FIFA 17 Deluxe Edition Xbox One

FIFA 17 Deluxe Edition Xbox One

Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Tilaa FIFA 17 Deluxe Edition nyt ja saat FIFA 17 -pelin täysversion levyllä sekä 20 FUT Jumbo Premium Gold Pack -pakettia, kolmen ottelun Team of the Week -lainapelaajia, kahdeksan ottelun FUT-lainapelaaja ja FUT-peliasujen erikoisversioi... Lue lisää
64,99 € alk. 8,00 €/kk VPD tilillä VPD Laskulla korotonta
maksuaikaa 3.9. asti
 • Myymälä Vantaakpl1
 • Varasto Vantaakpl1

Toimituskulut alk. 0,49 €

Toimitamme kaikista varastoista.

Tilaa FIFA 17 Deluxe Edition nyt ja saat FIFA 17 -pelin täysversion levyllä sekä 20 FUT Jumbo Premium Gold Pack -pakettia, kolmen ottelun Team of the Week -lainapelaajia, kahdeksan ottelun FUT-lainapelaaja ja FUT-peliasujen erikoisversioita.

Tilaustarjouksen sisältö:

 • FIFA 17 -pelin täysversio levyllä
 • 20 FIFA Ultimate Team Jumbo Premium Gold Pack -pakettia*
  • *Toimitetaan yksi viikossa 20 viikon ajan
 • Kolmen ottelun Team of the Week -FUT-lainapelaajia*
  • *Jopa yksi viikossa 20 viikon ajan
 • Kahdeksan ottelun FUT-lainapelaaja*
  • *Saa Hazard, Martial, Reus tai Rodriguez
 • FUT-peliasujen erikoisversioita

Fifa 17 pelaaja pääsee pelaamaan entistä useammalla joukkueella, kun kattavaan joukkuekaartiin liittyy myös suomalaisjoukkue HJK. Uudistuneen FIFAn interaktiiviset innovaatiot mahdollistavat sen, että pelaaja voi antaa kentällä kaikkensa, ja HJK:n tähtipelaajien kuten Atomin, Sorsan, Dahlströmin ja Morelosin kautta pelaaja voi kokea aivan uudenlaista, sinivalkoista futishuumaa ja hallita kentän jokaista tapahtumaa. Oletko sinä valmis kokemaan suomalaisen ammattifutaajan parhaat hetket ja suurimmat haasteet kentillä?

Tämän vuoden ennakkoversio Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja PC:lle* ei ainoastaan esittele kahtatoista maailman parasta jalkapallojoukkuetta, kuten Manchester Unitedea, Bayern Munichiä, Real Madrid C.F:iä, vaan tarjoaa faneille ensimmäisen tilaisuuden kokea The Journey*, joka on uusi elokuvallinen ja tarinankerronnallinen pelimuoto.

FIFA-faneilla on ensimmäistä kertaa mahdollisuus kokea pelielämys Alex Hunterin, Valioliigan nousevan tähden kautta The Journeyssä. Pelaajilla on tilaisuus kokea jalkapallokenttien huuma osana Manchester Unitedia, erästä maailman parasta jalkapalloseuraa.


Pelaajat pääsevät antamaan kentällä kaikkensa suosikkijoukkeidensa, kuten Manchester Unitedin, Manchester Cityn, Chelsea FC:n, Real Madrid C.F:n, Juventusin, Intern, Paris Saint-Germainin, Olympique Lyonnaisin, Seattle Soundersin, FC Bayern Munchenin, Club Tigres UNAL:in, tai Gamba Osakan kanssa. Pelaajat saavat valita myös maailman huippustadioneiden, kuten CenturyLink Fieldin, Stamford Bridge. ja vasta lisätyn J1 League grounin, Suita City jalkapallostadionin väliltä. Kun ottelut ladataan, fanit voivat kokeilla uusia kykyjä ja hioa taitojaan ennen sukeltamistaan osaksi toimintaa.

Frostbite-pelimoottoria käyttävä FIFA 17 muuttaa tavan, jolla pelaat, kilpailet ja olet yhteydessä peliin tunteiden tasolla.

FIFA 17 vie sinut autenttisiin kokemuksiin uudella pelimoottorilla ja esittelee sinulle jalkapalloilijat täynnä syvyyttä ja tunnetta. Pääset vain pelissä oleviin uusiin maailmoihin. Kattavat innovaatiot pelaajien ajattelemisessa ja liikkumisessa, fyysisessä vuorovaikutuksessa vastustajien kanssa ja hyökkäyksessä antavat sinun omistaa jokaisen kentällä viettämäsi hetken.

FIFA 17 -peli pyörii nyt Frostbite*-pelimoottorilla. Frostbite on yksi alan johtavia pelimoottoreita tarjoten autenttista ja aitoa toimintaa, joka vie pelaajat uusiin futismaailmoihin ja esittelee faneille pelihahmojen täyden syvyyden ja emootion.

