaltaa vastaan voi nyt pärjätä myös maalaisjärjellä. Voit kaataa vaikka bensaa kujalle, juosta karkuun ja tiputtaa liekin jälkeesi. Mahdollisuuksia on monia.


Ajotuntumaa on muokattu radikaalisti. Autot eivät enää tunnu veneiltä, vaan käyttäytyvät ajopelityylisesti.


Pelin maailma luo RDR luontoisia satunnaistilanteita jatkuvasti. On rahareikiä hallittavana, pikkurikollisia kiinniotettavana, rikospaikkoja tutkittavana, kiipeliin jääneitä motoristeja autettavana, pummilla liikkuvia kuskattavana. Hahmoilla on myös omia harrastuksia joita voi käydä kokeilemassa. Mukana on golfia, laskuvarjohyppäämistä, yogatunteja, jettiajelua...

Tässä pelissä tehdään keikkaluontoisia hommia enemmän kuin missään muussa osassa. Toimintakohtauksissa tunnelma paisuu elokuvamaisiin mittasuhteisiin, kun hoidat ryöstön ja pakenet aseet laulaen poliiseja, ajat lentokonehalliin ja viimetipassa saat koneen ilmaan vaan hypätäksesi ulos laskuvarjolla ja kadoten saaliin kanssa koneen mäiskähtäessä kaukaisuuteen liekkimeressä...

 

 
GRAND THEFT AUTO ONLINE

Grand Theft Auto Online on elävä ja muuttuva online-maailma 16 pelaajalle, jossa on Grand Theft Auto V:n pelattavuus, ominaisuudet, maantiede ja pelimekaniikka.
Pelimaailma laajenee ja kehittyy entisestään, kun Rockstar Games ja Grand Theft Auto yhteisö kehittävät ja muuttavat sen pelimaailmaa.

Grand Theft Auto Online muuttaa olennaisesti Grand Theft Auton vapaata pelimaailmaa, ympäristön toimintaa ja tehtäviin perustuvaa pelaamista.
Samalle se tekee niistä uskomattoman yksityiskohtaisen ja elävän online-maailman.
 
Grand Theft Auto Onlinessa pelaajilla on vapaus tutkia pelimaailmaa yksin tai ystävien kanssa, tehdä yhteistyössä kokonaisia tehtäviä, ryhmä voi osallistua toimintaan ja ympäristön tapahtumiin tai voitte pelata perinteisesti pelitilassa koko yhteisön voimin, jossa kaikilla on oma persoonallisuus ja käytössänne on kehittynyt Grand Theft Auto V:n mekaniikka.
 
Pelaajat voivat muokata ulkonäköään, kehittää tilastojaan, omistaa kustomoituja ajoneuvoja, ostaa henkilökohtaista omaisuutta ja osallistua tehtäviin.
Työnteolla ja omalla toiminnallasi voit ansaita mainetta ja rahaa, jotka avaavat uusia mahdollisuuksia nousta rikollisten riveissä.

Grand Theft Auto Online maailma kasvaa ja muuttuu jatkuvasti, kun uutta sisältöä lisätään.
Grand Theft Auto Online on ilmainen kaikille Grand Theft Auto V -videopelin ostaneille.
  
GTA V –pelin käynnistysvalikossa on valikko GTA Onlineen.
Yhteys vaatii luonnollisesti XBOX Live tai PlayStation Network aktivoidun tilin.

Lisäksi Sinun pitää liittyä Rockstar Social Clubiin.
Jos et ole jäsen se onnistuu osoitteessa:
https://socialclub.rockstargames.com/signup

 http://www.rockstargames.com/V/

Lisätietoja
Takuu1 kk
Kategoriat