EA Sports UFC Xbox One

EA Sports UFC Xbox One

Saatavilla 4–6 päivää
EA SPORTS esittelee ensimmäisen uuden ja merkittävän urheiluliigayhteistyönsä kymmeneen vuoteen: EA SPORTS™ UFC -pelin. Seuraavan sukupolven kamppailu on rakennettu kriitikoiden ylistämän Fight Night –pelis... Lue lisää
19,99 € alk. 8,00 €/kk VPD tilillä VPD Laskulla korotonta
maksuaikaa 3.10. asti
 • Myymälä Vantaaloppu
 • Varasto Vantaaloppu

Toimituskulut alk. 0,49 €

Toimitamme kaikista varastoista.

Osta käytetty 6.99 €
 • Myymälä Vantaakpl3
 • Varasto Vantaaloppu


UFC vie sinut sisälle Octagoniin tarjoten brutaalin ja voimakkaan taistelupelin.


EA SPORTS IGNITE -pelimoottori herättää henkiin Octagon -häkkitappelujen intensiivisyyden, toiminnan ja tunnekuohut - tavalla, joka ei ole koskaan aiemmin ollut mahdollista. Uuden sukupolven mma-taistelut alkavat, kun  EA SPORTS UFC julkaistaan Xbox One ja  PlayStation 4 -konsoleille.

"Olemme erittäin innoissamme voidessamme tuoda pelaajien ulottuville kaikkein aikojen realistisimman tappelukokemuksen", johtaja Dean Richards EA SPORTSilta kertoo. "Luovan tiimimme ja EA SPORTS IGNITEn avulla olemme pystyneet kehittämään EA SPORTS UFC -peliin huikean ominaisuussetin, jossa jokainen tappelija, jokainen lyönti, jokainen voitto ja jokainen luovutus antaa pelaajan kokea Octagonin huikaisevan tunnelman ennenkokemattomalla tavalla."


EA SPORTS esittelee ensimmäisen uuden ja merkittävän urheiluliigayhteistyönsä kymmeneen vuoteen: EA SPORTS™ UFC -pelin. Seuraavan sukupolven kamppailu on rakennettu kriitikoiden ylistämän Fight Night –pelisarjan tekijöiden toimesta eksklusiivisesti PlayStation 4 ja XBOX ONE –alustoille.

EA SPORTS IGNITE™ teknologian tehostamana, EA SPORTS UFC tuo Octagonin™ sisällä tapahtuvan toiminnan, tunteen ja intensiteetin eloon tavalla mikä ei ollut aikaisemmin mahdollista. Seuraavan sukupolven True Player Motion ei pelkästään esittele eliitti vapaaottelijoiden monipuolisia, voimakkaita ja sulavia iskuja Precision Movement, Dynamic Striking sekä Strategic Submission Battles – teknologioiden avulla vaan herättää myös kamppailijat eloon todellisempina kuin koskaan aikaisemmin Full Body Deformation ja Real-Time Exertion – teknologioiden avulla. Human Intelligence –simulaatio ottaa harppauksen eteenpäin strategisen ja adaptoivan MMAi –järjestelmän avulla tuoden peliin kaikkien aikojen realistisimmat urheiluhahmot.

Feel the fight – Pelin ominaisuudet:
Astu Octagoniin™ kaikkien aikojen realistisimpaan kamppailuun. EA SPORTS IGNITE –teknologian tehostamana jokainen kamppailija, isku, maahanvienti ja lukko saa sinut tuntemaan taistelun.

