Call of Duty - World at War Xbox 360 (Käytetty)

 
9,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 18.04. asti
  • Myymälässä / Varastossa 1 kpl
Toimituskulut alk. 0,00 €
Osta uusi? 17,94 €
  • Saatavuus epävarmaa

Activision julkisti kaikkien aikojen sotatoiminta- ja ammuntapelisarjan viidennen osan.

Call of Duty: World at War muuttaa taistelun säännöt täysin ja nostaa toista maailmansotaa kuvaavat pelit aivan uudelle tasolle. Pelaajat pääsevät syöksymään jännitystä pursuaviin, anteeksiantamattomiin taistoihin uutta julmaa vihollista vastaan keskellä toisen maailmansodan vaarallisia ja hiuksia nostattavia tapahtumia.

Call of Duty 4: Modern Warfare -pelin tekniikkaan pohjautuva Call of Duty World at War on sensuroimaton pläjäys, jossa sotilaat taistelevat Euroopan ja Tyynenmeren raastavimmissa huipentumissa. Vihollinen ei tunne armoa eikä anna periksi, vaan taistelee viimeiseen hengenvetoon asti kaivaen arsenaalistaan kuolettavan yllättäviä temppuja. Taistelukentällä piilee monenlaisia vaaroja, sillä pelaajat astuvat tuntemattomaan taisteluun, aivan uudenlaiseen kaaokseen.

Räjähdysherkkää toimintaa on luvassa Venäjän ja Berliinin raunioilla sekä Tyynenmeren kuoleman rannoilla ja viidakoissa. Pelaamiskokemusta on syvennetty uusilla ominaisuuksilla, jotka olivat aiemmin käytössä vain moninpelitilassa. Näihin kuuluvat muun muassa luontoisedut, ranking-listat ja online-tilastot, joita ylläpidetään jopa neljän pelaajan yhteistyöpelissä. Uudet jalkaväen aseet ja ajoneuvopohjaiset aseet, kuten tehokas liekinheitin, sytyttävät taistelukentän ilmiliekkeihin.

 

Suositun Call of Duty 4:n pelimoottoriille rakentuva Call of Duty: World at War syöksee pelaajat toisen maailmansodan ankariin taisteluihin ennennäkemättömällä tavalla. Sodan haasteet pakottavat sotilaat taistelemaan yhdessä, sillä vihollisrintama on armoton ja taistelut ratkaisevia yhteenottoja, jotka lopulta myös määrittivät Akselivaltioiden tuhon, niin Euroopan rintamilla kuin muuallakin.

Call of Duty: World at War asettaa uudet standardit sotapelien hurjille kokemuksille tuoden pelikoneiden ruuduille yksilöllisiä vihollisia ja vaihtelevia taisteluita, aina kamikaze-hyökkäyksistä väijytyksiin ja banzai-syöksyistä taktiseen asemasotaan. Näin intensiivistä sotimista ei olla ennen nähty.

  • Call of Duty 4 -pelimoottori takaa leuat pudottavan upeaa grafiikkaa, sujuvaa pelattavuutta ja yksityiskohtaista, tuntuvaa ja intensiivistä taistelua. Mukana on myös aiemmin näkemättömiä aseita, kuten liekinheitin, jolla voi korventaa vihollisten lisäksi myös ympäristöä tuntuvin seurauksin.
  • Ensimmäistä kertaa Call of Duty -sarjan aikana nähdään myös koordinoitua ryhmätaistelua, joka alleviivaa hyvin "Kukaan ei taistele yksin" -hokemaa. Mukana on jopa neljän pelaajan yhteistyöpelimuoto netin kautta sekä kahden pelaajan jaetun ruudun pelitila. Myös perinteiset moninpeliominaisuudet haasteineen, ranking-listoineen ja nettitilastoineen lisäävät omanlaistaan syvyyttä pelin monipuolisuuteen.
  • Pelaajat asettuvat sekä amerikkalaisten että venäläisten sotilaiden saappaisiin ja luvassa on uudenlaisia taistelutaktiikoita eeppisessä mittakaavassa sekä usealla eri rintamalla. Näin laajamittaista sodankäyntiä ei ole ennen pelisarjassa nähty.
  • Innovatiivinen moninpelitila takaa uskomattomat taistelut joukkuevetoisessa sodankäynnissä ja vie tiimipelaamisen uudelle tasolle. Lisäksi jalkaväki- ja kulkuneuvotehtävät tuovat oman ulottuvuuteensa nettisodankäyntiin.