Ajopenkki Playseat Trophy

Saatavuus epävarmaa
5 euron alennus koodilla: YAD3WF4Y Lue lisää etusivulta.
Rating:
100% of 100
599,00 €
alk. 26,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 23.07. asti
  • Saatavuus epävarmaa
Toimituskulut alk. 8,99 €

Monipuolisesti räätälöitävä ja tukeva ajoistuin kaikenlaisille kilpa-ajopeleille.

PlaySeat Trophy -ajoistuin on suunniteltu yhdessä kilpa-ajajien ja e-urheilun ammattilaisten kanssa. Ajoistuimessa yhdistyvätkin toisiinsa korkeatasoinen suunnittelu ja käyttömukavuus. Lopputuloksena on ajoistuin, joka tarjoaa miellyttävän ajoasennon sekä ensiluokkaisen yhteensopivuuden kaikenlaisten rattiohjainten kanssa.

PlaySeat Trophy on muotoiltu tarjoamaan miellyttävä käyttökokemus ja mukava ajoasento kaiken kokoisille ja ikäisille pelaajille. Ajoistuimessa virtuaalikuljettaja istuu paikoillaan tukevasti ratin ja polkimien ääressä. Istuimen muotoiluun onkin otettu vaikutteita oikean kilpa-auton kuppimaisista istuimista.

Ajoistuimen raamiton muotoilu vie vähemmän tilaa kuin isokokoiset vastineensa, mutta tarjoaa tästä huolimatta jämäkän kokemuksen. Istuinosa on valmistettu huokoisesta ja hengittävästä PlaySeat Actifit -materiaalista. Näin pelaaja voi nauttia pitkistäkin ajosessioista hikoilematta. Ajoistuimen avoin runko on valmistettu kestävästä metalliseoksesta. Tämä tekee kokonaisuudesta kestävän, mutta kevyen.

Sekä jalkaosan poljintukea että istuimen asentoa on helppo säätää pelaajan pituuden, asennon ja mieltymysten mukaisesti. Myös rattiohjaimen käyttökulmaa voidaan säätää tarpeen mukaan. Räätälöitävän ajoasennon ansiosta PlaySeat Trophy sopiikin kaikenlaisille virtuaalikuljettajille.

PlaySeat Trophy on yhteensopiva kaikenlaisten rattiohjainten kanssa, riippumatta siitä onko käytössä pelkkä rattiohjain vai myös polkimet. Tuettuja merkkejä ovat muun muassa Logitech, Thrustmaster, Fanatec, SimSteering, Heusinkveld ja Simucube.

Ratti ja polkimet eivät kuulu pakettiin.