EASTWARD Switch

Loppuunmyyty
34,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 12.08. asti
  • Loppuunmyyty

Pakene maanalaisen yhteiskunnan tyrannisia kynsistä ja liity Eastwardin epätodennäköiseen kaksikon jännittävään seikkailuun yllä olevaan maahan! Löydä kauniita mutta outoja siirtokuntia ja hanki uusia ystäviä matkustaessasi rautateitse ympäri maailmaa.

Yhdistä Johnin ja Samin taidot ratkaistaksesi vankityrmäpulmia, lyödäksesi epätavallisia vihollisia ja selvitäksesi tappavasta miasmasta. Voitko paljastaa totuuden Samin mystisten voimien takana ja palauttaa harmonian Eastwardin tuhoutuneille maille?

• Tutustu Eastwardin ihmeellisen outoon maailmaan. Hyppää tämän rappeutuvan mantereen ylittävälle maastojuoksulle ja pysähdy tutkimaan sen vilkkaita kaupunkeja, uteliaita leirintäalueita ja varjoisia metsiä.

• Torju omituisia hirviöitä ja raivokkaita pomoja valitsemallasi aseella – olipa kyseessä sitten ase, liekinheitin tai luotettava vanha paistinpannu.

• Vaihda Johnin ja Samin ohjaamisen välillä ratkaistaksesi ympäristöpulmia ja taisteleksesi läpi valtavien vankityrmien, erottelemalla avataksesi piilotettuja polkuja tai pysymällä yhdessä, kun kuljet vaarallisissa maisemissa.

• Tutustu omituisiin hahmoihin, joilla on paljon persoonallisuutta, kun uppoudut tähän sydäntä lämmittävään tarinavetoiseen seikkailuun, joka on täynnä hauskaa ja hassua huumoria.

• Luo herkullisen aitoja itäsuuntaisia ​​ruokia käyttämällä (enimmäkseen) tuoreita, luomutuotteita myrkyllisistä metsistä, saastuneista kaivoksista ja hylätyistä ostoskeskuksista. Nämä herkut antavat terveysbonuksia, voimanlisäyksiä ja salaisia ​​siunauksia.