EA Sports FC 24 PS4

 
5 euron alennus koodilla: YAD3WF4Y Lue lisää etusivulta.
Rating:
100% of 100
Tarjoushinta 29,90 € Norm. hinta 69,99 €
Säästä 40,09 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 23.07. asti
  • Myymälässä / Varastossa 10+ kpl
Toimituskulut alk. 0,00 €

Nyt myös UEFA EURO 2024 mukana!* EA SPORTS FC™ 24 on koko maailman pelin uusi aikakausi: yli 19 000 täysin lisensoitua pelaajaa, yli 700 joukkuetta ja yli 30 liigaa pelaavat yhdessä kaikkien aikojen autenttisimmassa luodussa jalkapallokokemuksessa.

Tunne olevasi lähempänä peliä kolmella huippuluokan teknologialla, jotka mahdollistavat vertaansa vailla olevan realismin jokaisessa ottelussa: HyperMotionV**, Optan optimoimat PlayStylesit ja merkittävästi uudistettu Frostbite™-pelimoottori.

Johda kansakuntasi Euroopan kunniaan EA SPORTS FC™ 24 -pelissä ja elä UEFA EURO 2024™ -turnauksen aitoa jännitystä, kun haluat kirjoittaa jalkapallohistoriaa ja nostaa pokaalin.

UEFA EURO 2024™
Joukkueet ovat valmiina ja kaikki ovat mukana - myös sinä. Johda kansakuntaasi parhaita vastaan ja haasta kansainvälisestä kunniasta, kun maailmanmestarit pelaavat vastakkain Euroopan mestareista.

Koe aidon UEFA EURO 2024 -kokemuksen jokainen käänne ja jännitys ja kirjoita uusi luku tämän ikonisen kilpailun historiaan, kun koko turnaus tulee EA SPORTS FCTM 24:ään pelattavana 
julkaisun jälkeisenä päivityksenä ilman lisäkustannuksia*.

ESITTELY
EA SPORTS FC™ 24 vie sinut kentälle Saksaan immersiivisellä UEFA EURO 2024™ -kokemuksella, joka peilaa turnauksen autenttisia yksityiskohtia ottelupalloista ja lähetyspaketeista moniin tosielämän stadioneihin ja himoittuun pokaaliin sekä päivitettyihin tähtipäätyihin, jotka tuovat Euroopan parhaiden kasvot kansainväliselle näyttämölle.

PELIMOODIT
Voita UEFA EURO 2024™ omalla tavallasi EA SPORTS FC™ 24 -pelissä. Astu kentälle ja johda maatasi pelin tähtenä - tai ikiomana mukautettuna pelaajana. Tai pelaa tiesi kunniaan yksinpelin turnaustilassa, kick-off:ssa tai pää kaksintaistelussa ystäviäsi vastaan verkossa.

- Johda maatasi: Asetu UEFA EURO 2024™:n ytimeen astumalla yhden tietyn pelaajan saappaisiin ja johtamalla kansakuntasi kunniaan. Voit valita oikean jalkapalloilijan, joka on valmis valloittamaan turnauksen, tai luoda oman pelaajasi valitsemallasi maajoukkueella ja kirjoittaa itsesi UEFA EURO 2024 -historiaan. Kun pelaat vaiheita läpi, voit ohjata vain kyseistä pelaajaa tai koko maajoukkuetta johtaessasi maatasi, ja lisäksi sinulla on mahdollisuus suorittaa harjoituksia ansaitaksesi PlayStyles-tyylejä, joilla voit parantaa peliäsi matkallasi kohti pokaalia.

- Turnaustila: Voita UEFA EURO 2024™ yhden pelaajan turnaustilassa, jossa voit kirjoittaa (tai kirjoittaa uudelleen) maasi tulevaisuuden. Valitse yksi 24:stä karsintamaasta - tai jokin muu eurooppalainen maa - ja pelaa tiesi ulos tositapahtumiin perustuvista lohkoista ja pudotuspelien kautta kohti UEFA EURO 2024 -kisojen kunniaa.

- Kick-Off: Nauti aidosta UEFA EURO 2024™ -kokemuksesta kick-off-ottelussa ystäviäsi vastaan paikallisesti tai CPU:n tekoälyä vastaan valitsemalla ryhmävaiheen tai pudotuspelikierroksen ottelu ja kaksi maata, mukaan lukien päivitetyt "Päivän ottelu" -ottelut, jotka heijastavat aitoja turnauksen ottelupareja reaaliajassa.

- Online-ystävyysottelut: Pelaa aitoja UEFA EURO 2024™ -otteluita ystäviäsi vastaan verkossa ja elä tämän kesän turnauksen jännitystä.

EUROOPPALAINEN MATKA
Koe UEFA EURO 2024™ ja ansaitse samalla palkintoja suosikkipelitiloistasi täysin uusilla "haasteilla", joiden teemana ovat erilaiset tavat pelata UEFA EURO 2024:ää EA SPORTS FC™ 24:ssä. Avaa palkintoja Ultimate Team™:ssä, seuroissa, pelaajauralla ja manageriuralla pelaamalla otteluita, aloittamalla uusia turnauksia tai johtamalla maasi kunniaan.


