Battlefield 2142 Deluxe Edition PC (DVD)

Battlefield 2142 Deluxe Edition PC (DVD)

Saatavilla 6–10 päivää
2,99 € alk. 8,00 €/kk VPD tilillä VPD Laskulla korotonta
maksuaikaa 3.10. asti
 • Myymälä Vantaaloppu
 • Varasto Vantaaloppu

Toimituskulut alk. 0,49 €

Toimitamme kaikista varastoista.

Uusi kokoelmapaketti, joka sisältää alkuperäisen Battlefield 2142-pelin, sekä Battlefield 2142: Northern Strike-lisäosan.

Vuonna 2142 uusi jääkausi on heittänyt maailman kaaoksen partaalle. Jääpeiton ulkopuolelle jäänyt maaperä ei riitä kattamaan koko maapallon tarpeita. Yhtälö on selkeä ja brutaali: vahvat elävät.

Battlefield 2142 pelaajat valitsevat puolensa keskenään kisaavien sotilaallisten supermahtien joukoista. EU:n (European Union) joukot ovat saaneet vastaansa uudelleen valtaan nousseen PAC:in (Pan Asian Coalition) joukot henkiinjäämistaistelussa.

Pelaajat saavat käyttöönsä arsenaalin järisyttävän tehokkaita uuden aikakauden hi-tech aseita. Joukoilla on käytössään mm. edistyneitä rynnäkkökivääreitä, häivelaitteita sekä liikkuvia taisteluyksiköitä. Massiiviset Battle Walkerit edustavat uuden sodan aikakauden tehokkainta ja dominoivinta maa-aselajia kun taas ilma-aselajin herruudesta taistellaan 1900-luvulla eläneille ainoastaan scifi-tarinoissa esiintymisiä tehneillä todella tuhovoimaisilla ja monipuolisilla häkkyröillä. Uuden arsenaalin myötä pelkällä lihas- tai tulivoimalla ei ole enää 2100-luvulla suurinta mahdollista merkitystä - taistelutannerta hallitaan jälleen älyllä ja taktiikalla. Kaiken sotaelektroniikan keskellä taisteluissa nousee arvoonsa erilaiset EMP-aseet (Electro Magnetic Pulse) sekä älymiinat.

Pelissä on edellisistä Battlefield -sarjan osista tuttuun tapaan panostettu erittäin paljon moninpeliin. Edistynyt 64 pelaajan sotatanner elää ja liikkuu kun ihmisvastustajat taistelevat keskenään perinteisesti ryhmänjäseninä tai BF 2:ssa tutuksi tulleina komentajina (Commander Mode), jotka johtavat taistelun kulkua ylävinkkelistä käsin.

Ensimmäistä kertaa Battlefield -sarjan historiassa BF 2142 lanseeraa moninpeliin kokonaan uuden pelityypin omassa genressään. Uusi Titan Mode tulee klassisen Conquest Moden rinnalle. Titan Modessa pelaajien tulee tuhota vastustajan Titan - massiivinen ja raskaasti aseistettu ja panssaroitu lentävä taistelulaiva. Samalla tietenkin omaa Titania puolustaen. Titanin tuhotakseen pelaajien pitää saumattomalla yhteistyöllä ensin elimoida aluksen suojat jonka jälkeen taistelu siirtyy aluksen sisätiloihin ja lopulta sen sisimpään, jossa aluksen voimanlähde räjäytetään. Tämä uusi innovatiivinen pelimuoto tuo uuden ulottuvuuden Battlefield -pelisarjan pelityyliin koska tavoitteiden täyttämiseksi koko tiimin pitää tehdä saumatonta yhteistyötä samalla kun taistelun taktiikkapuoli pitää olla kunnossa.

Virtuaalisella taistelutantereella saavutetun menestyksen myötä pelajaat pääsevät ylenemään sotilasarvossa ja saavat avattua lukittuja ominaisuuksia (uusia aseita, urhoollisuustunnustuksia yms).

Katso uuden pelimuodon, Titanin tutoriaalivideo täältä.

Tärkeimmät toiminnot

Titan-pelitila

Voita laajamittaisessa taistelussa vihollisen komentajan hallitsema massiivinen ilma-alus Titan. Sinun on tuhottava aluksen suojat, noustava alukseen, taisteltava tiesi sen reaktoriytimeen ja räjäytettävä se sisältä samaan aikaan, kun puolustat omaa Titaniasi.


64 pelaajan moninpeli

Koe täysimittainen taistelu Battlefieldin legendaarisessa nettimoninpelissä, jossa on parhaimmillaan samanaikaisesti 64 pelaajaa.*


Reaaliaikaista palkitsemista

Voittaja saa saaliin! Varusteet, mitalit ja muut palkinnot saa pelissä tosiajassa. Valitse, minkä unlockin haluat käyttöösi ja saat sen heti seuraavalla kerralla synnyttyäsi uudelleen. 2142:ssa on viisi kertaa enemmän unlockeja kuin BF2:ssa.


Muokattavat kyvyt

Pelaaja voi kehittää kykyjään yli hahmoluokkarajojen. Voit tehdä sotilaastasi omaa pelityyliäsi vastaavan kokonaisuuden.


Tappavia ajoneuvoja

Pelaajat hallitsevat taistelutantereella tallustavia Battle Walkereita ja futiristisia "koptereita", jotka partioivat taivaalla. APC:t ja vikkelät tiedusteluajoneuvot pitävät toiminnan nopeana, kiivaana ja yllätyksellisenä.


Huippuaseteknologiaa

EMP-kranaatit, tulitukiaseet, älymiinat ja muut uudistetut aseet muuttavat taistelutantereen aivan uudenlaiseksi.


Maailma muuttuu

Taistele 2100-luvun ympäristössä Minskistä Pohjois-Afrikkaan, kun jäämassa vyöryy kohti etelää.

Kirjoita oma arvostelusi

Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai rekisteröidy.

Voit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista:

 • Sims 4 Duunipäivä (lisälevy) PC/MAC

  Sims 4 Duunipäivä (lisälevy) PC/MAC

  • Myymälä Vantaakpl1
  • Varasto Vantaaloppu
  38,99 € alk. 8,00 €/kk VPD tilillä VPD Laskulla korotonta
  maksuaikaa 3.10. asti
  Toimituskulut alk. 0,49 € Toimitamme kaikista varastoista.
 • Guild Wars 2 PC

  Guild Wars 2 PC

  • Myymälä Vantaakpl3
  • Varasto Vantaakplyli 10
  24,99 € alk. 8,00 €/kk VPD tilillä VPD Laskulla korotonta
  maksuaikaa 3.10. asti
  Toimituskulut alk. 0,49 € Toimitamme kaikista varastoista.
 • Sims 4 PC välitön email toimitus

  Sims 4 PC välitön email toimitus

  • Myymälä Vantaakplyli 10
  • Varasto Vantaakplyli 10
  24,99 € alk. 8,00 €/kk VPD tilillä VPD Laskulla korotonta
  maksuaikaa 3.10. asti
  Toimituskulut alk. 0,00 € Toimitamme kaikista varastoista.
 • Grand Theft Auto V (GTA V) PC

  Grand Theft Auto V (GTA V) PC

  • Myymälä Vantaakpl1
  • Varasto Vantaakpl1
  29,99 € alk. 8,00 €/kk VPD tilillä VPD Laskulla korotonta
  maksuaikaa 3.10. asti
  Toimituskulut alk. 0,49 € Toimitamme kaikista varastoista.