FIFA 17 Xbox One (Käytetty)

 
3,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 18.04. asti
  • Myymälässä / Varastossa 10+ kpl
Toimituskulut alk. 2,39 €
Osta uusi? 22,99 €
  • Saatavuus epävarmaa

Fifa 17 pelaaja pääsee pelaamaan entistä useammalla joukkueella, kun kattavaan joukkuekaartiin liittyy myös suomalaisjoukkue HJK. Uudistuneen FIFAn interaktiiviset innovaatiot mahdollistavat sen, että pelaaja voi antaa kentällä kaikkensa, ja HJK:n tähtipelaajien kuten Atomin, Sorsan, Dahlströmin ja Morelosin kautta pelaaja voi kokea aivan uudenlaista, sinivalkoista futishuumaa ja hallita kentän jokaista tapahtumaa. Oletko sinä valmis kokemaan suomalaisen ammattifutaajan parhaat hetket ja suurimmat haasteet kentillä?

Tämän vuoden ennakkoversio Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja PC:lle* ei ainoastaan esittele kahtatoista maailman parasta jalkapallojoukkuetta, kuten Manchester Unitedea, Bayern Munichiä, Real Madrid C.F:iä, vaan tarjoaa faneille ensimmäisen tilaisuuden kokea The Journey*, joka on uusi elokuvallinen ja tarinankerronnallinen pelimuoto.

FIFA-faneilla on ensimmäistä kertaa mahdollisuus kokea pelielämys Alex Hunterin, Valioliigan nousevan tähden kautta The Journeyssä. Pelaajilla on tilaisuus kokea jalkapallokenttien huuma osana Manchester Unitedia, erästä maailman parasta jalkapalloseuraa.


Pelaajat pääsevät antamaan kentällä kaikkensa suosikkijoukkeidensa, kuten Manchester Unitedin, Manchester Cityn, Chelsea FC:n, Real Madrid C.F:n, Juventusin, Intern, Paris Saint-Germainin, Olympique Lyonnaisin, Seattle Soundersin, FC Bayern Munchenin, Club Tigres UNAL:in, tai Gamba Osakan kanssa. Pelaajat saavat valita myös maailman huippustadioneiden, kuten CenturyLink Fieldin, Stamford Bridge. ja vasta lisätyn J1 League grounin, Suita City jalkapallostadionin väliltä. Kun ottelut ladataan, fanit voivat kokeilla uusia kykyjä ja hioa taitojaan ennen sukeltamistaan osaksi toimintaa.

Frostbite-pelimoottoria käyttävä FIFA 17 muuttaa tavan, jolla pelaat, kilpailet ja olet yhteydessä peliin tunteiden tasolla.

FIFA 17 vie sinut autenttisiin kokemuksiin uudella pelimoottorilla ja esittelee sinulle jalkapalloilijat täynnä syvyyttä ja tunnetta. Pääset vain pelissä oleviin uusiin maailmoihin. Kattavat innovaatiot pelaajien ajattelemisessa ja liikkumisessa, fyysisessä vuorovaikutuksessa vastustajien kanssa ja hyökkäyksessä antavat sinun omistaa jokaisen kentällä viettämäsi hetken.

FIFA 17 -peli pyörii nyt Frostbite*-pelimoottorilla. Frostbite on yksi alan johtavia pelimoottoreita tarjoten autenttista ja aitoa toimintaa, joka vie pelaajat uusiin futismaailmoihin ja esittelee faneille pelihahmojen täyden syvyyden ja emootion.

“Frostbite avaa täysin uuden mahdollisuuksien maailman FIFA-sarjalle ja sen faneille”, johtava tuottaja David Rutter kertoo. “Emme ole koskaan aikaisemmin olleet näin innoissamme futiksen tulevaisuudesta ja FIFA 17 -pelin tarjoamista uusista kokemuksista.”

FIFA 17 esitteli myös neljä uutta futislähettilästä, jotka ovat vaikuttaneet pelikentän tapahtumien innovaatioihin. James Rodriguez (Real Madrid C.F.), Anthony Martial (Manchester United), Eden Hazard (Chelsea FC) ja Marco Reus (Borussia Dortmund) ovat kaikki maailmanluokan hyökkääviä futaajia, jotka pystyvät muuttamaan pelin kulun. He ovat työskennelleet yhdessä EA SPORTSin kanssa herättääkseen pelilliset innovaatiot esiin. Lähettiläät ovat myös mukana FIFA 17 ennakkotilaustarjouksessa lainapelaajina, joita on mahdollista hankkia FIFA 17 Ultimate Team™ -moodiin.

*Frostbite-pelimoottoriteknologia on saatavilla vain pelin Xbox One, PlayStation 4 ja PC -versioihin.

Mikä on FIFA Ultimate Team (FUT)?
EA SPORTS FIFA 17 Ultimate Team on valtava verkkoyhteisö faneja, jotka rakentavat jalkapallojoukkueitaan FIFA 17 -pelin maailman parhaista pelaajista, johtavat niitä ja kilpailevat niillä. Ota haaste vastaan ja liity yli 15 miljoonan Ultimate Team -fanin joukkoon ansaitsemaan, ostamaan, myymään ja vaihtamaan pelaajia Ultimate Team -yhteisössä, jotta saat koottua maailman parhaista jalkapallotähdistä koostuvan joukkueen. Pelaa unelmajoukkueellasi ja kohtaa ystäviesi joukkueita milloin vain haluat. Luo sekä johda useita joukkueita ja osallistu niillä verkko- ja yksinpeliturnauksiin, jotka päivitetään dynaamisesti joka viikko.

Mikä on FIFA Ultimate Team -lainapelaaja?
Oletko koskaan miettinyt, miltä tuntuisi, kun joukkueessasi olisi huippujalkapalloilija? Pystyt kokeilemaan joitakin FIFA Ultimate Teamin halutuimpia pelaajia rajoitetun ottelumäärän ajan.

Mikä on FIFA Ultimate Team Draft?
FUT Draft on uusi tapa pelata FIFA Ultimate Teamia! Muodosta varaamalla kokoonpano ja haasta vastustajia turnauksessa, jotta voitat kolikoita, paketteja ja paljon muuta. Testaa joukkueenrakennustaitojasi ja valitse paras pelaaja kullekin pelipaikalle arvotuista viidestä pelaajasta. Tee tärkeitä valintoja pelaajan laadun tai joukkueen kemian perusteella. Ansaitse suurempia ottelupalkintoja edistyessäsi – voita neljä peräkkäistä ottelua, niin ansaitset parhaat palkinnot!

Mikä on EA SPORTS Football Club (EASFC)?
Koe jalkapallon sosiaalinen verkosto. Ansaitse palkintoja, nouse tasoilla, nauti reaaliaikaisista haasteista ja pidä yhteyttä ystäviin. Kaikki FIFA 17 -pelissä mitataan ja viestitään EA SPORTS Football Clubin kautta. Fanit voivat ansaita palkintoja ja avata kohteita Football Club Catalogue -luettelosta sekä kehittää tilaansa, kun he nousevat tasoja, joita on yhteensä sata. Todellisen maailman tarinat kuljettavat EA SPORTS Football Clubia säännöllisten haasteiden halki, joten FIFA 17 näyttää sekä tuntuu todellisen maailman kaudelta, ja sitä pelataan samaan tapaan.