Flight Simulator X Gold PC (DVD)

Loppuunmyyty
5 euron alennus koodilla: YAD3WF4Y Lue lisää etusivulta.
24,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 20.07. asti
  • Loppuunmyyty

Flight Simulator X Gold Edition bundle sisältää pidetyn Flight Simulator X Deluxe Edition ja sen lisäosan Flight Simulator X: Acceleration Expansion Pack. Flight Simulator X Gold Edition antaa ensimmäisen kerran pelaajalle mahdollisuuden valita yli 80:stä missionista taaten kaikille taidoille vastinetta. Sinun ei tarvitse olla lentolupakirjan suorittanut vaan sinulaattorissa voi aloittaa ihan pohjalta. Toisaalta taas kun vaikeusastetta lisätään niin huipulla sinun todella täytyy osata kaikki itse. Kone ei tällöin ole enää mukana. Flight Simulator sarjassa on juuri tämä se kaikkein paras puoli. Sitä mukaa kuinopit asioita ja kehityt, niin voit ottaa avustuksia pois. Se antaa todellisen lentotunteen.

Pelaaja voi valita mitä lentää, missä lentää ja millaisissa sääoloissa yksityiskohtaisesti mitä ei missään muissa peleissä ole koettu. Lisäosassa pääset myös pelaamaan muita vastaan eri tehtävissä. Lisänä on nyt 20 uutta eri tehtävää. Näyttää  ihan eri peliltä parannetulla DX10 grafiikalla!

Flight Simulator X tarjoaa uuden ja innovatiivisen pelikokemuksen, jossa on tusinan verran uusia lentokoneita, mukana mm. AirCreation 582SL Ultralight sekä Maule M7-260C Orion. Peli on täynnä upeaa grafiikkaa ja todella todentuntuisia maisemia. Iästäsi, persoonallisuudestasi tai taitotasostasi riippumatta saat kokea, millaista on olla maailmaa kiertävä lentäjä, joko yksin tai ystäviesi kanssa. Saat valita tehtäväsi itse - voit olla lennonjohtaja, lentäjä tai perämies ja toimia yhdessä kaikkialla maailmassa sijaitsevien muiden pelaajien kanssa reaaliaikaisessa chatissa.
Taivas on sinun!

Flight Simulator X -pelin lisäosa nostaa lentoelämyksesi täysin uudelle tasolle. Pelaa yksin tai muita vastaan, nauti yksityiskohtaisista maisemista eri puolilla maailmaa, koettele taitojasi ja rohkeuttasi monissa uusissa tehtävissä sekä testaa kolmea uutta jännittävää lentokonetta.


Windows-lentosimulaattori
Yli 20 uutta tehtävää
Kolme uutuutta: F/A-18A Hornet, P-51D Mustang ja helikopteri EH-101
Monen pelaajan tila
Online-tuki
Windows Vista ja DirectX 10 -grafiikka tuottavat upean visuaalisen elämyksen


Järjestelmävaatimukset:
 

Microsoft Windows Vista or Windows XP operating system
PC with 2.0 GHz or higher (single core) processor
56K modem for multiplayer
4 GB plus available hard disk space
DVD drive
128 MB video RAM or higher Shader model 1.1 or higher
Audio Card with speakers or headphones
DirectX 9 hardware compatibility

 

 

 

 

 

 

Lisätietoja
Takuu1 kk
Kategoriat