Black PS2 (Käytetty)

 
15,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 19.05. asti
  • Myymälässä / Varastossa 10+ kpl
Toimituskulut alk. 0,00 €
Osta uusi? 11,99 €
  • Saatavuus epävarmaa

Black tuo räiskintäpeleihin tuoreen näkemyksen. Viime vuosina ihannoitu hiiviskely ja tiukka realismi on hylätty, ja niiden tilalle tarjotaan toiminnantäytteisiä tulitaisteluita elokuvamaailman räjähtävimpien räiskintöjen malliin. Toiminnalliset tulitaistelut ja dynaaminen pelimaailma tuovat uutta potkua räiskintäpelien maailmaan.
Ylivoimainen vihollinen on voitettavissa vain, jos opettelet hyökkäämään ennennäkemättömän aggressiivisesti ja käytät ympäristöä hyväksesi. Blackissa pelkkä vihollisten ampuminen ei näet riitä. Voit tuhota niin patsaat, kyltit, seinät ja katot kuin ovet ja ikkunatkin. Ympäristöä hyödyntämällä voit yllättää, tainnuttaa, haavoittaa ja tuhota viholliset. Blackissa tuho on myös täydellistä ja kauaskantoista. Jokainen kuti on tärkeä, jokainen osuma aiheuttaa tuhoa.
Huippuluokan räiskintää: Luvassa on kaikkien aikojen tuhoisinta peliräiskintää. Pelimaailma reagoi pelaajan toimiin monipuolisemmin kuin koskaan ennen.
Tyylikästä tuhoa: Käytä ympäristöä hyödyksesi. Tuhoutuva ympäristö on syytä ottaa huomioon taktiikkaa suunnitellessa. Ympäristöä hyödyntämällä voit tuhota suojautuneet viholliset, niitata monta vihollista kerralla sekä aiheuttaa ennennäkemättömän suurta tuhoa.
Uskomattomia aseita: Käytössä ovat suurimmat ja tuhoisimmat aseet, jotka ovat tuttuja Hollywood-leffoista The Matrix, Terminator 2 ja Predator.
Tuhokvartetti: Pelaajan tukena on kolme huippuunsa treenattua taistelijaa, joten käytössä on moninkertainen tulivoima. Tiimityö nostaa myös viestinnän entistä tärkeämpään osaan.
Ketterät viholliset: Monipuoliset vastustajat, jotka toimivat älykkäästi vaarallisessa ympäristössä.
Ruudinkäryä ilmassa: Moisia ruumiskasoja ei ole videopeleissä ennen nähty. Black tarjoaa keskeytymätöntä toimintaa ja viisinkertaisen määrän vihollisia tavanomaisiin peleihin nähden.