Madden NFL 25 Xbox One (Käytetty)

Saat 5 euron alennuksen kun tilaat 20 eurolla koodilla REZ322XD Lue lisää etusivulta
4,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 27.04. asti
  • Myymälässä / Varastossa 1 kpl
Toimituskulut alk. 2,39 €
Osta uusi? 49,99 €
  • Saatavuus epävarmaa


Näe se. Tunne se. Elä se.

EA SPORTS IGNITEN tehostama Madden NFL 25 esittelee urheilupelien seuraavaa sukupolvea tarjoten kymmenkertaisesti enemmän tarkkuutta kuin yksikään toinen peli koko pelisarjan 25 – vuotisen historian aikana. Pelaajat ajattelevat ja ennakoivat niin kentän laidalla kuin ruoholla. Jokainen askel tuo esiin kaikkien aikojen realistisimmat pelaajaliikkeet. Sunnuntai-matsien tunteet on onnistuttu tuomaan eloon paremmin kuin koskaan ennen elävien yleisöreaktioiden, rikkaan kommentoinnin ja ukkosmaisen pauhaavien väkijoukkojen myötä. Madden NFL 25 muuttaa pelin ikuisiksi ajoiksi. Näe se. Tunne se. Elä se.

 
Next Generation Definition – Kymmenkertaisen visuaalisen tarkkuuden myötä, Madden NFL ei ole koskaan näyttänyt näin realistiselta. Näe jokainen vivahde pelaajien kasvoilta, varusteista ja vaatteista - samalla kuin pelissä olevien pelaajien ja heidän oikean elämän vastineidensa välinen linja hämärtyy. Jopa nelinkertainen tekstuuriresoluutio puhaltaa uutta eloa stadioneihin, väkijoukkoihin, kenttään ja jopa itse palloon. Yhdistettynä korkeatasoisiin animaatioihin, jotka tuovat pehmeimmät ja aidoimman näköiset pelaajien vuorovaikutukset mitä on koskaan nähty, Madden NFL 25 vie seuraavan sukupolven visuaalit aivan uudelle tasolle.

Brains & Brawn – Täysin uusi Player Sense avaa Madden NFL:n inhimillisen tekijän. Ensimmäistä kertaa pelaajat kartoittavat kentän, ennakoivat tilanteita ennen kuin ne tapahtuvat ja liikkuvat vaistoilla ja tietoisuudella. Kyky tehdä jopa viisikymmentä kertaa niin paljon tilanneyhteyksiin sopivia päätöksiä herättää älykkäät pallon kuljettajat ja puolustajat eloon heidän aistiessaan esteitä ja reagoidessaan muuttuviin tilanteisiin lennossa. Pallon kuljettajat harppaavat yli kaatuneiden pelaajien, tekevät huikeita liukuja joukkuetovereiden välistä jne., yhdistäen amerikkalaisen jalkapallon fyysiset ja henkiset puolet.

Every Step Is Calculated – Täysin uusi True Step -pelaajaliikejärjestelmä laskee jokaisen askeleen tuoden ennennäkemättömän kontrollin. Pelaajilla on kyky sijoittaa askeleensa, leikata ja siirtää liikkeensä autenttisella tavalla, mikä tuo NFL urheilijoiden ketteryyden ja räjähtävyyden suoraan peliin. IGNITE fysiikkamallinnus laskee kaksinkertaisella nopeudella sallien orgaanisimman ja käyttäjälähtöisimmän lopputuloksen koko pelisarjan historiassa. Madden NFL ei ole koskaan tuntunut näin hyvältä.

War in the Trenches – Hyökkäys ja Puolustus -linjapeli on amerikkalaisen jalkapallon keskeisimpiä asioita ja se toimii nyt myös Madden NFL 25 perustana. Linjamiehet eivät ole pelkästään fyysisiä, he ovat älykkäitä. Kyky tehdä 4x enemmän päätöksiä per sekunti yhdessä 300 uuden blokkausvuorovaikutuksen kanssa luovat realistisimmat juoksulinjat pallonkantajille ja parhaimmat syöttöaukot pelinrakentajille. Hyökkäävät linjamiehet jakavat ja muuttavat rooleja käsillä olevien uhkien ja mahdollisuuksien mukaan. Autenttiset tuplatiimit, pelinrakentajan ahdistamisen estot ja lennossa tapahtuvat linjamuutokset pistävät linjamiehet toimimaan tiiviissä yhteistyössä - tämä korostaa NFL:n fyysisimpiä ja intensiivisimpiä kamppailuja. Tervetuloa taistelemaan juoksuhaudoissa.

Madden Living World – NFL on paljon enemmän kuin pelkästään mitä tapahtuu linjojen välissä. Se on väkijoukot, kentän reunat ja kommentoinnit jotka todella tuovat Sunnuntain tunnelman eloon. Madden NFL 25:ssä tunne väkijoukon levottomuus astuessasi linjalle 4th down and goal tilanteessa. Näe joukkuetovereidesi ja valmentajiesi puhjeta jännityksestä rynnätessäsi sivulinjaa pitkin tehden pelinmuuttavan maalin. Kuule pelisarjan älykkäin kommentointi kun Simms ja Nantz muistelevat uraasi- kaikki loukkaantumisesi, kaikki tilastosi, kaikki huomionosoituksesi. Jokainen stadion on dynaaminen elävä maailma täynnä energiaa, tunnetta ja toimintaa.Madden NFL 25:ssä tunne jokaisen pelin, maalin ja taktiikan pulssi.