UEFA EURO 2024 ULTIMATE TEAM™ -KAMPANJA
Nauti koko kauden mittaisesta UEFA EURO 2024™ -sisällöstä Ultimate Team -pelissä, jossa on useita kampanjoita, joiden teemana on Saksan live-toiminta. Juhli pelaajia, jotka ovat valmiita johtamaan kansakuntansa polulla kohti kunniaa, läpimurtotähtiä, jotka nousevat esiin lohkovaiheiden aikana, menneissä turnauksissa loistaneiden pelien suurmiehiä ja koko kuukauden parhaita pelaajia, kun jalkapallon festivaali tuo jännitystä ja päivitettyjä pelaajaesineitä Ultimate Teamiin.

*Lataaminen edellyttää internet-yhteyttä.

EA SPORTS FC™ 24 on koko maailman pelin uusi aikakausi: yli 19 000 täysin lisensoitua pelaajaa, yli 700 joukkuetta ja yli 30 liigaa pelaavat yhdessä kaikkien aikojen autenttisimmassa luodussa jalkapallokokemuksessa.

Tunne olevasi lähempänä peliä kolmella huippuluokan teknologialla, jotka mahdollistavat vertaansa vailla olevan realismin jokaisessa ottelussa: HyperMotionV**, Optan optimoimat PlayStylesit ja merkittävästi uudistettu Frostbite™-pelimoottori.

HyperMotionV esittää pelin sellaisena kuin se todella pelataan käyttäen volumetrisia tietoja yli 180 miesten ja naisten ammattilaisotteluista varmistaakseen, että liikkuminen pelin sisällä heijastaa tarkasti tosimaailman toimintaa pelikentällä.

PlayStylesit antaa urheilijoille ulottuvuudet tulkiten Optan ja muiden lähteiden tiedot tunnusomaisiksi kyvyiksi, jotka lisäävät kunkin pelaajan realismia ja yksilöllisyyttä.

Merkittävästi uudistettu Frostbite™-pelimoottori toimittaa koko maailman pelin autenttisilla yksityiskohdilla tuoden uuden immersiotason jokaiseen otteluun.

Kehitä seuralegendoja ja parantele pelaajiasi upouuden Ultimate Team™ Evolutionsin avulla ja toivota naisten jalkapalloilijat tervetulleiksi pelikentälle miesten rinnalle luodessasi unelmakokoonpanoasi.

Kirjoita oma tarinasi Manager Career- ja Player Career -tiloissa ja liity ystäviesi seuraan pelikentällä crossplayn*** avulla Clubs- ja VOLTA FOOTBALL™ -tiloissa.

EA SPORTS FC™ 24 on seuraava luku entistä innovatiivisemmassa jalkapallon tulevaisuudessa.

Tämä peli sisältää valinnaisia pelinsisäisiä virtuaalivaluutan ostoja. Virtuaalivaluutalla voi hankkia virtuaalisia pelinsisäisiä esineitä, kuten satunnaisen valikoiman virtuaalisia pelinsisäisiä esineitä.

Premier League, UEFA Champions League, UEFA Women's Champions League, LALIGA EA SPORTS, Bundesliga, Ligue 1, Serie A, CONMEBOL Libertadores, Barclays Women's Super League, NWSL ja monet muut ovat EA SPORTS FC:n kumppaneita.

EA SPORTS FC on faneja varten fanien toimesta luotu uusi jalkapalloseura jalkapallon tulevaisuutta varten, jonka haluamme rakentaa yhdessä.

Uusi brändi-identiteettimme on saanut inspiraationsa kolmioista, jotka ovat olleet osa EA SPORTS -jalkapalloa viimeisten 30 vuoden ajan, aina pelimme muodostavista isometrisistä polygoneista Ultimate Team™:ssä esiintyviin kemian kolmioihin ja pelaajamittariin jokaisessa ottelussa.

Kolmio on mullistanut jalkapallon kerta toisensa jälkeen Total Footballin synnystä lähtien 70-luvulla, ja nyt se voi toimia ylpeänä merkkinä tuleville jalkapallon kehityskuluille.

 

FC-pisteet eivät ole saatavilla Belgiassa.

*Ehtoja ja rajoituksia sovelletaan. Lisätietoja on osoitteessa https://www.ea.com/games/ea-sports-fc/fc-24/game-offer-and-disclaimers.

**HyperMotionV-teknologia saatavilla vain Xbox Series X|S:llä.

***Cross-play on käytössä saman sukupolven alustojen tietyissä pelitiloissa. Cross-play ei ole käytettävissä Switch-versiossa.

Ehtoja ja rajoituksia sovelletaan. Lisätietoja on osoitteessa www.ea.com/fi-fi/legal.

© 2023 Electronic Arts Inc. EA, EA SPORTS, EA SPORTS -logo, EA SPORTS FC, EA SPORTS FC -logo, Frostbite, Frostbite-logo, Ultimate Team ja VOLTA FOOTBALL ovat Electronic Arts Inc:n tavaramerkkejä."

Lisätietoja
Takuu1 kk
Kategoriat
Alin hinta edellisten 30 päivän aikana: 29,50 €