NHL 16 Legacy Edition PS3 (Käytetty)

 
Saat 5 euron alennuksen kun tilaat 20 eurolla koodilla REZ322XD Lue lisää etusivulta
29,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 28.04. asti
  • Myymälässä / Varastossa 10+ kpl
Toimituskulut alk. 0,00 €

EA SPORTS NHL Legacy Edition yhdistää NHL-jääkiekon suosituimmat pelitilat ja palkitut pelilliset ominaisuudet yhdeksän vuoden ajalta. Sen päivitetyt pelaajaluettelot ja autenttiset aikataulut tekevät siitä täydellisen kokemuksen faneille, jotka haluavat saada kattavan jääkiekkoelämyksen PlayStation 3:lla.

OMINAISUUDET

  • NHL-lätkän vauhdikkuus, taidokkuus ja räjähtävyys – Koe maailman parhaiden pelaajien räjähtävä ja vauhdikas luistelu True Performance Skatingin myötä. Peittoa puolustajat helppokäyttöisen One-Touch Dekes -harhautuksen avulla ja koe NHL-lätkän kovaotteinen kaaos NHL Collision Physicsin luomien aidon kaltaisten moninpelitörmäysten, maalinedustaistojen ja pelaaja rypästen myötä.
  • Kiristä luistimet - Elä NHL-pelaajan elämää ja kehitä Be a Pro -hahmoasi läpi juniorikausien aina NHL:ään asti. Jokainen tekemäsi päätös vaikuttaa faneihisi, joukkuetovereihisi, valmentajiin sekä pelaajasi taitoihin ja kehittymiseen. Opittuasi hallitsemaan Pro-yksinpelit, voit hypätä mukaan Online Team Play -verkkomoninpeliin tai EA SPORTS Hockey Leagueen yhdessä ystäviesi kanssa. Voit myös elää uudelleen hohdokkaat hetket NHL 94 Anniversary Modessa, joka tarjoaa retrohenkisiä elämyksiä niin kaukalossa kuin klassisen painikeohjauksen parissa.
  • Vie joukkueesi voittoon – Luo NHL-dynastia Be a GM -moodissa ja rakenna joukkueesi aloittelijoista, vaihto- ja tähtipelaajista. GM Connected parantaa managerikokemusta mahdollistaen joukkueen hallinnan, pelaamisen ja valmentamisen verkossa olevia ystäviä vastaan omassa 30 joukkueen ihmisten hallinnoimassa liigassa.
  • Voit myös rakentaa oman unelmajoukkueesi Hockey Ultimate Teamissa. Vie joukkueesi verkkoon ja pelaa muiden fanien luomia joukkueita vastaan.
  • Täydellisen autenttinen – Valitse kahdeksasta erilaisesta lätkäliigasta: NHL, AHL, CHL, SM-Liiga, SHL, DEL, Extraliga ledniho hokeje ja National League. Mukana päivitetyt rosterit ja autenttiset NHL-aikataulut.