Everquest II-Kingdom of Sky PC (DVD)

×

2,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta maksuaikaa 3.5. asti
  • Myymälä Vantaa 1
  • Varasto Vantaa Ei varastossa
Toimituskulut alk. 0,99 €
Toimitamme kaikista varastoista.

Everquest 2 Kingdom of Sky on toinen EQ2-lisäosa. Hahmojen luonti ja hahmokehityksen rajat saavat uuden ulottuvuuden. Tarjolla on mahdollisuuksia oman hahmon kehittämiseen tiettyihin erikoistuneisiin suuntiin, ja sekä hahmoluokkien että kiltojen tasorajoituksia on nostettu. PvP-tappelusta tykkääville löytyy uusia hahmoja ja areenoja. Seikkailijoille on kymmenen uutta vyöhykettä, 25 vihollista ja tietenkin runsain mitoin uusia aarteita.

70 eri tasoa, uusi "Achievement"- järjestelmä jolla kehität ja yksilöit hahmojen ominaisuuksia. "Guild advancement" -tasoja on nyt yhteensä 50. 4 uutta arenamestaria ja 2 uutta arenaa. Täysin uusi Heritage Quests: pelaajat saavat käyttöönsä voimakkaita esineitä, henkilökohtaisen statuksen, seikkailukokemuksen ja palkinnon joka on tullut tunnetuksi alkuperäisen EverQuest® II -pelin Signature Questsistä, jossa pelaajia palkitaan suurilla kokemusbonuksilla.
Uusia haastavia alueita, mm. saariryhmiä ja luolia. 25 uutta vihollista, täysin uudet haarniskat kuten Profession Hats, Helmets ja Pauldrons. Yli 30 uutta esinettä pelaajan taloon sekä uudet pelaajatittelit. Jos onnistut keräämään kaikki uudet esineet, saat uusia palkintoja.

Lisätietoja
takuu1 kk
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Everquest II-Kingdom of Sky PC (DVD)
Arviosi