Eagle Flight PS4 VR (Käytetty)

 
Saat 5 euron alennuksen kun tilaat 20 eurolla koodilla REZ322XD Lue lisää etusivulta
21,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 27.04. asti
  • Myymälässä / Varastossa 1 kpl
Toimituskulut alk. 0,00 €
Osta uusi? 26,99 €
  • Saatavuus epävarmaa

Virtuaalilaseille luotu Eagle Flight lähettää pelaajansa korkeuksiin Pariisin taivaalle. On aika kokea lentämisen vapaus yhdistettynä kiehtovaan ilmataisteluun ja hauskaan kisailuun aiemmin kokemattomalla tavalla.

On kulunut viisikymmentä vuotta siitä, kun ihmiskunta katosi maapallolta. Sen myötä villi luonto on vallannut takaisin ihmisten rakennuttamat alueet, niin maaseudun kuin kaupungitkin. Tämä tuo pelaajien tarjolle Pariisin eräänlaiseksi virtuaaliseksi leikkikentäksi.

Kotkaa ohjastavat pelaajat pääsevät kokemaan kaupungin ikoniset maamerkit ilmojen herran silmin. Olipa kyse kaupunkien kaduista ja kujista tai korkeista rakennuksista, Pariisi toimii ympäristönä erilaisissa pelimuodoissa niin yksin kuin moninpelissäkin.

Eagle Flightin maailma koetaan virtuaalilaseilla ja pelin ohjaamisen oppiminen on nopeaa. Vain muutamassa minuutissa lentokokemus alkaa tuntua täysin luonnolliselta ja helposti hallittavalta taidolta.

Eagle Flight antaa pelaajalle vapauden kokea Pariisi omalla tavallaan, sekä vapaasti lentäen että tehtäviä suorittaen. Pelimuodoista löytyy niin yksittäisiä lentohaasteita kuin myös kutkuttavia ampumishaasteita. Myös erilaisten piilotettujen esineiden keräily on koukuttavaa puuhaa.

Astetta vaikeampaa, mutta sitäkin palkitsevampaa tekemistä tarjoaa Eagle Flightin moninpeli. Siinä jopa kuusi pelaajaa ottavat yhteen kahdessa eri pelitilassa, jossa joukkueet kisaavat keskenään lentotaitoa ja tilannetajua vaativissa otteluissa.