DualSense Edge PS5 Peliohjain

×

249,00 €
alk. 11,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 29.04. asti
  • Myymälässä / Varastossa 10+ kpl
Toimituskulut alk. 4,99 €

DualSense Edge PS5 Peliohjain julkaistaan 26.1.2023! HUOM! Rajoitettu saatavuus!

Tämä uusi PS5-ohjain on rakennettu korkeaa suorituskykyä ja personointia ajatellen, ja se kutsuu sinut luomaan oman ainutlaatuisen pelikokemuksesi, jotta voit pelata omalla tavallasi.

Langaton DualSense Edge™
-ohjain

Tämä uusi PS5-ohjain on laadittu suorituskykyiseksi ja muokattavaksi. Se kutsuu sinut luomaan omia uniikkeja pelikokemuksiasi, jotta voit pelata omalla tavallasi.

Hio taitosi huippuunsa
Löydä etua muokattavilla ohjaustavoilla ja vaihdettavilla profiileilla, joiden avulla voit valmistautua mihin tahansa, aina ammattilaisturnauksista eeppisiin yksinpeliseikkailuihin.

Äärimmäisen muokattavaa ohjausta
Muokattavat asetukset tekevät langattomasta DualSense Edge -ohjaimesta uniikisti omanlaisesi. Tutustu joihinkin ohjaimen tärkeimmistä ominaisuuksista alla näkyvillä sykkivillä kuvakkeilla:

Vaihdettavat sauvojen päät
Kolmentyyppiset vaihdettavat sauvojen päät tarjoavat pelaamiseen mukavuutta uhraamatta pitoa tai vakautta.

Personoidut ohjausprofiilit

Nopea pääsy profiiliasetusvalikkoon
Paina vain pelin aikana Fn-näppäintä ja Options-näppäintä, niin saat avattua muokkausvalikon, josta voit nopeasti muuttaa asetuksiasi.

Määritettävät näppäimet
Muokkaa ohjaustapaa lempipelejäsi varten, jolloin tarvitsemasi komennot ovat aina siellä, missä niiden haluatkin olevan. Tallenna näppäinasetuksesi pelaajaprofiiliisi ja vaihtele niiden välillä poistumatta pelistäsi.

Säädettävät liipaisimet, sauvan herkkyys ja värinän voimakkuus
Säädä sauvan herkkyyttä sekä sauvan ja liipaisimen kuolleita alueita mahdollistaaksesi hienosäädetyt ohjaussyötteet. Voit lisäksi määrittää värinän voimakkuuden, niin saat täysin kustomoidun pelikokemuksen.

Pikavaihdettavat ohjausprofiilit
Kun olet löytänyt mahdollisimman hyvät ohjausasetukset, voit tallentaa ne uniikkeihin profiileihin ja vaihdella niiden välillä lennossa, joten lempiasetuksesi ovat valmiina aina, kun sinä itsekin.

Langattoman DualSense™-ohjaimen ominaisuudet integroituina
Koe kaikki langattoman DualSense-ohjaimen immersiota lisäävät ominaisuudet, kuten mm. tuntovaste, mukautuvat liipaisimet, sisäänrakennettu mikrofoni ja liikeohjaus, niitä tukevissa peleissä.

Aiemmasta ohjaimesta tuttu mukavuus ja liukumista estävät kädensijat
Nauti samasta käyttömukavuudesta kuin alkuperäisessä langattomassa DualSense-ohjaimessa, jota on entisestään parannettu liukumista estävillä kädensijoilla. Ne ovat kätevät mukavuuden säilyttämiseksi pitkissä yksinpelisessioissa ja intensiivisissä kilpailupeleissä.

Yhteensopiva DualSense-latausalustan kanssa
Pidä molemmat ohjaimet täyteen ladattuina – mukaan lukien langaton DualSense Edge -ohjaimesi – DualSense-latausalustan nopealla ja helppokäyttöisellä napsautusmekanismilla. Alusta on ostettavissa nyt.

Pidä kaikki tallella kuljetuskotelolla
Pidä langaton DualSense Edge -ohjain ja sen komponentit yhdessä paikassa ja järjestyksessä mukana tulevalla kuljetuskotelolla. Voit jopa ladata ohjainta USB-yhteydellä, kun se on laitettu talteen koteloon, jolloin olet varmasti aina valmis seuraavaa pelikertaa varten.

Kaikki on mukana:

  • Langaton DualSense Edge -ohjain
  • Punottu USB-kaapeli
  • 2 perusmallin sauvan päätä
  • 2 korkeakupuista sauvan päätä
  • 2 matalakupuista sauvan päätä
  • 2 puolikupuista takanäppäintä
  • 2 vivunmuotoista takanäppäintä
  • Liittimen vaippa
  • Kuljetuskotelo
Lisätietoja
takuu12 kk