Suomen vahvimmat 2014 Vuoden pelikauppa 2010 Vuoden pelikauppa 2007 VPD

  Ostoskori on tyhjä

 


 
Etusivu
PC
PS2
PS3
PS4
PS Vita / PSP
XBOX360
XBOX One
The Elder Scrolls Online
Battlefield 4
Wii
Wii U
DS / 3DS
MTG
Muut
 
 

vpd.fi > Tietoa VPD:stä | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Turtle Beach
 Tietoa VPD:stä

Yleistä

VPD on Suomalaisen pelialan pioneeri ja omistuspohjamme perustuu perinteiseen yksityisyrittäjyyteen. VPD on uusien video- ja PC-pelien sekä tarvikkeiden myyntiin erikoistunut liike. Valikoimamme kattaa vakuuttavan valikoiman pelejä eri alustoille. Erinomaiset toimittajasuhteemme takaavat asiakkaillemme laadukkaan valikoiman yleisistä suosikeista aina mitä erikoisempiin peleihin asti. Omistajien vaihduttua, olemme uudistaneet liikettämme valtavasti. Elokuussa 2006 avasimme tämän verkkokaupan jolla parhaillaan olet. Valikoimapuolella olemme panostaneet omistajanvaihdoksen jälkeen erityisesti PC-peleihin. Niinpä olemme tuoneet valikoimiimme runsaan valikoiman tietokonepelejä PC-pelaajien iloksi. Myös konsolipuolella olemme laajentaneet valikoimaamme tuntuvasti. Näin valikoimissamme on ehkä Suomen kattavin valikoima konsolipelejä - niin uusia kuin käytettyjä. Tavoitteenamme on myös uuden verkkokaupan myötä laajentaa PC-pelitarjontaa entisestään. Myös tarvikevalikoimaa on parannettu tuomalla valikoimiin enemmän eri valmistajien tarvikkeita. Anna meille palautetta mitä pelejä sinä haluaisit valikoimiimme?

Palvelumme

Myymälämme sijaitsevat Vantaan Tikkurilassa osoitteessa Asematie 4-10, kauppakeskus Tikkurissa ja Espoossa osoitteessa Kamreerintie 3, kauppakeskus Espoontorissa. Aukioloaikamme ja liikkeen sijainnin näet tämän sivun alareunasta.

Palvelumme kattaa uusien video- ja PC-pelien myynnin. Otamme vastaan myös käytetyt konsolipelisi, joista saat vaihtohyvityksen joko suoraan haluamaasi tuotteeseen tai lahjakorttina. Mahdollista on myös konsolipelien myynti suoraan käteisellä yli 16-vuotiailta. PC-pelejä vaihdamme erikoistapauksissa. Käytettyihin peleihin annamme saman takuun kuin uusissakin peleissä, joten käytettyjen pelien ostaminen on meiltä yhtä turvallista kuin uuden pelin ostaminen. Mikäli sattuu että jotakin tuotetta ei valikoimistamme löydy, etsimme ja tilaamme sen mielellämme sinulle. Olemme toimittaneet asiakkaillemme mitä erikoisempia pelejä. Hyvät yhteistyökumppanimme mahdollistavat hankintakanavat eri puolille maailmaa joten: kysy meiltä, me palvelemme! 

Myymälässä asioidessasi käytössämme on myös kanta-asiakaskorttimme, jolla saat ostoksistasi tuntuvia säästöjä. Ostoksista kertyy merkintöjä korttiin ja kun niitä on riittävästi, niin saat lahjakortin myymäläämme. Palvelualtis henkilökuntamme auttaa sinua mielellään tuotteiden valinnassa. Jos emme jotakin tiedä, otamme siitä selvää. Huomaathan kuitenkin että PC-pelien asennukseen liittyviin tukipalveluihin aikamme ei riitä. Täältä löydät yhteystiedot eri maahantuojien tuotetukinumeroihin. 

Myymälän ja verkkokaupan hinnoissa voi olla eroja. Huomaathan kuitenkin että mikäli tilaat tuotteesi verkkokaupastamme ja noudat sen myymälästämme, saat tuotteen verkkokaupan hinnalla. Kanta-asiakaskorttiin ei tule tällöin leimoja.

VPD:n historiaa

VPD Videopelidivari Oy perustettiin alunperin vuonna 1992 Tikkurilan Osto- ja myyntiliikkeen nimellä. Aluksi valikoimaan kuului kaikkea antikvariaatteihin kuuluvaa, mutta vähitellen toiminta siirtyi kokonaan videopelien kiehtovaan maailmaan. Toiminta kasvoi kovaa vauhtia ja niinpä VPD lanseerasi ensimmäisten joukossa Suomessa verkkokaupan, jossa myytiin videopelejä sekä oheistarvikkeita. Pelkkään VPD:n omaan varastolistaukseen perustunut sivusto oli käytössä aina nykyiseen verkkokauppaan saakka, ja se saavutti vuosien aikana tuhansien tyytyväisten asiakkaiden joukon. Vuoden 2006 maaliskuussa vanha omistaja myi VPD:n uusille omistajille. Tämän seurauksena liike on uudistettu täysin ja viimeisimpänä muutoksena on tämä  verkkokauppa jolla nyt olet. Uusien omistajien myötä liikkeen valikoima uudistui PC-peleillä sekä tarvikevalikoimaa laajennettiin. Ja mikä olennaisinta, VPD:stä tuttu asiakaspalvelun taso on parantunut entisestään. Todistuksena tästä Suomen peliohjelmisto- ja multimediayhdistys FIGMA ry palkitsi VPD:n vuoden pelikauppana 2007 ja 2010. Palkinnon perusteina olivat työ Suomalaisen pelialan sekä oman toiminnan kehittäminen. Suurin kiitos tästä kuuluu asiakkaillemme, jotka ovat vuosien varrella asioineet liikkeessämme sekä verkkokaupassamme.
 


Kuva VPD:n vanhasta verkkokaupasta vuodelta 2002.

 

Yhteystietomme

Verkkokaupan asiakaspalvelun aukioloajat:
Ma-pe 8-16
puh. 0104232660

VPD Pelikauppa Vantaa
Y:2015063-9
Asematie 4-10, Kauppakeskus Tikkuri
01300 Vantaa
Puhelin: 010 423 2669

sähköposti

Web

Vantaan myymälän aukioloajat

MA-TO:   10-19
PE:        10-20
LA:         10-17


VPD Pelikauppa Espoo
Y:2015063-9
Kamreerintie 3, Kauppakeskus Espoontori
02770 Espoo
Puhelin: 010 239 6440
sähköposti

Web

Espoon myymälän aukioloajat

MA-PE:  10-18
LA:         10-16

Juhlapyhät vaikuttavat aukioloaikoihimme. Niistä tiedotetaan erikseen uutiset osiossa.

Ylös

10 Suosituinta tuotetta

Mitä pelaat tänään?

Mitä pelaat tänään?

Mitä pelaat tänään?

Ryhdy faniksi!

Levyn korjaus

Pelit Rahaksi!

Turtle Beach

Lähetyksenseuranta