Aragami PS4

×

Saatavuus epävarmaa
19,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 26.08. asti
  • Myymälässä / Varastossa 0 kpl
Toimituskulut alk. 0,00 €
Toimitamme kaikista varastoista.

Pelaajat ohjaavat kuolematonta salamurhaajaa nimeltään Aragami.
Aragamilla on yliluonnollisia kykyjä, jotka hän on saanut mysteerisen tytön Yamikon avulla, joka herätti Aragamin haudan takaa.
Yamiko on vangittuna Kaiho The Army of Lightin toimesta, jotka vartioivat Ky Ryun linnoitusta.
Käyttäen Arigamin uusia kykyjä kuten shadow poweria, Arigami voi manipuloida pimeyden hyväkseen ja tulla ultimaattiseksi ninja-salamurhaajaksi.
Peli on saanut vahvoja vaikutteita klassikoista kuten, The Tenchu Saaga, sekä Mark The Ninjasta, että Dishonoredista, joten pelaajien pitää käyttää kaikkia voimiaan, nokkeluuttaan sekä kierouttaan kukistaakseen vihollisensa.
Luo varjoja tullaksesi näkymättömäksi, teleporttaa itsesi varjoihin metsästääksesi kohteesi ja käytä laajaa varjoarsenaalia luovasti kukistaaksesi vihollisesi.
Monipuoliset mahdollisuudet lähestyä jokaista tilannetta - ole säälimätön kuoleman lähettiläs tai hiippaile haamumaisesti.
Taistele Kaihoa, The Army of Lightia vastaan, ja pelasta Yamiko niminen mysteerinen tyttö, joka toi sinut takaisin elämään.
Avaa laaja arsenaali varjotekniikoita manipuloidaksesi vihollisia, hiippaile heidän selkäänsä ja hoitele heidät huomiota herättämättä.
Yhdistele monipuolisia voimiasi tullaksesi täydelliseksi Shadow salamurhaajaksi.

Lisätietoja
takuu1 kk
Arvostelut