EA Sports UFC Xbox One (Käytetty)

6,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 18.04. asti
  • Myymälässä / Varastossa 3 kpl
Toimituskulut alk. 2,39 €
Osta uusi? 19,99 €
  • Saatavuus epävarmaa


Bruce Lee pre-order offer**

Saat Bruce Leen pelattavaksi hahmoksi 4 painoluokkaan - Bantamweight (135 lbs), Featherweight (145 lbs), Lightweight (155 lbs), Welterweight (170 lbs).

Oletko valmis astumaan Octagoniin kaikkien aikojen ikonisimmalla vapaaottelijalla? Ennakkotilaa EA SPORTS UFC ja saat Mixed Martial Arts -lajin isän, Bruce Leen, käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä! Kamppaile legendalla kaikissa neljässä painoluokassa ja testaa hänen kykyjään nykyajan parhaimpia UFC-kamppailijoita vastaan.

“Olen todella innoissani tästä mahdollisuudesta tuoda isä takaisin videopeleihin!", kertoo Bruce Leen tytär Shannon Lee, joka toimii Bruce Lee, LLC:n toimitusjohtajana ja Bruce lee Foundationin puheenjohtajana.
"EA SPORTS UFC -kehitystiimi on tehnyt mahtavaa työtä hahmon luomisessa. Pelaajat pääsevät toteuttamaan kamppailufantasiansa - pelaamalla Bruce Leellä uudessa UFC-pelissä."

UFC vie sinut sisälle Octagoniin tarjoten brutaalin ja voimakkaan taistelupelin.


EA SPORTS IGNITE -pelimoottori herättää henkiin Octagon -häkkitappelujen intensiivisyyden, toiminnan ja tunnekuohut - tavalla, joka ei ole koskaan aiemmin ollut mahdollista. Uuden sukupolven mma-taistelut alkavat, kun  EA SPORTS UFC julkaistaan Xbox One ja  PlayStation 4 -konsoleille.

"Olemme erittäin innoissamme voidessamme tuoda pelaajien ulottuville kaikkein aikojen realistisimman tappelukokemuksen", johtaja Dean Richards EA SPORTSilta kertoo. "Luovan tiimimme ja EA SPORTS IGNITEn avulla olemme pystyneet kehittämään EA SPORTS UFC -peliin huikean ominaisuussetin, jossa jokainen tappelija, jokainen lyönti, jokainen voitto ja jokainen luovutus antaa pelaajan kokea Octagonin huikaisevan tunnelman ennenkokemattomalla tavalla."


EA SPORTS esittelee ensimmäisen uuden ja merkittävän urheiluliigayhteistyönsä kymmeneen vuoteen: EA SPORTS™ UFC -pelin. Seuraavan sukupolven kamppailu on rakennettu kriitikoiden ylistämän Fight Night –pelisarjan tekijöiden toimesta eksklusiivisesti PlayStation 4 ja XBOX ONE –alustoille.

EA SPORTS IGNITE™ teknologian tehostamana, EA SPORTS UFC tuo Octagonin™ sisällä tapahtuvan toiminnan, tunteen ja intensiteetin eloon tavalla mikä ei ollut aikaisemmin mahdollista. Seuraavan sukupolven True Player Motion ei pelkästään esittele eliitti vapaaottelijoiden monipuolisia, voimakkaita ja sulavia iskuja Precision Movement, Dynamic Striking sekä Strategic Submission Battles – teknologioiden avulla vaan herättää myös kamppailijat eloon todellisempina kuin koskaan aikaisemmin Full Body Deformation ja Real-Time Exertion – teknologioiden avulla. Human Intelligence –simulaatio ottaa harppauksen eteenpäin strategisen ja adaptoivan MMAi –järjestelmän avulla tuoden peliin kaikkien aikojen realistisimmat urheiluhahmot.

Feel the fight – Pelin ominaisuudet:
Astu Octagoniin™ kaikkien aikojen realistisimpaan kamppailuun. EA SPORTS IGNITE –teknologian tehostamana jokainen kamppailija, isku, maahanvienti ja lukko saa sinut tuntemaan taistelun.