“Frostbite avaa täysin uuden mahdollisuuksien maailman FIFA-sarjalle ja sen faneille”, johtava tuottaja David Rutter kertoo. “Emme ole koskaan aikaisemmin olleet näin innoissamme futiksen tulevaisuudesta ja FIFA 17 -pelin tarjoamista uusista kokemuksista.”

FIFA 17 esitteli myös neljä uutta futislähettilästä, jotka ovat vaikuttaneet pelikentän tapahtumien innovaatioihin. James Rodriguez (Real Madrid C.F.), Anthony Martial (Manchester United), Eden Hazard (Chelsea FC) ja Marco Reus (Borussia Dortmund) ovat kaikki maailmanluokan hyökkääviä futaajia, jotka pystyvät muuttamaan pelin kulun. He ovat työskennelleet yhdessä EA SPORTSin kanssa herättääkseen pelilliset innovaatiot esiin. Lähettiläät ovat myös mukana FIFA 17 ennakkotilaustarjouksessa lainapelaajina, joita on mahdollista hankkia FIFA 17 Ultimate Team™ -moodiin.

*Frostbite-pelimoottoriteknologia on saatavilla vain pelin Xbox One, PlayStation 4 ja PC -versioihin.

Mikä on FIFA Ultimate Team (FUT)?
EA SPORTS FIFA 17 Ultimate Team on valtava verkkoyhteisö faneja, jotka rakentavat jalkapallojoukkueitaan FIFA 17 -pelin maailman parhaista pelaajista, johtavat niitä ja kilpailevat niillä. Ota haaste vastaan ja liity yli 15 miljoonan Ultimate Team -fanin joukkoon ansaitsemaan, ostamaan, myymään ja vaihtamaan pelaajia Ultimate Team -yhteisössä, jotta saat koottua maailman parhaista jalkapallotähdistä koostuvan joukkueen. Pelaa unelmajoukkueellasi ja kohtaa ystäviesi joukkueita milloin vain haluat. Luo sekä johda useita joukkueita ja osallistu niillä verkko- ja yksinpeliturnauksiin, jotka päivitetään dynaamisesti joka viikko.

Mikä on FIFA Ultimate Team Jumbo Premium Gold Pack -paketti?
Koe pakettien avaamisen jännitys. Jokaisessa paketissa on 24 korttia, jotka voivat olla pelaajia, sopimuksia, stadioneita, managereja, henkilökuntaa, kuntoa, terveysparannuksia, palloja, peliasuja, merkkejä ja kemiatyylejä. Kultapaketeissa on pelaajia, joiden luokitus pelissä on vähintään 75, ja korteista seitsemän on harvinaisia. Harvinaisia kortteja ovat tehostetut pelaajan ominaisuudet, pidemmät sopimukset ja kaikkein halutuimmat pelaajat.

Mikä on FIFA Ultimate Team -lainapelaaja?
Oletko koskaan miettinyt, miltä tuntuisi, kun joukkueessasi olisi huippujalkapalloilija? Pystyt kokeilemaan joitakin FIFA Ultimate Teamin halutuimpia pelaajia rajoitetun ottelumäärän ajan.

Mikä on EA SPORTS Football Club (EASFC)?
Koe jalkapallon sosiaalinen verkosto. Ansaitse palkintoja, nouse tasoilla, nauti reaaliaikaisista haasteista ja pidä yhteyttä ystäviin. Kaikki FIFA 17 -pelissä mitataan ja viestitään EA SPORTS Football Clubin kautta. Fanit voivat ansaita palkintoja ja avata kohteita Football Club Catalogue -luettelosta sekä kehittää tilaansa, kun he nousevat tasoja, joita on yhteensä sata. Todellisen maailman tarinat kuljettavat Football Clubia säännöllisten haasteiden halki, joten FIFA 17 näyttää sekä tuntuu todellisen maailman kaudelta, ja sitä pelataan samaan tapaan.


