FIFA 18 Xbox One

FIFA 18 Xbox One

Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Tänä vuonna pelissä on mallinnettu Christiano Ronaldoa erittäin tarkasti EA:n studiolla Madridissä. Hänen juoksuaan, kiihdytystä, taitoa, potkua jne. Hänen dataansa on käytetty myös muiden pelaajien mall... Lue lisää
17,99 € alk. 8,00 €/kk VPD tilillä VPD Laskulla korotonta
maksuaikaa 3.11. asti
 • Myymälä Vantaakpl2
 • Varasto Vantaakpl1

Toimituskulut alk. 0,49 €

Toimitamme kaikista varastoista.

Osta käytetty 12.99 €
 • Myymälä Vantaakpl2
 • Varasto Vantaakpl2

Tänä vuonna pelissä on mallinnettu Christiano Ronaldoa erittäin tarkasti EA:n studiolla Madridissä. Hänen juoksuaan, kiihdytystä, taitoa, potkua jne. Hänen dataansa on käytetty myös muiden pelaajien mallinnukseen. Siihen miten oikeasti pelaajat käyttäytyvät. 

EA Sports FIFA 18 Frostbite-pelimoottoria käyttävä FIFA 18 hämärtää virtuaalisen ja oikean maailman rajan herättäen henkiin koko maailman pelin sankarit, joukkueet ja tunnelmat. Käytä Real Player Motion -teknologiaa vapauttamaan dramaattiset hetket maailman mukaansa tempaavimmissa tunnelmissa. Ja lähde globaalille matkalle tähtien täyttämälle tielle The Journey: Hunter Returns -tarinassa. FIFA Ultimate Team:n FUT-ikonit esittelevät futismaailman legendoja, kuten Ronaldo Nazárion ja monia muita.  FIFA 18 julkaistaan 29. syyskuuta.

 
Frostbiten pyörittämä

Oikean maailman toiminnalle, uusille futismaailmoille ja hahmoille uskollinen peli paranee entisestää Frostbite-pelimoottorin hämärtäessä rajaa oikean ja virtuaalimaailman välillä. Elokuvastudiotyylisiä kehittyneitä varjo- ja valotekniikoita hyödynnetään hahmojen mallinnuksessa ja pelikentän luomisessa. FIFA 18 tarjoaa kaikkien aikojen autenttisimman ja silmiä hivelevämmän futissimulaation.

Pelaajen ohjaus

Real Player Motion Technology: Täysin uusi, peliä muuttava animaatiojärjestelmä tarjoaa pelisarjan koko historian parhaiten reagoivimman ja jouhevimman pelikokemuksen. Uusi liikkeenmallinnusjärjestelmä ja kuva-kuvalta tehdyt animaatiosiirtymät saavat pelin näyttämään aivan oikean maailman kaltaiselta. Real Player Motion Tech sulavoittaa jokaisen kentällä olevan pelaajan liikkeitä, vieden autenttisuuden aivan uudelle tasolle.

Pelaajien persoonallisuudet: Kuusi uutta hahmotyyppiä ja uusi pelaajien määritysteknologia antavat jokaiselle pelaajalle oman erityisen identiteetin. Nyt voit nähdä ensimmäistä kertaa oikean maailman liikkumisen, koon ja muut attribuutit pelaajilla, jolloin he tuntuvat aivan esikuvansa kaltaisilta. Ronaldon sprintit, Sterlingin uniikit käännökset ja Robbenin omalaatuiset käsiliikkeet ovat kaikki täysin tunnistettavia FIFA 18 -pelissä.

