Animal Crossing: New Horizons Switch

 
Rating:
90% of 100
Tarjoushinta 49,99 € Norm. hinta 57,99 €
Säästä 8,00 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 23.05. asti
  • Myymälässä / Varastossa 4 kpl
Toimituskulut alk. 0,00 €

Jos modernin elämän hälinä häiritsee sinua, Tom Nookilla on uusi bisnesidea, jota tulet varmasti rakastamaan: hänen täysin uusi, todella ainutlaatuinen Nook Inc. Deserted Island Getaway Package!

Oletko kyllästynyt kaupunkilaiselämään? Kaipaatko vapaudentunnetta? Jos vastasit kyllä, niin Animal Crossing -pelin maailma on juuri sinua varten. Rentouttavassa pelimaailmassa pääset seikkailemaan koskemattomalle autiosaarelle, joka on täynnä rentouttavaa luontoa.

  • Muokkaa hahmoasi ja kotiasi, ja koristele maisemaa (huonekaluilla, jos haluat!), kun luot oman paratiisisaaren.
  • Koe uusi crafting-järjestelmä – kerää materiaaleja rakentaaksesi kaikkea huonekaluista työkaluihin.
  • Nauti useista rentouttavista aktiviteeteista kuten puutarhanhoito, kalastaminen, sisustaminen ja muiden hahmojen kanssa jutteleminen, ja paljon muuta, kun klassiset Animal Crossing -kokemukset heräävät henkiin hauskoilla uusilla tavoilla autiosaarella.

Animal Crossing: New Horizons saapuu Nintendo Switchille 20. maaliskuuta 2020!

Jos modernin elämän hälinä häiritsee sinua, Tom Nookilla on uusi bisnesidea, jota tulet varmasti rakastamaan: hänen täysin uusi, todella ainutlaatuinen Nook Inc. Deserted Island Getaway Package!

Olet varmasti kohdannut aiemmin värikkäitä hahmoja lähellä ja kaukaa. Viettänyt hauskaa aikaa yhtenä kaupungin asukkaana. Ehkä olet jopa kääntänyt uuden lehden ja omistautunut julkiselle palvelulle! Mutta sisimmässäsi kaipaat ehkä... vapautta? Mahdollisuutta tehdä mitä haluat, milloin haluat? Sitten ehkä pitkä kävelymatka autiosaaren rannalla, missä odottaa paljon koskematonta luontoa, on juuri se mitä tarvitset!

Rauhallinen luovuus ja viehätys odottavat, kun käärit hihasi ja teet uudesta elämästäsi, mitä haluat sen olevan.

Kerää resursseja ja luo kaikenlaista aina mukavuuksista käteviin työkaluihin. Käytä taitojasi viherpeukalona, kun kasvatat kukkia ja puita uusilla tavoilla. Rakenna oma koti, jota voit sisustaa vapaasti sisältä ja ulkoa.

Ystävysty uusien saapuvien asukkaiden kanssa, nauti eri vuodenajoista, ylitä jokia tutkiessasi saarta, ja paljon muuta!

Muokkaa hahmoasi ja kotiasi, ja koristele maisemaa (huonekaluilla, jos haluat!), kun luot oman paratiisisaaren.
Koe uusi crafting-järjestelmä – kerää materiaaleja rakentaaksesi kaikkea huonekaluista työkaluihin.
Nauti useista rentouttavista aktiviteeteista kuten puutarhanhoito, kalastaminen, sisustaminen ja muiden hahmojen kanssa jutteleminen, ja paljon muuta, kun klassiset Animal Crossing -kokemukset heräävät henkiin hauskoilla uusilla tavoilla autiosaarella.
Jopa kahdeksan pelaajaa voi asua saarella ja neljä saman saaren asukasta voi pelata yhdessä samanaikaisesti samalla konsolilla.
Kahdeksan pelaajaa voi pelata samanaikaisesti yhden pelaajan saarella online-moninpelissä* tai paikallisesti usealla konsolilla**.
Vuosien varrella on julkaistu monia muita Animal Crossing -pelejä. Ehkä olet jo pelannut niitä kaikkia tai joitakin niistä? Voit jakaa kokemuksiasi sosiaalisessa mediassa.​ #animalcrossing

*Online-moninpelaaminen edellyttää Nintendo Switch Online -jäsenyyttä (myydään erikseen) ja Nintendo Account -tiliä sekä internet-yhteyttä.
**Tämä edellyttää lisäpelejä, konsoleita ja/tai lisätarvikkeita (myydään erikseen).

Tiivistelmä 20.2.2020 Animal Crossing: New Horizons Direct -lähetyksestä:

Kaikille, jotka haluavat tietää lisää ensi kuussa Nintendo Switch -konsolille julkaistavasta Animal Crossing: New Horizons -pelistä, on liikemies ja Animal Crossing -julkkis Tom Nook tehnyt esittelyvideon, joka esittelee tarkemmin, millaista elämä autiolla saarella on. Video on katsottavissa oheisen linkin kautta: https://www.youtube.com/watch?v=FVteyBMaCl4

Ohessa myös tiivistelmä Tom Nookin esittelyvideon kohokohdista:

Mitä uutta Animal Crossing: New Horizons sisältää:

Elämä saarella: Täällä voit matkustaa autiolle saarelle ja rakentaa uuden elämäsi alusta alkaen. Rauhallista ja erittäin rentouttavaa.