 • MMAi – Vapaaottelijan äly on yhtä tärkeä kuin hänen sydämensä. Jokaisella lisensoidulla kamppailijalla pelissä on muuttuvat päämääränsä ja kamppailusuunnitelmansa perustuen heidän oikean elämän tapoihinsa ja kamppailutilanteisiin. Pysäytä kamppailijan käyttämä taktiikka A ja he mukautuvat käyttämään taktiikkaa B tai C. Mikäli kamppailija on pisteissä tappiolla, voit odottaa tekoälyn tähtäävän tyrmäykseen tai lukkoon. Älykkäämpi vastustaja tuo mukanaan haastavamman ja ennalta arvaamattomamman kamppailun.
 • Full Body Deformation – Kamppailijoiden välisen fyysisen kontaktin simulointi on tähän mennessä rajoittunut kehoihin, jotka hädin tuskin koskettivat toisiaan; tästä johtuen ne näyttivät ja käyttäytyivät kuin muovista tehdyt toimintalelut oikeiden eliittiurheilijoiden sijaan. Autenttiset fysiikat Fight Night -sarjaan tuonut tiimi vie pelin aivan uudelle tasolle esitellen täysin uudenlaisen koko kehon liikejärjestelmän, joka liikkuu ja muokkaa kamppailijan kehoa reaaliajassa.  Ensimmäistä kertaa jokainen sidonta ja lyönti näyttää aidolta.
 • Real-Time Exertion – UFC on yksi fyysisesti vaativimmista urheilulajeista ja se pistää vapaaottelijat antamaan kaikkensa jokaisessa taistossa. Real-Time Exertion tuo kaiken tuon toiminnan eloon pelikokemuksessasi. Tämä näkyy reaaliaikaisina ihon värimuutoksina, pintaan nousevina suonina, lihasten jännittymisinä ja selkeinä väsymyksen merkkien ilmestymisinä. Pääset todistamaan kaikkea sitä ponnistelua, mitä vaaditaan maailman parhaimmilta kamppailijoilta.
 • Kamppailijoiden olemus ja ilmeanimaatiot – EA SPROTS UFC vie pelihahmojen yhdennäköisyyden ja ilmeanimaatiot aivan uudelle tasolle. Jokainen pelin lisensoitu kamppailija on luotu korkearesoluutioisten 3D kasvo- ja kehotaltiointien avulla vallankumouksellisen yhdennäköiseksi ja autenttiseksi.  EA SPORTS IGNITEn tehostama uusi kasvojen animointiteknologia tuo peliin enemmän ilmeitä ja tunteita, tarjoten myös suurempaa tietoisuutta ja älykkyyttä Octagonin sisällä.
 • Precision Movement – MMA on urheilulaji, jossa jokainen sentti, askel ja liike voi olla ratkaiseva. EA SPORTS IGNITEn tehostama Precision Movement -liikejärjestelmä huolehtii kamppailijoiden aidoista liikeradoista estäen epärealistiset liukastumiset ja liukumiset matolla. Entistä realistisempi liikemallinnus tarjoaa realistisempaa toimintaa luoden uskottavampia kamppailuja.
 • Dynamic Striking – Vapaaottelijat käyttävät ympäristöä edukseen ja nyt tämä onnistuu ensimmäistä kertaa myös UFC-pelissä. Dynaaminen ympäristö mahdollistaa leuat loksauttavien liikkeiden toteuttamisen Octagonissa, mukaan lukien kiertopotkut, supermies iskut ja paljon muuta. Yhdistä kaikki nämä uudet mahdollisuudet ja kaikkien aikojen paras lyöntiteknologia, jonka ansiosta yksi täydellinen isku voi muuttaa koko kamppailun kulun.
 • Strategiset kamppailut – Mestaruusvyön voittamiseen tarvitaan kamppailutantereen dominointia. EA SPORTS UFC uudistaa pelin tehden koko kamppailun hallinnasta ja strategiasta entistä tärkeämpää. Aivan kuin oikeassa urheilussa, tulee EA SPORTS UFC -kamppailijoiden läpikäydä useita vaiheita päästäkseen hallitsemaan tai pakenemaan kamppailun päättävää luovutusta.
 • Todelliset vahingot – Jokainen kamppailija tietää, että yksi kunnon isku voi pilata päivän. EA SPORTS UFC esittelee epälineaarisen vahinkojärjestelmän, joka mahdollistaa isojen vahinkojen syntymisen yksittäisestä iskusta. Järjestelmä tuottaa laajan valikoiman erilaisia aitoja haavoja ja ruhjeita, jotka eivät ole olleet koskaan aiemmin mahdollisia kamppailusimulaatiopelissä.

 

Kirjoita oma arvostelusi

Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai rekisteröidy.

Voit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista:

 • Deus Ex - Human Revolution Xbox 360

  Deus Ex - Human Revolution Xbox 360

  • Myymälä Vantaakpl1
  • Varasto Vantaaloppu
  9,99 € alk. 8,00 €/kk VPD tilillä VPD Laskulla korotonta
  maksuaikaa 3.10. asti
  Toimituskulut alk. 0,49 € Toimitamme kaikista varastoista.
 • Doom 3 - BFG Edition PC (DVD)

  Doom 3 - BFG Edition PC (DVD)

  • Myymälä Vantaaloppu
  • Varasto Vantaaloppu
  9,99 € alk. 8,00 €/kk VPD tilillä VPD Laskulla korotonta
  maksuaikaa 3.10. asti
  Toimituskulut alk. 0,49 € Toimitamme kaikista varastoista.
 • FIFA 18 Xbox One

  FIFA 18 Xbox One

  • Myymälä Vantaakpl2
  • Varasto Vantaakpl2
  12,99 € alk. 8,00 €/kk VPD tilillä VPD Laskulla korotonta
  maksuaikaa 3.10. asti
  Toimituskulut alk. 0,49 € Toimitamme kaikista varastoista.
 • Disney Infinity Starter Pack 3DS

  Disney Infinity Starter Pack 3DS

  • Myymälä Vantaakpl1
  • Varasto Vantaaloppu
  29,99 € alk. 8,00 €/kk VPD tilillä VPD Laskulla korotonta
  maksuaikaa 3.10. asti
  Toimituskulut alk. 5,99 € Toimitamme kaikista varastoista.