Harhautusten hallintaa: FIFA 18 -pelissä voit kohdata puolustajat itsevarmana tietäen että parhaat pelaajat voivat vaihtaa suuntaa hetkessä. Uudet harhautusmekaniikat mahdollistavat entistä luovempia ratkaisuja 1vs1 tilanteessa. Tee tarkempia kosketuksia, tiukempia käännöksiä ja räjähdä toimintaan entistäkin dynaamisemmin.
Reagoivuus: Luovat pallonhallintataidot, kosketukset ja uudistunut harhautusmekaniikka antaa pelaajille täysin uusia mahdollisuuksia rakentaa hyökkäyksiä tiukoissa tilanteissa. Vaihda suuntaa helposti ja tunne pelaajasi nopea reagointi harhauttaessasi puolustajia.
Räjähtävyys: Autenttiset ja dynaamiset vauhtipohjaiset animaatiot mahdollistavat räjähtävämmät mutta silti hallitut kosketukset myös täydellä vauhdilla juostessa.

Joukkueen tyylit ja sijoittuminen

Uusi Player Positioning: Liikkuminen on entistä vapaampaa ja joukkuetoverisi voivat siirtyä kentällä ja reagoida entistä paremmin, kiriä eteen koordinoiduissa juoksuissa, tai siirtyä sopivaan paikkaan tukeakseen hyökkäyksiä. Uudistunut pelaajien liikkuminen antaa mahdollisuuden entistäkin tasapainoisempaan levittäytymiseen pelikentällä tarjoten enemmän mahdollisuuksia ja tilaa lukea peliä.

Joukkueen tyylit: Oikeasta maailmasta napatut eri joukkueiden autenttiset pelaamistyylit ovat nyt mukana FIFA 18 -pelissä. Tunnistat varmasti eri joukkueiden persoonalliset tyylit niin puolustuksessa kuin hyökkäyksissä.

Dynaamiset pikavaihdot: Täysin uusi tilanteeseen pohjautuva vaihto mahdollistaa muutosten tekemisen helposti matsia keskeyttämättä. Tulee sinun sitten hyödyntää joku tilanne tai vastata maalin jälkeiseen tilanteeseen, voit tehdä vaihdon käymättä pelin valikossa.

Mukaansa tempaava ilmapiiri

Alueelliset ilmapiirit: Autenttiset auringon liikkeet, elokuvatyyliset valon ja varjon muutokset, La Ligan ja MLS:n erityiset esitystekniikat, stadion- ja joukkuekohtaiset bannerit, mukautuva selostus ja kentän laadun muutokset herättävät FIFA 18 -pelikokemuksen henkiin aivan uudella tavalla.

Dynaaminen yleisö: Täysin uusi yksilöllinen yleisön reagointi ja laajennettu aluekohtainen kannustus saa sinut tuntemaan tukijoukkojen energiat aivan uudella tavalla. Kuule autenttisten kannustushuutojen kovenevan hyökkäysten edetessä, tunne yleisön innostus maalin yhteydessä ja toteuta juhlistus jopa yleisön kanssa yhdessä.

Dramaattiset hetket

Ällistyttävät maalit: Uusi liike- ja viimeistelyanimaatio tarjoaa entistäkin jouhevamman maalinteon mahdollistaen myös entistäkin dramaattisemmat viimeistelyt. Pelaajien persoonallisuudet takaavat, että pelin sankarit nauttivat suurista hetkistään omalla tyylillään.
Uusi ylitysten hallinta: Täysin uudet ylitykset tarjoavat pelaajille monia mahdollisuuksia pallon maaliin saattamiseen, luoden dynaamisia hyökkäysmahdollisuuksia.

THE JOURNEY: HUNTER RETURNS

Alex Hunter tekee paluun globaalilla matkallaan tuoden mukanaan tähtiä täynnä olevan hahmocastin. Mukana muun muassa Ronaldo ja muita eurooppalaisia futisstaroja. Alex Hunter on kerännyt mainetta maailman johtavissa joukkueissa ensimmäisen hengästyttävän Valioliigakautensa jälkeen. Ja nyt hän on valmis tutkimaan kaikkia uusia mahdollisuuksia, joita peli tarjoaa. Hän on valmis ottamaan seuraavat askeleet, hänen tulevaisuutensa on kirkas ja koko maailma puhuu Hunterista… mutta elämä futismaailmassa ei aina ole reilua.

