Crysis 2 PS3 (Käytetty)

 
Saat 5 euron alennuksen kun tilaat 20 eurolla koodilla REZ322XD Lue lisää etusivulta
Rating:
80% of 100
4,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 27.04. asti
  • Myymälässä / Varastossa 10+ kpl
Toimituskulut alk. 2,39 €
Osta uusi? 13,99 €
  • Saatavuus epävarmaa

Crysis 2:ssa avaruusolennot palaavat Maahan täyden miehitysjoukon kera tavoitteenaan ihmiskunnan täydellinen tuhoaminen. New Yorkissa kammottavat muukalaismiehittäjät vaanivat kaduilla ja painajaismainen kulkutauti niittää kaupungin kirjavaa väestöä brutaalilla vauhdilla. Kaupungin järjestelmät ovat kaaoksessa, kadut ja pilvenpiirtäjät murskattu liekehtiviksi raunioiksi. Puolisotilaalliset lainvalvontajoukot tai edes Yhdysvaltojen armeija eivät pärjää miehittäjiä vastaan, ja kaikki pakenemasta kieltäytyvät ovat käytännössä kuolleita.

Tässä kuoleman myrskyssä pelkkä hengissä selviäminen vaatii sellaista teknologiaa, jota yksikään sotilas ei ole edes nähnyt. Yksi ihminen saa kuitenkin keinot selviytymiseen. Pelaajan on käytettävä Nanosuit 2 -taistelupuvun teknologiaa ja pelastettava ihmiskuntaa täydeltä tuholta New York Cityn betoniviidakossa.

Crysis 2:ssa ennennäkemättömän pelottava muukalaisrotu on hyökännyt New Yorkiin ja iskee pelaajan eteen ainutlaatuisen kovan haasteen yhdistelemällä kuolettavia aseita, hämmästyttävää havainnointikykyä ja älykästä yhteistoimintaa. Täydellisen tuhon keskellä pelaajan on arvioitava kohtaamansa tilanteet, sopeuduttava kovaan betoniviidakkoon ja pelastettava kaupunki vain hänelle uskotuilla aseilla ja voimilla. Morgan elävöittää tätä runneltua maailmaa rosoisilla hahmoilla, runsaalla taustoituksella ja hyvin harvoin peleissä nähdyillä juonenkäänteillä.