Dynasty Warriors 4 PS2 (Käytetty)

×

6,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta maksuaikaa 3.9. asti
  • Myymälä Vantaa 1
  • Varasto Vantaa Ei varastossa
Toimituskulut alk. 0,00 €
Toimitamme kaikista varastoista.

Dynasty Warriors 4 pohjautuu Luo Guanzhongin romaaniin Romance of the Three Kingdoms, mutta sitä ei todellakaan voi kutsua romanttiseksi peliksi. Väkivaltaa riittää, mutta rakkaudesta ei näy vilaustakaan. Ai, "romance" voi kuulemma tarkoittaa myös tarinaa tai legendaa... Hyvä on sitten. Koein strategisen toimintapelisarjan neljäs osa ei ole varsinaisesti käänteentekevä, mutta onnistuu hiomaan sarjan kiehtovan kaavan lähes huippuunsa.

Valitset tuttuun tapaan hahmoksesi Wein, Shun tai Wun kuningaskunnan kenraalin ja yrität tuhota muut sotajoukot mainion reaaliaikaisen taistelujärjestelmän avulla. Grafiikka on kuitenkin nyt huomattavasti parempaa, ja hahmot aiempaa tarkempia. Myös DW3:a vaivanneet näyttöön ilmestyvät ylimääräiset hahmot on poistettu. Henkivartijoiden ja vihollisjoukkojen hoksottimet ovat nekin uudella tasolla, kiitos tekoälyn tervetulleen muokkauksen. Enää ei ole pelkoa, että haastamasi vihollisjoukko kieltäytyy puolustautumasta.

Kun sekaan heitetään vielä joukko nautittavia ja omaperäisiä kahden pelaajan tiloja (kuten timanttisen tuhoisa Demolition) sekä uudet hyökkäysliikkeet, edessä on toistaiseksi paras Dynasty Warriors -peli.

 

  • Uudet "piirityskoneet", kuten muurinmurtajatukit ja tiikeritankit
  • Parannettu grafiikka ja tekoäly
  • 33 avattavaa hahmoa
  • Mukautettavat soturi- ja henkivartijahahmot
Lisätietoja
takuu1 kk
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Dynasty Warriors 4 PS2 (Käytetty)
Arviosi