Command & Conquer: Red Alert 3 PC (DVD)

Loppuunmyyty
8,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 12.08. asti
  • Loppuunmyyty

Kauan odotettu kolmas osa suositussa RTS-sarjassa!

Tervetuloa takaisin toverit. Viime kerrasta onkin jo aivan liikaa aikaa.

 EA matkustaa seitsemän vuotta ajassa taaksepäin ja tuo takaisin Command &

Conquer -pelisarjan rakastetuimman teemasarjan. Red Alertin kevytmielinen ja yliampuva maailma palaa Command & Conquer: Red Alert 3:n muodossa PC:lle ja Xbox 360:lle.

 

Vuosia kestäneen konfliktin jälkeen liittoutuneet ovat viimein voiton partaalla. Neuvostoliittolaiset päättävät toteuttaa viimeisen, epätoivoisen liikkeen piileskellessään Kremlin muurien sisällä. He aikovat ottaa käyttöön kokeellisen aikamatkustuslaitteen. Tehtävänä on matkustaa ajassa taaksepäin ja eliminoida Albert Einstein, ennen kuin hänen teknologiset oivalluksensa ehtivät auttaa liittoutuneet lopulliseen voittoon. Onnistuneen tehtävän jälkeen neuvostojoukot palaavat takaisin nykypäivään huomatakseen, että liittoutuneiden tilanne todellakin on heikentynyt. He saavat myös huomata, että heidän toimensa on synnyttänyt uuden uhkan ja maailmanlaajuisen supervoiman, mysteerisen ja teknologisesti edistyksellisen Nousevan Auringon imperiumin. Tervetuloa kolmanteen maailmansotaan.

 

Red Alert 3:ssa jokaisella kolmesta ryhmittymästä on oma, tarinapohjainen kampanjansa. Niissä on mukana co-op-tehtäviä, jotka keskittyvät pelkästään hyökkäysten koordinointiin ja strategoiden kehittämiseen yhdessä liittolaisen kanssa. Pelaaja voi liittoutua netin välityksellä kaverinsa kanssa ja pelata näin läpi koko kampanjan, tai ottaa puolelleen yhden yhdeksästä koneen ohjaamasta komentajasta. Jokaisella on omat persoonallisuutensa ja tapansa pelata.

 

Siinä, missä useimmissa tosiaikastrategiapeleissä meritaistelut jäävät sivuosaan, Red Alert 3 nostaa vesistöt uuteen merkitykseen. Merissä on nyt tärkeitä resursseja ja monet yksiköt sekä rakennukset ovat amfibeja (toimivat merellä ja maalla). Pelaaja, joka ei käytä meriä hyväkseen, saa huomata voittamisen olevan tuskallinen tehtävä.

 

Red Alert 3 jatkaa EA Los Angeles -studion pyrkimyksiä tuoda konsolipelaajille PC:tä vastaava tosiaikastrategiakokemus. Ohjaussysteeminä on uusi, paranneltu CommandStick-käyttöliittymä, joka takaa, että hiiren ja näppäimistön nopeus ja tehokkuus siirtyvät helposti konsolin peliohjaimelle.

 
 
 

Tärkeimmät toiminnot

Red Alertin paluu!

Command & Conquer RA -sarja palaa seitsemän vuoden ja yli 25 miljoonan myydyn pelin jälkeen rytinällä. Red Alert 3 tuo takaisin kaiken sen, mitä sarjan ystävät peleissä rakastivat: huumorin, viihdyttävän tarinan ja pelisarjan nopean, toimintapainotteisen pelattavuuden. Samalla RA3 tuo uusia tuulia koko peligenreen täysin uudenlaisella co-op-pohjaisella, tarinapainotteisella kampanjapelitilalla ja korostamalla vesialueiden merkitystä.


Toimivaa yhteispeliä

Jokainen tehtävä on suunniteltu co-op-pelimuoto silmällä pitäen. Pelaaja voi yhdistää voimansa ja strategiset taitonsa ystävänsä kanssa netin välityksellä, tai vaihtoehtoisesti koneen ohjaamaan tekoälykomentajan kanssa. Tekoälykomentajia on kolme jokaista ryhmittymää kohden ja jokaisella on omat ominaisuutensa, jotka nousevat arvoonsa aina tilanteesta riippuen.


Hallitse meriä, valloita maailma

Amfibiyksiköt ja vesille rakennettavat tukikohdat takaavat, että pelaaja voi kokea C&C-sarjojen tutun pelattavuuden myös merillä. Pelaaja voi ottaa yliotteen vastustajaansa kontrolloimalla vesillä olevia resursseja ja organisoimalla hyökkäyksiä kolmelta eri puolelta.


Uusi uhka idästä

Nousevan auringon imperiumi on teknologinen edelläkävijä, joiden yksikködesignit ovat yhdistelmiä science fictionista, itämaisista kamppalulajeista ja roboteista. Imperiumin futuristiset yksiköt voivat myös muuttaa muotoaan ja ne erikoistuvat merisodankäyntiin.


Tähtien kyllästämää tarinankerrontaa

C&C-sarjan tavaramerkiksi muodostuneet videot palaavat HD-laatuisina. Mukana on yli 60 minuuttia materiaalia, jossa näyttelee C&C-sarjan kaikkien aikojen nimekkäin näyttelijäkaarti.


CommandStick 2.0

C&C3 Kane’s Wrathin Xbox 360 -versiossa esitelty CommandStick on ottanut uusia kehitysaskelia. Se takaa, että Red Alert 3 on käyttöliittymältään konsolistrategiapelien ehdoton ykkönen. Uusi CommandStick pienentää entuudestaan hiiri-näppäimistön ja konsoliohjaimen välistä kuilua RTS-pelien ohjaamisessa.


Epäilyksiä Red Alertin paluusta?

Panssaroidut sotakarhut, yliäänidelfiinit, tesla-sotilaat, hurjat rynnäkkökoirat, ihmistykit ja Tanya. Tervetuloa takaisin!

 

System Requirements:
OS – Windows XP / Vista (32-Bit)
Processor – XP: 2.0 GHz (Intel Pentium 4; AMD Athlon 2000+; Multiple Cores) / Vista: 2.2 GHz (Intel Pentium 4/AMD Athlon 2200+/Multiple Cores)
Memory – XP: 512 MB / Vista: 1 GB
Hard Drive – Media: 6.0 GB / EA Link: 12.0 GB
DVD Drive - 8 SPEED
Video Card – XP: 64 MB / Vista: 128 MB
Sound Card - DirectX 9.0c compatible
DirectX - Version 9.0c
Online Multiplayer – 512 Kbps or faster; 2-8 Players
Input - Keyboard, Mouse
Optional – VoIP Headset

C&C Red Alert 3 näyttelijäkaarti on: Jenny McCarthy (Scream 3 ja Playboyn "Playmate of the Year"), Tim Curry (Rocky Horror Picture Show ja Punaisen lokakuun metsästys), George Takei (Star Trek, Heroes), J.K. Simmons (Hämähäkkimies, Juno), Jonathan Pryce (Pirates of the Caribbean), Peter Stormare (Pako, Armageddon), Andrew Divoff (LOST), Kelly Hu (X2 ja Skorpionikuningas), Gemma Atkinsson (brittien Hollyoaks), Ivana Milicevic (Casino Royale), Autumn Reeser (OC ja MTV:n American Mall) sekä kaksi kaikkien aikojen mahtavimpia kamppailulajien taitajaa Randy "The Natural" Couture (UFC Raskaansarjan mestari) ja Gina "Conviction" Carano (Voittamaton Elite XC taistelija ja Amerikan Gladiaattori).