DIY: Kerää erilaisia materiaaleja saarella ja rakenna niistä erilaisia asioita. Kuten työkaluja ja huonekaluja.

NookPhone: Saarella saat oman NookPhone-puhelimesi. Siinä on monia tärkeitä sovelluksia kuten kamera ja kartta. Myöhemmin pelin aikana saat käyttöösi lisää sovelluksia.

Nook Miles: Jos haluat saavuttaa erilaisia tavoitteita, voit tehdä sen ”The Nook Mileage Program” -ohjelman avulla. Selvittämällä tiettyjä tehtäviä ja haasteita saat pisteitä, jotka voidaan sitten vaihtaa erilaisiin palkintoihin.

Party Play: Jos asut saarella, voit soittaa kolmelle muulle pelaajalle. Yhdessä voitte tutkia saarta yhdellä ja samalla Nintendo Switch -konsolilla.

Land Development: Muuta saaren maisemaa lisäämällä siltoja ja rinteitä. Myöhemmin pelin aikana voit tehdä vielä enemmän kuten muuttaa joen suuntaa ja muuta.

Island Tours: Jos lähdet ns. “mystery island tour” -kiertueelle, ajaudut toiselle pienemmälle ja salaperäiselle saarelle, jossa voit etsiä materiaaleja tai eläimiä. Sen mitä löydät tai pyydystät voit ottaa mukaasi omalle saarellesi.

NookLink: NookLinkin avulla, joka on osa Nintendo Switch Online -sovellusta, sinä ja muut pelaajat voitte skannata QR-koodeja aiemmista Animal Crossing: New Leaf ja Animal Crossing: Happy Home Designer -peleistä käyttämällä matkapuhelimianne ja ladata ne sitten Animal Crossing: New Horizons -pelissä. Jos olet verkossa, voit myös puhua ystävien kanssa, joilla on Animal Crossing: New Horizons sekä Nintendo Switch Online -sovellus. NookLink julkaistaan maaliskuussa.

Tärkeää tietoa saaresta ja siitä, mitä siellä on:

Valitse oma saari: Ennen kuin matkustat saarelle, saat valita miltä se näyttää. Voit myös valita asutko pohjoiselle vai eteläisellä pallonpuoliskolla, joten saat oikeat vuodenajat suhteessa siihen, missä asut todellisuudessa.

Orientation: Kun olet laskeutunut saarelle, saat tietoja Nook Inc.:ltä. Saat myös teltan, jonka voit pystyttää minne haluat.

Resident Services: Saaren palvelukeskus on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä viikossa. Jos olet esimerkiksi ostanut jotain mitä et oikeastaan halua, voit kääntyä sen puoleen. Sieltä saat tarvittaessa myös vinkkejä ja neuvoja elämästä saarella.

Ryhdy asunnonomistajaksi: Teltat ovat kivoja, mutta ehkä mietit myös omaa taloa? Rahan lainaaminen ei ole ongelma, eikä takaisinmaksuaikaa ole erikseen määritetty. Kun sinulla on talo, voit aloittaa sen sisustamisen.

Customization Deluxe: Muokkaa hahmoasi ja tee siitä mahdollisimman persoonallinen. Voit muuttaa ihonväriä, hiustyyliä, vaatteita ja paljon muuta. Voit myös sisustaa talosi sekä sisä- että ulkopuolelta.

Lentokenttä: Lentokenttä on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa ja täällä voit kutsua muiden saarten asukkaita vierailemaan omalla saarellasi verkon kautta tai paikallisesti. Voit myös matkustaa ja vierailla muiden saarilla. Enintään kahdeksan pelaajaa voi olla yhdellä ja samalla saarella kerrallaan.

Island-wide Broadcasts: Joka päivä Tom Nook, Nook Inc.:in toimitusjohtaja, järjestää kaikille saaren asukkaille tarkoitetun suoran lähetyksen, jossa hän kertoo tärkeistä tapahtumista saarella ja jakaa arvokkaita neuvoja.

Lisää asioita, jotka tekevät saarella asumisesta vieläkin hauskempaa:

Uudet asukkaat: Kun saavut saarelle ensimmäistä kertaa, siellä on vain muutama eläinasukas, mutta kun rakennat saarta, uusia asukkaita vierailee luonasi ja voit kutsua heidät asumaan saarellesi.

Ilmaiset päivitykset: Päivityksiä on tulossa ja ne lisäävät erityisiä tapahtumia saarelle. Ensimmäinen päivitys ilmestyy jo 20. maaliskuuta ja se sisältää Bunny Day -tapahtuman.

Lisää rakennuksia: Kun kehität saarta, uusia rakennuksia rakentuu. Tällaisia rakennuksia ovat muun muassa museo, kauppa, räätäli ja monet muut.

Turistit ja tapahtumat: Uusien asukkaiden lisäksi myös väliaikaiset vierailijat saapuvat saarellesi. He voivat tarjota sinulle esineitä, joita ei ole mahdollista saada millään muulla tavalla. Nämä vierailijat voivat myös osallistua hauskoihin tapahtumiin kuten Fishing Tourney ja Bug-Off.

amiibo: Peli sisältää myös amiibo-yhteensopivuuden. Voit siis käyttää Animal Crossing -sarjaan kuuluvia figuureja ja kortteja.

Animal Crossing: Pocket Camp: Jos sinulla on sekä mobiilipeli Animal Crossing: Pocket Camp että Animal Crossing: New Horizons, voit saada tiettyjä erikoisesineitä molempiin peleihin.