Bloodborne (hits) PS4

×

18,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta maksuaikaa 3.7. asti
  • Myymälä Vantaa 3
  • Varasto Vantaa 8
Toimituskulut alk. 0,00 €
Toimitamme kaikista varastoista.

Anna pelkosi johdattaa sinua.
Bloodborne on legendaaristen toimintaroolipelien Demon's Souls, Dark Souls ja Dark Souls II tekijöiden Hidetaka Miyazaki:n ja FromSoftware:n uusin luomus. Yksinoikeudella PlayStation 4:lle kehitetty roolipeli on täynnä armotonta toimintaa ja kauhua.

Kohtaa pahimmat pelkosi muinaisessa Yharnamissa ja etsi vastaukset mysteereihin keskellä kirottua kaupunkia, jota vainoaa mystinen, hallitsemattomasti leviävä kulkutauti. Kauhistuttava maailma on täynnä vaaroja. Selvitä kirotun maan synkimmät salaisuudet, jos haluat selvitä hengissä.

Astu kaupunkiin, jonka katuja piinaavat kuolema, hulluus ja painajaismaiset olennot.

Ohjaaja Hidetaka Miyazaki kertoi playstation.comille, mitä kaikkea synkkä peli tarjoaa.

1. Ei mikään jatko-osa

FromSoftware voidaan tuntea parhaiten Demon's Souls-, Dark Souls- ja Dark Souls II -peleistä. Demon's Souls- ja Dark Souls -pelien ohjaajana toiminut Miyazaki valotti uutta hittiään mielenkiintoisella tavalla: "Muita ohjaamiani pelejä pelanneet huomaavat varmasti joitain yhtäläisyyksiä, mutta kyseessä ei ole jatko-osa. Bloodborne tarjoaa uudenlaisen, kiihkeämmän ja syvemmän pelikokemuksen".

2. Tutki tuntematonta

Peli sijoittuu laajaan, kuvitteelliseen Yharnamin kaupunkiin, jonka 1800-lukulaiset maisemat ovat synkkiä ja pahaenteisiä. FromSoftware pitää Bloodbornen tarinan visusti piilossa, mutta Miyazaki raotti meille hieman salaisuuden verhoa: "Olemme keskittyneet Bloodbornen kehittämisessä ennen kaikkea tuntemattoman tutkimiseen. Pelaajat vaeltavat massiivisessa Yharnamin kaupungissa, ja heitä rohkaistaan tutkimaan mysteerien verkkoa."

3. Varo pimeyden petoja

Synkillä ja rähjäisillä kujilla voit nähdä vilauksia oudon vääristyneistä, verhotuista olennoista, jotka väijyvät pimeydessä ja odottavat tilaisuutta käydä kimppuusi. Miyazaki kasvattaa kiusoittelevasti odotustamme paljastamalla joitain yksityiskohtia: "Pelissä on hetkiä, jolloin saatat arvata, että jotain suurta ja hirviömäistä on lähellä. Odota vain, kun esimerkiksi kuulet jonkin hakkaavan pahaenteisesti kaupungin portteja."

4. Yharnamissa on jotain pahasti vialla.

Kaupunki on synkkä ja varjojen täyttämä, mutta siinä ei ole vielä kaikki. "Yharnamia piinaa kulkutauti, joka muuttaa tartunnan saaneet viheliäisiksi pedoiksi. Lisäksi ympärilläsi olevat asukkaat eivät tiedä, että heitäkin koetellaan", Miyazaki kertoo.

5. Taistele henkesi edestä

Miyazaki tunnetaan peleistä, joiden vaikeustaso on nautittavan haastava. Bloodborne jatkaa tätä perinnettä. "Kauhu on pelissä jatkuvasti läsnä, sillä jokainen vihollinen tuo kuoleman eteesi. Jokainen taistelu voi olla viimeisesi."

6. Aseet molemmissa käsissä

Bloodborne ei heitä pelaajaa hirviöiden eteen täysin aseettomana. Monstereita pääsee lahtaamaan yhtä lailla vasempaan käteen kiinnittyvällä haulikolla kuin oikealla kädellä käytettävällä viikatemaisella teräaseellakin.

7. Aseet muuttuvat käytön aikana

Miyazaki esitteli kammottavan lähitaisteluaseen, joka oli puoliksi viikate ja puoliksi saha. Aseen ulkomuoto muuttuu taistelun aikana, ja pelaajien on syytä ottaa tämä huomioon taistellessaan vaikeita vihollisia vastaan. Strategiaa on hiottava tarpeen mukaan ja hahmoja on mukautettava eri taistelutyyleihin sopiviksi. "Jokainen aseen muutos muuttaa pelitapaa", Miyazaki lisäsi.

8. Valitse taistelusi

Syöksyminen suin päin kamppailun keskelle johtaa usein varmaan kuolemaan, mutta taisteluiden välttäminen on yhtä tuhoon tuomittu strategia. "Sinun on kohdattava vihollisia tai muuten löydät itsesi monsteriparvien ympäröimänä!"

9. Apua on saatavilla

Eloonjäämiskamppailu Yharnamin synkillä kujilla tuo silloin tällöin eteesi myös muita pulaan joutuneita metsästäjiä. Voit auttaa heitä tai jättää heidät oman onnensa nojaan. "Valinta on sinun. Jos olet myötätuntoinen, hahmot saattavat myöhemmin puolestaan auttaa sinua."

10. Varaudu yllätyksiin

Meille esitellyllä tasolla Yharnamin asukkaat jahtasivat kaupunkia piinaavia petoja. Erään jakson aikana väkijoukko kerääntyi polttorovion ympärille varmistamaan tapetun hirviön tuhon. Tällä välin pystyimme helposti ohittamaan paikan huomaamatta. Tämä oli kuitenkin väliaikaista, sillä pian hälytyskellot soivat kovaäänisesti ja joukko jatkoi metsästysretkeään. Miyazaki kiteytti pelin hengen seuraavasti: "Bloodborne haastaa pelaajan, sillä ympäristöt muuttuvat ja viholliset liikkuvat tasoilla odottamattomasti."

Valmistajan tuotesivu: http://fi.playstation.com/ps4/games/detail/item712841/Bloodborne%E2%84%A2/

Lisätietoja
takuu1 kk
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Bloodborne (hits) PS4
Arviosi