Funko Pop! Animation: Seven Deadly Sins - Gowther #1498 Vinyl Figure

 
18,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 11.08. asti
  • Välivarastossa 20+ kpl
Toimituskulut alk. 0,00 €

IDEAALINEN KOKO - Noin 9,5 cm korkea vinyyliminifiguuri täydentää muita keräilytuotteita ja sopii täydellisesti vitriiniin tai pöydälle.

PREMIUM VINYL MATERIAALI - Tämä korkealaatuisesta ja kestävästä vinyylistä valmistettu keräilyesine on tehty kestämään ja kestämään päivittäistä kulutusta, mikä takaa pitkäaikaisen nautinnon niin faneille kuin keräilijöillekin.

TÄYDELLINEN LAHJA ANIME-FANEILLE - Ihanteellinen juhlapyhiin, syntymäpäiville tai erityistilaisuuksiin ja lahjaksi tämä eksklusiivinen figuuri on pakollinen lisä mihin tahansa Seven Deadly Sins -tavarakokoelmaan.

LAAJENNA KOKOELMAASI - Lisää tämä ainutlaatuinen Seven Deadly Sins -vinyylinäyttelypala kasvavaan Funko Pop!-figuurien valikoimaan ja etsi muita harvinaisia ja eksklusiivisia keräilyesineitä, jotta saat täydellisen setin.

JOHTAVA POP-KULTTUURIMERKKI - Luota Funkon asiantuntemukseen. Funko on johtava pop-kulttuurituotteiden luoja, joka valmistaa vinyylifiguureja, toimintaleluja, pehmoleluja, vaatteita, lautapelejä ja paljon muuta.

Lisätietoja
Kategoriat