Castlevania: Lords of Shadow 2 PS3

×

29,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta maksuaikaa 3.5. asti
  • Myymälä Vantaa 1
  • Varasto Vantaa 1
Toimituskulut alk. 0,99 €
Toimitamme kaikista varastoista.

 

Tilaa Castlevania: Lords of Shadow 2 ja saat kaupan päälle Relic Pack-DLC:n!

  • Relic Pack antaa sinulle suurimman osan pelin sisäisistä reliikeistä. Kullakin reliikillä on oma kykynsä kuten taidot, ja lahjakkuus. Jotkin reliikit sisältävät yllätystaitoja!

 

Castlevania: Lords of Shadow 2 jatkaa edeltäjänsä tarinaa, jossa vampyyri Gabriel metsästää kadonneita voimiaan taistellakseen nousevaa uhkaa sekä Belmontin klaania vastaan. Tarina myös kertoo ensimmäistä kertaa sarjan historiassa tarkempia taustoja Castlevanian Draculasta.


Draculan tarinaa kertovan Lords of Shadow -saagan päätösosa!   
Ensimmäisessä Castlevania: Lords Of Shadow -pelissä Draculan alkuperä ja hänen legendaarinen yhteys Belmontin sukuun paljastui. Pelin jatko-osa vie fanit uusien käänteiden ja haasteiden pariin. Castlevania: Lords Of Shadow 2 on samalla Lord of Shadow -saagan päätösosa, jossa Dracula palaa, mutta entistä heikompana ja toivoen pääsevänsä irti kuolemattomasta muodostaan.

Mutta uusi voimakas uhka on läsnä ja vampyyriherran täytyy saada vanhat voimansa takaisin. Tähän ainoana ratkaisuna on hänen linnansa. Draculan harmiksi myös Belmontin suku tavoittelee hänen tuhoamistaan. Miten lopulta käy pimeyden ruhtinaan?

Tähän ja muihin kysymyksiin vastaa kauhua, toimintaa ja jännitystä yhdistävä Castlevania: Lords Of Shadow 2, joka ammentaa toimintansa puitteiksi legendaarisen Draculan tarinan upeassa pelimaailmassa vailla vertaa.
 

 

 

Lisätietoja
takuu1 kk
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Castlevania: Lords of Shadow 2 PS3
Arviosi