Ehdot ja säännöt:
TÄMÄ DELUXE EDITION -ENNAKKOTILAUSTARJOUS ANNETAAN VAIN KAMPANJATARKOITUKSESSA, EIKÄ SE OLE HYVITYS-, VELOITUS-, PANKKI- TAI LAHJAKORTTI. TARJOUS UMPEUTUU 29. SYYSKUUTA 2016. KÄYTETTÄVISSÄ VAIN FIFA 17 -PELIN ("TUOTE") UUSIIN OSTOIHIN. OSTOKSEEN SISÄLTYY KOODI, JOKA OIKEUTTAA YHTEEN FIFA ULTIMATE TEAM -PELITILASSA (”FUT”) KÄYTETTÄVISSÄ OLEVAAN JUMBO PREMIUM GOLD PACK -PAKETTIIN JA LAINAPELAAJAAN KOLMEN OTTELUN AJAKSI JOKA VIIKKO 20 PERÄKKÄISEN VIIKON AJAN. KOODI ON LUNASTETTAVA 16. LOKAKUUTA 2016 MENNESSÄ, JOTTA KÄYTTÄJÄ SAA KAIKKI 20 PAKETTIA JA LAINAPELAAJAT. KOODI EI OLE VOIMASSA 26. HELMIKUUTA 2017 JÄLKEEN. JOS KOODI LUNASTETAAN MYÖHEMMIN, AIEMPIEN VIIKKOJEN PAKETTEJA JA LAINAPELAAJIA EI VOI KÄYTTÄÄ. JOKAINEN PAKETTIEN JA LAINAPELAAJIEN VIIKOITTAINEN TARJOUS ON VOIMASSA SEITSEMÄN PÄIVÄN AJAN, JA NE ON LUNASTETTAVA KYSEISEN AJANJAKSON AIKANA. JOS FUT-TILAAN EI KIRJAUDUTA JA VALITA MY PACK -VAIHTOEHTOA JONAKIN VIIKKONA, KÄYTTÄJÄ EI SAA KYSEISEN VIIKON PAKETTI- JA LAINAPELAAJATARJOUSTA. JOKAINEN JUMBO PREMIUM GOLD PACK -PAKETTI SISÄLTÄÄ 24 ULTIMATE TEAM -KORTTIA, JOIHIN SISÄLTYY PELAAJA- JA KULUTUSKORTTEJA: VÄHINTÄÄN 20 KORTEISTA ON KULTAKORTTEJA, JA KORTEISTA SEITSEMÄN ON HARVINAISIA. ENSIMMÄINEN PAKETTI JA LAINAPELAAJA (KOLMEN OTTELUN AJAKSI), PELIASU JA LAINAPELAAJA (KAHDEKSAN OTTELUN AJAKSI) ANNETAAN VÄLITTÖMÄSTI KOODIN LUNASTAMISEN YHTEYDESSÄ. TARJOUS ON VOIMASSA TUOTTEEN MYYNTIPAIKOISSA. LUE VIIMEISIMMÄT TUOTETIEDOT, KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUS JA TIEDOT SISÄLTÖÄ SUOJAAVASTA TEKNOLOGIASTA OSOITTEESTA WWW.EA.COM/FI/EULAS, JOS JA KUN NE OVAT SAATAVILLA. PELAAMINEN SAATTAA VAATIA INTERNET-YHTEYDEN, EA-TILIN, TUOTTEEN JA ORIGININ KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUSTEN (EULA) HYVÄKSYMISEN), EA:N TIETOSUOJA- JA EVÄSTEKÄYTÄNNÖN SEKÄ PALVELUEHTOJEN HYVÄKSYMISEN, ORIGIN-ASIAKASOHJELMAN ASENTAMISEN (https://www.origin.com/fi-fi/about) JA REKISTERÖIMISEN SARJAKOODILLA. EA:N TIETOSUOJA- JA EVÄSTEKÄYTÄNTÖ SEKÄ PALVELUEHDOT OVAT OSOITTEESSA WWW.EA.COM/FI VAIN YLI 15-VUOTIAAT VOIVAT REKISTERÖIDÄ EA-TILIN. EA VOI LOPETTAA VERKKOTOIMINNOT, KUN LOPETTAMISESTA ON OLLUT 30 PÄIVÄN AJAN ILMOITUS OSOITTEESSA WWW.EA.COM/FI/SERVICE-UPDATES.

Takuu: 1 kk

Kirjoita oma arvostelusi

Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai rekisteröidy.

Voit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista:

 • Tennis World Tour Xbox One

  Tennis World Tour Xbox One

  • Myymälä Vantaaloppu
  • Varasto Vantaaloppu
  49,99 € alk. 8,00 €/kk VPD tilillä VPD Laskulla korotonta
  maksuaikaa 3.9. asti
  Toimituskulut alk. 0,49 € Toimitamme kaikista varastoista.
 • Tennis World Tour Legends Edition Xbox One

  Tennis World Tour Legends Edition Xbox One

  • Myymälä Vantaaloppu
  • Varasto Vantaaloppu
  72,99 € alk. 8,00 €/kk VPD tilillä VPD Laskulla korotonta
  maksuaikaa 3.9. asti
  Toimituskulut alk. 0,49 € Toimitamme kaikista varastoista.
 • Madden NFL 16 Xbox One

  Madden NFL 16 Xbox One

  • Myymälä Vantaakpl2
  • Varasto Vantaaloppu
  6,99 € alk. 8,00 €/kk VPD tilillä VPD Laskulla korotonta
  maksuaikaa 3.9. asti
  Toimituskulut alk. 0,49 € Toimitamme kaikista varastoista.
 • NBA Live 15 Xbox One

  NBA Live 15 Xbox One

  • Myymälä Vantaakpl1
  • Varasto Vantaaloppu
  9,99 € alk. 8,00 €/kk VPD tilillä VPD Laskulla korotonta
  maksuaikaa 3.9. asti
  Toimituskulut alk. 0,49 € Toimitamme kaikista varastoista.