Brother td-4550dnwb label printer

 
611,00 €
alk. 27,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 23.10. asti
 • Välivarastossa 1 kpl
Toimituskulut alk. 5,99 €
Brotherin langaton TD4550DNWB-etikettitulostin Bluetooth-yhteyksin. Tulostaa korkealaatuisia tarroja jatkuvalle tarralle jopa 4 tuumaa leveänä. Vakiona kiinteä ja langaton verkkoliitäntä sekä Bluetooth.
Intuitiivinen LCD-näyttö tekee TD4550DNWB-etikettitulostimesta käyttäjäystävällisen etikettitulostimen. Ammattitason tulostustarkkuus tekee laitteesta ideaalin 2D-viivakoodien tulostamiseen. Viivakoodilliset tarrat on helppo skannata ja niiden luominen helppoa.

Bluetooth-yhteys mahdollistaa asetusten teon ja konfiguroinnin älypuhelimiin ja tabletteihin Mobile Deploy sovelluksella. Langaton verkkoliitännän ansiosta verkkokaapeleita ei tarvita.

Suoran lämpötulostustekniikan ansiosta voit tulostaa juuri niin monta tarraa kuin tarvitset, joten voit unohtaa tarra-arkeille tulostamisen ja siitä johtuvat hukkatulosteet.

Etikettitulostin tunnistaa käytetyn tulostusmateriaalin pituuden ja leveyden automaattisesti. Laitat vain uuden rullatarran tulostimeen ja noudatat näytölle tulevia ohjeita.

TD4550DNWB on näppärä tulostin, jonka voit räätälöidä lisävarusteilla, kuten tarraleikkurilla ja tarran taustapaperin irrottajalla.

Tärkeimmät ominaisuudet:
 • Käyttäjäystävällinen taustavalaistu LCD-näyttö
 • Ammattitasoinen 300 dpi tulostustarkkuus
 • Nopea, tulostaa jopa 6 kuvaa (152 mm) sekunnissa
 • Tulostusleveys jopa 108 mm
 • Tunnistaa käytetyn tulostusmateriaalin automaattisesti
 • Mobile Deploy -sovellus iOS ja Android laitteille logistic information for accessories and consumables, contact your local Brother office
Vakiona 3 vuoden takuu, kun rekisteröit laitteesi Brotherin sivuilla https://www.brother.fi/tuki/warranty saat lisäksi SWAP-laitevaihtotakuun.

Lisätiedot:

  Brotherin langaton TD4550DNWB-etikettitulostin Bluetooth-yhteyksin. Tulostaa korkealaatuisia tarroja jatkuvalle tarralle jopa 4 tuumaa leveänä. Vakiona kiinteä ja langaton verkkoliitäntä sekä Bluetooth.
  Lisätietoja
  TakuuBROTHER 3 YEAR
  Kategoriat