Rayman Legends PS4 (Käytetty)

Saat 5 euron alennuksen kun tilaat 20 eurolla koodilla REZ322XD Lue lisää etusivulta
Rating:
80% of 100
23,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 27.04. asti
  • Myymälässä / Varastossa 3 kpl
Toimituskulut alk. 0,00 €


Rayman Legends jatkaa huippusuosittujen Rayman-tasoloikkapelien sarjaa uusilla ja kekseliäillä pelitiloilla, uusin hahmoin ja ennennäkemättömissä pelimaailmoissa.   
Rayman, Globox ja Teensies ovat seikkailemassa lumotussa metsässä, kun he löytävät mysteerinomaisen teltan täynnä kiehtovia maalauksia. Tarkemmin maalauksia katsoessaan he huomaavat näistä jokaisen kertovan omaa tarinaansa myyttientäytteisestä maailmasta. Syventyessään keskiaikaista maata kuvaavaan maalaukseen, he yllättäen imeytyvät tuon kuvan syövereihin, päätyen ainutlaatuiseen maailmaa, josta uusi seikkailu alkaa!

Ryhmän täytyy juosta, loikkia ja taistella tiensä läpi jokaisen ainutlaatuisen maailman pelastaakseen päivän. Samalla ryhmä pääsee raottamaan jokaisen legendaarisen maalauksen salaisuuksia ainutlaatuisella tavalla.

Rayman Legends tuo upeat, värikkäät ja vauhdikkaat pelimaalimat täynnä erilaisia olentoja, hirviöitä ja örmelöitä, joista pahimmat ovat huikeita kolmiulotteisia pomohirvityksiä. Lohikäärmeet ja muut eeppisen tason olennot voivat hyökätä useista eri kulmista, joten Rayman tarvitsee rutkasti taitoa ja paljon nokkeluutta nujertaakseen nämä katalat uhkamieliset pois päiväjärjestyksestä!

Rayman Legends sisältää myös täysin uudenlaisia haasteita, joilla otetaan mittaa pelaajien nopeudesta ja taidosta. Parhaat pääsevät maailmanluokan listalle vertailemaan tuloksiaan muihin pelaajiin! Lisäksi mukana on Rayman Rocks! -tila, jossa Rayman ja kumppanit ottavat musiikin haltuunsa. Pelitilassa paukutetaan rumpua, kolistellaan bassoa ja soljutaan kitarankieliä käyttäen aivan uudenlaisin tavoin!

Lisätietoja
Takuu1 kk
Kategoriat
Alin hinta edellisten 30 päivän aikana: 16,99 €