Dragon Ball Xenoverse 2 Xbox Series X ja One

 
19,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 11.08. asti
  • Myymälässä / Varastossa 1 kpl
Toimituskulut alk. 0,00 €

SINUN TARINASI, SINUN AVATARISI, SINUN DRAGON BALL -MAAILMASI

Dragon Ball Xenoverse 2 on äärimmäinen Dragon Ball -pelikokemus, täynnä jännittävää toimintaa, eeppisiä taisteluita ja loputtomia muokkausmahdollisuuksia. Luo oma hahmosi, tutki Conton Cityä ja lyöttäydy yhteen sarjan ikonisten hahmojen kanssa opettajaksi kouluttamaan heitä ja ole valmis taistelemaan pelottavia vihollisia vastaan pelastaaksesi historian virran!

Pelin edetessä voit muokata hahmosi ulkonäköä, kykyjä ja liikkeitä, jolloin voit luoda todella ainutlaatuisen ja voimakkaan taistelijan.

Hauskuus ei lopu tähän! Dragon Ball Xenoverse 2:ssa on myös online-moninpelitilat, joissa voit taistella vastaan muita pelaajia ympäri maailmaa eeppisissä välienselvittelyissä tai osallistua Raid Battlen taisteluihin, joissa voit kohdata jättimäisiä vihollisia muiden pelaajien kanssa.

TAISTELIJA, JOKA OLET AINA HALUNNUT OLLA.
Laaja valikoima muokkausmahdollisuuksia antaa sinulle mahdollisuuden luoda hahmon, joka todella sopii tyyliisi ja persoonallisuuteesi. Sinulla on täysi valta taistelijasi suhteen aina rodusta ja ulkonäöstä kykyihin ja liikkeisiin.

ÄÄRETÖN VERKKOKOKEMUS.
Useiden verkkomoninpelitilojen ja pelin sisäisten tapahtumien ansiosta taistelut eivät lopu koskaan! Kohtaa muita pelaajia ympäri maailmaa eeppisissä välienselvittelyissä tai liittoudu heidän kanssaan yhteen jättimäisiä uhkia vastaan Raid Battles -taisteluissa.

ANNA TAISTELUHENKESI PALAA!
Sukella Dragon Ballille tyypillisiin intensiivisiin ja toiminnantäyteisiin taisteluihin. Olipa kyse sitten yksi vastaan yksi -taisteluista tai massiivisista taisteluista useita vihollisia vastaan, anna itsesi mennä taistelun jännitykseen!

KOKO DRAGON BALL -UNIVERSUMI ODOTTAA.
Hyppää Dragon Ballin eri paikkoihin ja aikajanoille! Taistele Dragon Ball -universumin ikonisissa paikoissa ja ole vuorovaikutuksessa kuuluisien hahmojen kanssa historian suojelemiseksi.