Assassins Creed Birth of a New World The American Saga PS3 (Käytetty)

 
Saat 5 euron alennuksen kun tilaat 20 eurolla koodilla REZ322XD Lue lisää etusivulta
19,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 27.04. asti
  • Myymälässä / Varastossa 1 kpl
Toimituskulut alk. 0,00 €
Osta uusi? 33,99 €
  • Saatavuus epävarmaa

Assassins Creed Birth of a New World The American Saga sisältää kolme kovaa Assassin's Creed peliä samassa paketissa!

  • Assassin's Creed III
  • Assassin's Creed IV - Black Flag
  • Assassin's Creed III - Liberation HD


Assassin's Creed III
Kauan odotettu kokonaan uuteen maailmaan sijoittuva Assassin’s Creed III esittelee pelaajille uuden mantereen, tarinan sekä hahmokaartin. Britin ja intiaanin poika Connor, oikealta nimeltään Ratohnhaké:ton, nousee vauraita temppeliritareita vastaan sodassa oman kansansa puolesta. Tapahtumat sijoittuvat 1700-luvun loppupuolelle Amerikkaan, jolloin Iso-Britannia ja Yhdysvallat kävivät vapaussotaa. Sarjalle ominaiseen tyyliin historialliset tapahtumat, paikat ja henkilöt on mallinnettu mukaan tarkasti.

Peli hyödyntää uutta Ubisoft-Anvilnext-moottoria, joka vie tekoälyn, visuaalisuuden ja hahmomalleja reippaasti eteenpäin. Taistelusysteemiä on uusittu entistä sulavammaksi ja lääniä on tutkittavana aina väijytyksiä mahdollistavista metsistä siirtokuntakaupunkeihin ja kaaottisiin taistelutantereihin.

1700-luvun Pohjois-Amerikka. Yli 20 vuoden kahakoinnin jälkeen Amerikan 13 siirtokuntaa ja Britannian kruunu ovat sodan partaalla. Rajat on vedetty. Verenvuodatus on väistämätöntä.

Palavan kylänsä hiilloksista nousee uusi salamurhaaja. Hän on syntyperältään sekä mohawk että britti, ja hänen taistelunsa vapauden ja oikeuden puolesta taotaan vallankumouksen liekeissä.

 

Ominaisuudet:
 

  •     Eliminoi vihollisesi laajennetulla asearsenaalilla, joka sisältää jousia, pistooleja, tomahawkin ja Salamurhaajien veljeskunnan nimikkoveitsen.
  •     Tutki kuhisevia kaupunkeja, jotka sijaitsevat laajan, villieläimiä täynnä olevan erämaan vaarallisilla rajamailla.
  •     Täysin uusi pelimoottori tarjoaa eeppisen itsenäisyyssodan keskellä olevan kansakunnan karuuden ja kauneuden.

 

Assassin's Creed IV - Black Flag


Vuosi on 1715. Merirosvot hallitsevat Karibiaa ja ovat perustaneet oman laeista piittaamattoman valtionsa, jossa korruptio, ahneus ja raakuus ovat jokapäiväistä.

Näiden lainsuojattomien joukossa on röyhkeä nuori kapteeni Edward Kenway. Hänen maineenmetsästyksensä on ansainnut Mustaparran kaltaisten legendojen kunnioituksen, mutta se on myös vetänyt hänet mukaan salamurhaajien ja temppeliherrojen ikivanhaan sotaan, joka saattaa tuhota kaiken, jonka merirosvot ovat rakentaneet.

Tervetuloa merirosvouden kultakaudelle.

Ominaisuudet:
 

  •     RÖYHKEÄ SALAMURHAAJAKAPINALLINEN – Ole Edward Kenway, salamurhaajien kouluttama karismaattinen mutta raaka merirosvokapteeni. Edward voi kätevästi vaihtaa Salamurhaajien veljeskunnan kätkettyjen veitsien ja täysin uusien aseiden välillä, mukaan lukien neljä piilukkopistoolia ja tuplahukarit.
  •     TUTKI AVOINTA MAAILMAA TÄYNNÄ MAHDOLLISUUKSIA – Tutustu entistä laajempaan ja rikkaampaan Assassin's Creed -maailmaan. Tutki 50 ainutlaatuista kohdetta, Kingstonista Nassauhun, joissa voit elää merirosvon elämää:
  •         Ryöstä uponneita hylkyjä.
  •         Salamurhaa temppeliherroja kukoistavissa kaupungeissa.
  •         Metsästä harvinaisia eläimiä villeissä viidakoissa.
  •         Etsi aarteista kadonneista raunioista.
  •         Pakene kätkettyihin lahtiin.
  •      OLE KARIBIAN PELÄTYIN MERIROSVOKAPTEENI – Komenna laivaasi, Jackdaw'ia, ja iske pelko kaikkiin, joiden näköpiiriin se ilmestyy. Ryöstele päivittääksesi Jackdaw'ia ammuksilla ja varusteilla, joita tarvitaan vihollislaivoja vastaan käytävissä taisteluissa. Laivan parannukset ovat kriittisiä, jotta Edward voi edetä pelin läpi. Hyökkää ja entraa saumattomasti massiivisiin kaljuunoihin, värvää merimiehiä miehistöösi ja lähde eeppisille sekä pahamaineisille seikkailuille.
  •     KOE MERIROSVOFANTASIAN TAKANA PIILEVÄ KARU TODELLISUUS – Seiso legendaaristen henkilöiden rinnalla, kuten Mustaparta, Kalikoo-Jack ja Benjamin Hornigold, kun perustat laeista piittaamatonta valtiota Bahamasaarille ja elä merirosvojen kultakauden räjähtävät tapahtumat uudelleen.
  •     MONINPELIKOKEMUS – Taistele ystäviesi kanssa vastakkain tai yhdessä armottomassa ja kehuja keränneessä moninpelissä. Valitse kattavasta hahmovalikoimasta ja taistele kuolemaan asti eksoottisilla kartoilla.

 

Assassin's Creed III - Liberation HD
Vuosi on 1765. Amerikan vallankumoukseen johtavat tapahtumat ovat kärjistymässä pohjoisessa, mutta samaan aikaan Espanjan joukot ovat valtaamassa Louisianan osavaltiota etelässä. Valloituksen esteenä seisoo yksi salakavala ja murhanhimoinen nainen, Aveline, joka käyttää jokaista asettaan ja taitoaan johtaakseen maansa ja kansansa vapauteen. Näkymättömät salamurhat ja kuolettavat ansat herättävät pelkoa jokaisessa Avelinen tielle astuvassa.

Tarinansa aikana Aveline matkaa New Orleansin ruuhkaisilta kaduilta aina voodoon valtaamille Mayan raunioille saakka synnyttäen uuden kansakunnan vapauden puolesta.Täysin Playstation Vitalle kehitetty peli hyödyntää kaikkia laitteen ominaisuuksia kosketuspaneeleista kameraan, joilla salamurhaajan ansojen virittäminen on ennenkokematonta ja täysin uudenlaista.