Elden Ring PS4

 
5 euron alennus koodilla: YAD3WF4Y Lue lisää etusivulta.
Rating:
100% of 100
Tarjoushinta 38,90 € Norm. hinta 59,99 €
Säästä 21,09 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 23.07. asti
  • Myymälässä / Varastossa 3 kpl
Toimituskulut alk. 0,00 €

Elden Ring on From Softwaren uusi fantasiatoimintaroolipeli, jonka takana on Dark Souls -peleistä tuttu Hidetaka Miyazaki ja Game of Thrones -kirjailija George R.R. Martin.

Kultainen Järjestys on rikottu. Nouse, Tahrittu ja anna armon ohjata sinua kantamaan Elden Ringin voimaa. Ikuinen Kuningatar Marika hallitsee maita jossa Elden Ring on tuhottu. Samalla on tuhottu Erdtreen voima. Marikan jälkikasvu, puolijumalia jokainen, on haalinut itselleen osan rikkoutuneesta Elden Ringistä. Heidän uusi korruptoitunut ja paha voima on sytyttänyt suuren sodan nimeltään The Shattering.

Sinä olet Tahrittu ja sinut on karkoitettu valtakunnasta. Sinä kuollut vaikka siltikin elävä, armosi menettänyt, seuraa polkuasi Lands Betweenin valtakunnassa ja löydä Elden Ring.

Kuningatar Marika Ikuisen hallitsemassa Lands Betweenissä Eldenin sormus, joka on Erdtreen lähde, on hajonnut.  
Marikan jälkeläiset, kaikki puolijumalia, vaativat itselleen Elden Ringin sirpaleet, jotka tunnetaan nimellä Great Runes, ja heidän uuden voimansa aiheuttama hullu tahra käynnisti sodan: Shattering. Sota, joka merkitsi Suuren tahdon hylkäämistä. 
Ja nyt armon opastus tuodaan niille Tahratuille, jotka kullan armo hylkäsi ja karkotti Välimaista. 
Te kuolleet, jotka vielä elätte, teidän armonne on kauan sitten kadonnut, seuratkaa polkua sumuisen meren takana oleville Välimaille ja astukaa Eldenin Sormuksen eteen. 
 
Ja tulkaa Elden Lordiksi. 
 
UUSI FANTASIAMAAILMA 
Matkaa Lands Between -maailmaan, joka on uusi fantasiamaailma, jonka ovat luoneet Hidetaka Miyazaki, vaikutusvaltaisen DARK SOULS -videopelisarjan luoja, ja George R. R. Martin, New York Timesin bestseller-sarjan A Song of Ice and Fire (Jään ja tulen laulu) kirjoittaja. Selvitä Elden Ringin voiman salaisuudet. Kohtaat vastustajia, joilla on syvällinen tausta, hahmoja, joilla on omat ainutlaatuiset motiivinsa auttaa tai estää edistymistäsi, ja pelottavia olentoja.  
 
MAAILMAN TUTKIMINEN VÄLIIN JÄÄVILLÄ MAILLA 
ELDEN RING tarjoaa laajoja fantastisia maisemia ja hämäräperäisiä, monimutkaisia luolastoja, jotka liittyvät toisiinsa saumattomasti. Kulje henkeäsalpaavassa maailmassa jalan tai hevosen selässä, yksin tai verkossa muiden pelaajien kanssa, ja uppoa täysin ruohoisille tasangoille, tukahduttaviin soihin, kiemurteleviin vuoriin, uhkaaviin linnoihin ja muihin mahtaviin kohteisiin, joita ei ole koskaan ennen nähty FromSoftwaren pelissä.  
 
GENREN MÄÄRITTELEVÄ PELATTAVUUS   
Luo hahmosi FromSoftwaren hienostuneessa toimintaroolipelissä ja määrittele pelityylistäsi kokeilemalla monenlaisia aseita, maagisia kykyjä ja taitoja, joita löytyy eri puolilta maailmaa. Hyökkää taisteluun, poimi viholliset yksi kerrallaan hiipimällä tai kutsu jopa liittolaisia apuun. Käytettävissäsi on monia vaihtoehtoja, kun päätät, miten lähestyt tutkimista ja taistelua.  
 
MONINPELAUS: 
Pelaajat voivat nauttia kokemuksestaan muiden Tarnishedien kanssa LANDS BETWEENissa tekemällä yhteistyötä tai hyökkäämällä muiden pelaajien maailmoihin. PS4- ja PS5-pelaajat voivat pelata samoilla palvelimilla. 
Xbox Onen, Xbox One X:n, Xbox One S:n ja Xbox Series X|S:n pelaajat voivat pelata samalla palvelimella.
Lisätietoja
Takuu1 kk
Kategoriat
Alin hinta edellisten 30 päivän aikana: 30,99 €