  • MMAi – Vapaaottelijan äly on yhtä tärkeä kuin hänen sydämensä. Jokaisella lisensoidulla kamppailijalla pelissä on muuttuvat päämääränsä ja kamppailusuunnitelmansa perustuen heidän oikean elämän tapoihinsa ja kamppailutilanteisiin. Pysäytä kamppailijan käyttämä taktiikka A ja he mukautuvat käyttämään taktiikkaa B tai C. Mikäli kamppailija on pisteissä tappiolla, voit odottaa tekoälyn tähtäävän tyrmäykseen tai lukkoon. Älykkäämpi vastustaja tuo mukanaan haastavamman ja ennalta arvaamattomamman kamppailun.
  • Full Body Deformation – Kamppailijoiden välisen fyysisen kontaktin simulointi on tähän mennessä rajoittunut kehoihin, jotka hädin tuskin koskettivat toisiaan; tästä johtuen ne näyttivät ja käyttäytyivät kuin muovista tehdyt toimintalelut oikeiden eliittiurheilijoiden sijaan. Autenttiset fysiikat Fight Night -sarjaan tuonut tiimi vie pelin aivan uudelle tasolle esitellen täysin uudenlaisen koko kehon liikejärjestelmän, joka liikkuu ja muokkaa kamppailijan kehoa reaaliajassa.  Ensimmäistä kertaa jokainen sidonta ja lyönti näyttää aidolta.
  • Real-Time Exertion – UFC on yksi fyysisesti vaativimmista urheilulajeista ja se pistää vapaaottelijat antamaan kaikkensa jokaisessa taistossa. Real-Time Exertion tuo kaiken tuon toiminnan eloon pelikokemuksessasi. Tämä näkyy reaaliaikaisina ihon värimuutoksina, pintaan nousevina suonina, lihasten jännittymisinä ja selkeinä väsymyksen merkkien ilmestymisinä. Pääset todistamaan kaikkea sitä ponnistelua, mitä vaaditaan maailman parhaimmilta kamppailijoilta.
  • Kamppailijoiden olemus ja ilmeanimaatiot – EA SPROTS UFC vie pelihahmojen yhdennäköisyyden ja ilmeanimaatiot aivan uudelle tasolle. Jokainen pelin lisensoitu kamppailija on luotu korkearesoluutioisten 3D kasvo- ja kehotaltiointien avulla vallankumouksellisen yhdennäköiseksi ja autenttiseksi.  EA SPORTS IGNITEn tehostama uusi kasvojen animointiteknologia tuo peliin enemmän ilmeitä ja tunteita, tarjoten myös suurempaa tietoisuutta ja älykkyyttä Octagonin sisällä.
  • Precision Movement – MMA on urheilulaji, jossa jokainen sentti, askel ja liike voi olla ratkaiseva. EA SPORTS IGNITEn tehostama Precision Movement -liikejärjestelmä huolehtii kamppailijoiden aidoista liikeradoista estäen epärealistiset liukastumiset ja liukumiset matolla. Entistä realistisempi liikemallinnus tarjoaa realistisempaa toimintaa luoden uskottavampia kamppailuja.
  • Dynamic Striking – Vapaaottelijat käyttävät ympäristöä edukseen ja nyt tämä onnistuu ensimmäistä kertaa myös UFC-pelissä. Dynaaminen ympäristö mahdollistaa leuat loksauttavien liikkeiden toteuttamisen Octagonissa, mukaan lukien kiertopotkut, supermies iskut ja paljon muuta. Yhdistä kaikki nämä uudet mahdollisuudet ja kaikkien aikojen paras lyöntiteknologia, jonka ansiosta yksi täydellinen isku voi muuttaa koko kamppailun kulun.
  • Strategiset kamppailut – Mestaruusvyön voittamiseen tarvitaan kamppailutantereen dominointia. EA SPORTS UFC uudistaa pelin tehden koko kamppailun hallinnasta ja strategiasta entistä tärkeämpää. Aivan kuin oikeassa urheilussa, tulee EA SPORTS UFC -kamppailijoiden läpikäydä useita vaiheita päästäkseen hallitsemaan tai pakenemaan kamppailun päättävää luovutusta.
  • Todelliset vahingot – Jokainen kamppailija tietää, että yksi kunnon isku voi pilata päivän. EA SPORTS UFC esittelee epälineaarisen vahinkojärjestelmän, joka mahdollistaa isojen vahinkojen syntymisen yksittäisestä iskusta. Järjestelmä tuottaa laajan valikoiman erilaisia aitoja haavoja ja ruhjeita, jotka eivät ole olleet koskaan aiemmin mahdollisia kamppailusimulaatiopelissä.

 

** TÄMÄ TARJOUS ANNETAAN VAIN KAMPANJATARKOITUKSESSA, JA SE EI OLE HYVITYS-, VELOITUS-, MAKSU- TAI LAHJAKORTTI. TARJOUS UMPEUTUU 19. KESÄKUUTA 2014.  KOSKEE VAIN UUSIA EA SPORTS UFC -ENNAKOTILAUKSIA. VOIMASSA VAIN KAMPANJAAN OSALLISTUVILLA JÄLLEENMYYJILLÄ SUOMESSA, RUOTSISSA, NORJASSA & TANSKASSA. ASIAKAS SAA LATAUSKOODIN TUOTTEEN NOUDON YHTEYDESSÄ. KOODI VANHENEE 15. TAMMIKUUTA 2015. TARJOUSTA EI VOI KORVATA, VAIHTAA, MYYDÄ TAI VAIHTAA KÄTEISEEN TAI MUIHIN TUOTTEISIIN TAI PALVELUIHIN. TARJOUSTA EI VOI YHDISTÄÄ MUIHIN TARJOUKSIIN, LAHJAKORTTEIHIN, HYVITYKSIIN TAI MUIHIN ALENNUSKUPONKEIHIN. TARJOUS EI OLE VOIMASSA MAISSA, JOISSA LAINSÄÄDÄNTÖ KIELTÄÄ TARJOUKSEN TAI VEROTTAA TAI RAJOITTAA SITÄ.
KÄYTTÖ VAATII LOPPUKÄYTTÄJÄN LISENSSISOPIMUKSEN HYVÄKSYMISEN. INTERNET-YHTEYS JA ORIGIN-TILI TARVITAAN ONLINE-PELAAMISEEN. TIETOA EA:N ONLINE TIETOSUOJASTA JA PALVELUN KÄYTTÖEHDOT LÖYTYVÄT OSOITTEESTA WWW.EA.COM. KÄYTTÄJÄN TULEE OLLA 16+ VUOTIAS REKISTERÖITYÄKSEEN. EA VOI SULKEA ONLINE-PALVELUT 30 PÄIVÄN KULUTTUA SIITÄ, KUN ASIASTA ON ILMOITETTU SIVULLA WWW.EA.COM/1/SERVICE-UPDATES.