Epson expression premium xp-6105

131,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 17.05. asti
  • Välivarastossa 11 kpl
Toimituskulut alk. 7,99 €
Epson Expression Premium XP-6105 - Monitoimitulostin - väri - mustesuihku - A4/Legal (media) - jopa 32 sivua/min (tulostus) - 100 arkkia - USB, USB host, Wi-Fi - valkoinen
Tyyliä ja toimivuutta
Rumannäköinen tekniikka on menneisyyttä, sillä tämä monitoimitulostin näyttää upealta joka suunnasta katsottuna. Mihin sitten haluatkin sijoittaa laitteen, se ei pienen kokonsa ansiosta vie paljoa tilaa.
Monipuoliset edut
Tuota kauniita, laadukkaita kuvia sekä tarkkoja ja selkeitä tekstiasiakirjoja viiden värin Claria Premium väri- ja pigmenttimustesarjalla. Claria Premiumin sisältämä valokuvamusta mustepatruuna takaa kristallinkirkkaiden valokuvien eloisat värit ja syvät, täyteläiset mustan sävyt.
Mobiilitulostus
Tulosta älylaitteista käyttämällä Epsonin ilmaisia sovelluksia sekä Wi-Fi- ja Wi-Fi Direct -yhteyksiä. Tulosta ja skannaa langattomasti Epson iPrint -sovelluksella tai kokeile valokuvien tulostusta Facebookista, onnittelukorttien luomista ja paljon muuta Epsonin Creative Print -sovelluksella . Voit tulostaa lähes kaikkialta maailmasta lähettämällä tiedostot tulostimeen sähköpostitse Epson Email Printin avulla.
Vaivattomia toimintoja
XP-6105-tulostinta on helppo käyttää myös ilman tietokonetta, sillä laitteessa on 6,1 cm:n LCD-näyttö ja muistikorttipaikka valokuvien suoraa tulostamista varten. Säästä aikaa ja paperia nopealla, kaksipuolisella A4-tulostuksella ja kahdella paperilokerolla. Voit tulostaa myös soveltuville CD- ja DVD-levyille ja luoda yksilöllisiä kalentereita.

Epson Expression Premium XP-6105 - Monitoimitulostin - väri - mustesuihku - A4/Legal (media) - jopa 32 sivua/min (tulostus) - 100 arkkia - USB, USB host, Wi-Fi - valkoinen
Lisätietoja
Takuu12
Kategoriat