Kierrä futismaailmaa: Alex Hunter kokee erilaisia futismaailmoja aidosti globaalilla tasolla aina Brasiliassa vietetystä kesästä Los Angelesin kaudenaluskiertueeseen.

Enemmän pelattavaa: Lyhyen aikavälin tähtäimet tuovat Alex Hunterille enemmän pelattavaa hänen navigoidessaan läpi toisen pelikauden.

Tähtiä pursuava casti: Cristiano Ronaldo johtaa castia ja uudet monipuoliset hahmot tuovat jatkotarinaan aivan uutta twistiä.

Päätöksillä on seurauksia: Pelaajat joutuvat tekemään entistäkin suurempia ja vaikeampia päätöksiä, jotka kaikki vaikuttavat tarinan kulkuun. Muovaa The Journey tarinaa persoonallisella tavalla tekemällä päätöksiä, jotka kaikki vaikuttavat Alex Hunterin uraan ja ihmissuhteisiin niin pelikentällä kuin sen ulkopuolella.

Sinun Alex Hunterisi: Personoi Alex Hunterisi ulkonäköä valitsemalla hänen hiustyylinsä, tatuointinsa, vaatetuksensa jne. Voit jopa valita Alexin ykkösjalan, jotta hän vastaa pelitapaasi.

Paikallinen moninpeli: Pelaa The Journey läpi tiiminä paikallisena moninpelinä ja koe pelikentän toiminta yhdessä ystäviesi kanssa.

Uusia pelattavia hahmoja: Pelaajilla on nyt mahdollisuus kokea lyhyitä, yksittäisiä tarinoita uusilla pelattavilla hahmoilla, joita Alex tapaa The Journey tarinan aikana.

FIFA ULTIMATE TEAM

FIFA ULTIMATE TEAM ICONS: Parhaista parhaat saapuvat FIFA 18 -peliin. Pelaa ikonisilla futislegendoilla, kuten Ronaldo Nazário. Saatavilla PlayStation 4, Xbox One ja PC -alustoille.

Enemmän ICONS ja FUT -ominaisuuksia julkistetaan läpi kesän 2017.

PELITILAT

Lisätietoa muista pelitiloista, kuten Pro Clubs, FIFA Ultimate Team ja uramoodi tulee pian.

Takuu: 1 kk

Kirjoita oma arvostelusi

Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai rekisteröidy.

Voit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista:

 • Red Dead Redemption 2 Ultimate Edition Xbox One

  Red Dead Redemption 2 Ultimate Edition Xbox One

  • Myymälä Vantaaloppu
  • Varasto Vantaaloppu
  63,99 € alk. 8,00 €/kk VPD tilillä VPD Laskulla korotonta
  maksuaikaa 3.11. asti
  Toimituskulut alk. 0,49 € Toimitamme kaikista varastoista.
 • Battlefield V Xbox One

  Battlefield V Xbox One

  • Myymälä Vantaakpl2
  • Varasto Vantaaloppu
  19,99 € alk. 8,00 €/kk VPD tilillä VPD Laskulla korotonta
  maksuaikaa 3.11. asti
  Toimituskulut alk. 0,49 € Toimitamme kaikista varastoista.
 • Call of Duty Black Ops 4 Xbox One

  Call of Duty Black Ops 4 Xbox One

  • Myymälä Vantaakpl3
  • Varasto Vantaakpl7
  25,99 € alk. 8,00 €/kk VPD tilillä VPD Laskulla korotonta
  maksuaikaa 3.11. asti
  Toimituskulut alk. 0,49 € Toimitamme kaikista varastoista.
 • Strange Brigade Collectors Edition Xbox One

  Strange Brigade Collectors Edition Xbox One

  • Myymälä Vantaaloppu
  • Varasto Vantaaloppu
  89,99 € alk. 8,00 €/kk VPD tilillä VPD Laskulla korotonta
  maksuaikaa jopa 50pv
  Toimituskulut alk. 0,49 € Toimitamme kaikista varastoista.