DualSense PS5 Peliohjain Valkoinen SONY

 
Rating:
100% of 100
Tarjoushinta 63,90 € Norm. hinta 69,99 €
Säästä 6,09 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 23.08. asti
  • Myymälässä / Varastossa 30+ kpl
Toimituskulut alk. 4,99 €

Tässä se on, seuraavan sukupolven Sony DualSense-ohjain PlayStation 5 -pelikonsoliin!

Create-painike, mukautuvat liipaisimet ja muut vahvistetut PS5 DualSense -ohjaimen ominaisuudet.

Täysin uusittu muotoilu PlayStation-ohjaimelle.

Helppo yhdistää moneen laitteeseen
• Yhdistä USB Type C® kaapelilla tai Bluetooth® teknologialla, ja voit pelata helposti useammalla laitteella, mukaan lukien Windows ja Mac® tietokoneet sekä Android ja iOS puhelimet
Vie pelihetket uusiin ulottuvuuksiin kosketuspalautteen, mukautuvien liipaisimien ja muiden edistyneiden ominaisuuksien avulla lukuisissa PC hittipeleissä*
Suoratoista pelejä PS5® tai PS4 ™ konsolistasi tietokoneelle ja muihin laitteisiin PS Remote Play sovelluksen kautta** ja pelaa niitä DualSense® ohjaimella

* Kosketuspalaute ja mukautuvat liipaisimet saattavat vaatia USB-liitännän ja ovat saatavilla, jos peli tukee niitä.
** PS Remote Play edellyttää Remote Play-sovellusta, PS4™-tai PS5™-konsolia, viimeisintä käyttöjärjestelmää, yhteensopivaa peliä sekä laajakaistaverkkoa, jonka käyttönopeus on vähintään 5 Mb/s. PS4- tai PS5-konsolia on suositeltavaa käyttää LAN-kaapeliyhteydellä. Remote Playn kautta suoratoistetuissa PS4-peleissä kosketuspalaute korvataan tavallisella värinällä, eikä mukautuvia liipaisimia tueta.

Pintakuvioitu ote Dualsensen alapuolella on myös osa uutta ohjaimen muotoilua.
Valopalkki sijaitsee nyt kosketuslevyn kummallakin puolella, mikä tekee siitä suuremman näköisen.
Painikkeet ovat haptisia ja akku on suurempi kapasiteetiltaan.

L2- ja R2-painikkeiden mukautuvat liipaisimet tarjoavat hyvän vastustason pelaamisen aikana. Esimerkkejä tästä toiminnassa ovat jännitys vetäessä jousipyssyn jousta ennen nuolen ampumista ja kyky erottaa konekiväärin ja ampuma-aseen rekyyliä.
Liipaisimien kulmaa on muutettu vähän jolla saavutetaan parempi pito.

Parannettu haptinen palaute tarjoaa "hämmästyttäviä vaikutuksia", joiden avulla voit tuntea eri pintojen vaikutukset, olipa kyse sitten kivikosta tai yksinkertaisesti pomppimisesta.

Create -painike korvaa Share-painikkeen. Create-painike on edelläkävijä uusilla tavoilla, joilla pelaajat voivat luoda eeppistä pelisisältöä jakaakseen sitä muille pelaajille tai vain nauttiakseen omasta pelistään.

PS-painike on nyt muodoltaan PlayStation-logo, sen sijaan että se olisi yksinkertaisesti pyöreä painike, jossa logo on.
Sisäänrakennettu mikrofoniryhmä ja toki voit käyttää kuulokkeita, jos haluat. DualSense-ohjaimessa on myös mykistyspainike sisäänrakennetulle mikrofonille.
Siinä on USB Type-C -portti, jota käytetään nykyaikaisissa (Android) älypuhelimissa, Nintendo Switch- ja Xbox Series X -ohjaimissa.

 

Lisätietoja
Takuu12 kk
Kategoriat
Alin hinta edellisten 30 päivän aikana: 49,90 €