Dead Rising Xbox 360

×

11,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta maksuaikaa 3.9. asti
  • Myymälä Vantaa 1
  • Varasto Vantaa Ei varastossa
Toimituskulut alk. 0,00 €
Toimitamme kaikista varastoista.
Dead Rising oli laatu-pelitalo Capcomin kovin julkaisu vuonna 2006. Luvassa on uskomatonta zombie-mättöä Capcomin takuuvarmalla reseptillä, uusia kujeita unohtamatta. Pelissä on otettu irti 360-konsolin tehoista esille aivan uusia puolia. Pelille ei ole suotta annettu K-18-leimaa, joten sitä nuoremmille ja perheen pienimmille tämä peli ei missään nimessä sovellu.

Freelance -lehtivalokuvaaja Frank West on ansassa zombien täyttämässä ostoskeskuksessa, ja hänellä on 72 tuntia aikaa saada skuuppi elävistä kuolleista. Frankin on käytettävä älliään ja ostoskeskuksesta löytyviä tavallisia esineitä, jotta hän pysyy hengissä ja saa tehtyä lehtijutun, joka tekee hänestä kuuluisan. Karmivan tunnelman täydentää omalaatuisella tavalla mistä  tahansa ostoskeskuksesta tuttu ostoskeskusmusiikki.

Ominaisuuksia:

Parveilutekniikalla ruutuun saadaan näkymään ennätyksellisen suuri vihollismäärä, joka mahdollistaa loputtoman ja kiihkeätempoisen toiminnan.
Kaikki ostoskeskuksessa on Frankin käytössä: kerää esineitä yli sadasta eri liikkeestä. Käytä niitä aseina tai syö ruokia parantaaksesi itsesi.
Avoimeksi suunniteltu pelattavuus sallii pelaajaan päättää, miten edetä: yrittääkö Frank pelastaa muita hahmoja henkensä uhalla vai antaako hän heidän menehtyä? Aika tikittää taustalla jatkuvasti riippumatta siitä, mitä Frank tekee.


Ota valokuvia kammottavien tapahtumien edetessä - mitä parempi valokuva, sitä enemmän saat pisteitä.

Pelaaja 9/06: 8/10 pistettä, Gamespot: 8.4/10 pistettä!
Ikäraja: K-18
Tarkista virallinen kotisivu
Katso traileri.

Kuvia pelistä:


KUVA 1   KUVA 2

KUVA 3   KUVA 4
Lisätietoja
takuu1 kk
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Dead Rising Xbox 360
Arviosi