Far Cry 4 & Far Cry 5 Double Pack PS4

 
34,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 11.08. asti
  • Välivarastossa 20+ kpl
Toimituskulut alk. 4,99 €
  • Tutustu palkittuun Far Cry -pelisarjaan tai löydä se uudelleen ja koe upeita kokemuksia tämän Far Cry 5 + Far Cry 4 -tuplapaketin ansiosta. Tutki massiivisia avoimia maailmoja, joissa on integroitu avoimen maailman drop-in/drop-out co-op-peli, ja valmistaudu kymmenien tuntien pelattavuuteen.
  • Far Cry 5 Tervetuloa Hope Countyyn, Montanaan. Tässä idyllisessä paikassa asuu vapautta rakastavien ihmisten yhteisö - ja fanaattinen tuomiopäivän kultti, joka tunnetaan nimellä The Project at Eden's Gate. Karismaattisen profeetta Joseph Seedin ja hänen omistautuneiden sisarustensa - Heraldien - johtama Eden's Gate on soluttautunut hiljaa tämän kerran rauhallisen kaupungin jokapäiväisen elämän jokaiseen osa-alueeseen. Kun saapumisesi yllyttää kultin ottamaan väkivaltaisesti haltuunsa alueen, sinun on noustava ja sytytettävä vastarinnan liekit vapauttaaksesi piiritetyn yhteisön.
  • Far Cry 4 Kätkettynä korkealle kohoavaan Himalajan vuoristoon sijaitsee Kyrat, perinteitä ja väkivaltaa täynnä oleva maa. Olet Ajay Ghale. Matkustat Kyratiin täyttämään äitisi viimeisen toivomuksen, mutta joudutkin mukaan sisällissotaan, jonka tarkoituksena on kaataa diktaattori Pagan Minin sortohallinto. Tutki ja navigoi tässä laajassa avoimessa maailmassa, jossa vaara ja arvaamattomuus vaanivat joka nurkan takana. Täällä jokainen päätös on tärkeä ja jokainen sekunti on tarina. Tervetuloa Kyratiin.
Lisätietoja
Kategoriat