Civilization Revolution DS

×

29,90 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta maksuaikaa 3.8. asti
  • Myymälä Vantaa 1
  • Varasto Vantaa Ei varastossa
Toimituskulut alk. 0,00 €
Toimitamme kaikista varastoista.

Hall of Fame pelien suunnittelija, Sid Meier, jota kutsutaan myös Peliteollisuuden "isäksi", aikaisimmat hitit kuten F-15 Stealth Fighter, Railroad Tycoon, ja Pirates. Hän saattoi peliteollisuuden kartalle vuonna 1991 kun hän julkaisi Sid Meier's Civilization pelimaailmalle. Hän oli ensimmäinen, joka toi "jumala" pelit pelaajien pelattavaksi saaden niistä sitten palkinnoksi kasoittain pelipalkintoja. Civilization on edelleenkin yksi eniten myydyinpiä pelejä yli 8 miljoonan myydyn kappaleen määrällä.

Civilization:ssa, pelaajan tehtävänä on olla maailman "jumala". Hän rakentaan kaiken alusta ja "luo" elämän edellytykset maailmaan.

Sid Meier's Civilization Revolution on uusin tulokas tähän suosittuun strategiapelien sarjaan. Näin myös konsoleiden omistajat pääsevät nauttimaan tästä erittäin koukuttavasta strategia pelistä. Civilization Revolution on suunniteltu ja kehitetty (legendaarisen Sid Meier:n ja hänen tiiminsä Firaxis:ssa) vain konsoleita silmällä pitäen. Pelin moottori ja käyttöjärjestelmä on hyvin helppo käyttää. Nyt peliin on tuotu enemmän toimintaa juuri konsoleita silmälläpitäen.

Lisätietoja
takuu3 kk
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Civilization Revolution DS
Arviosi