Luigis Mansion 2 Dark Moon 3DS (Käytetty)

 
Saat 5 euron alennuksen kun tilaat 20 eurolla koodilla REZ322XD Lue lisää etusivulta
18,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 27.04. asti
  • Myymälässä / Varastossa 1 kpl
Toimituskulut alk. 0,00 €
Osta uusi? 39,99 €
  • Saatavuus epävarmaa

Aaveet piirittävät Luigia jo toistamiseen - nyt kolmiulotteisena! Pyydystä aaveet joko yksin tai kaverien kanssa moninpelissä.


Luigi on palannut ja hänellä on vain yksi päämäärä: häätää joukko jääräpäisiä aaveita pelottavista kartanoista. Apunaan Luigilla on jälleen luotettava Poltergust 5000 -imuri, jolla sitkeimmätkin aaveet saadaan kuriin. Auta Luigia voittamaan aavepelkonsa ja lähde mukaan huumorilla höystettyyn seikkailuun Nintendo 3DS:llä.

Ensimmäistä kertaa Luigi's Mansion -sarjassa pelaajat pääsevät kokeilemaan kummitusten metsästämistaitojaan jännittävässä moninpelitilassa. Jopa neljä pelaajaa voi pelata yhdessä joko lähiverkon tai internetin kautta. Pelialueena on Scarescraper-pilvenpiirtäjä, joka on täynnä paranormaaleja olioita. Hunter Mode -pelitilassa pelaajat metsästävät kummituksia joukkueena. Jokainen pelaaja ohjaa eriväristä Luigi-hahmoa ja tarkoituksena on selvitä jokaisesta kerroksesta ennen kuin aika loppuu kesken.

  • Yksinpelin lisäksi peli sisältää myös moninpelin jopa neljälle pelaajalle. Yhdistä voimasi kaveriesi kanssa ja kukista häijyimmätkin aaveet tiimityöskentelyä korostavassa moninpelitilassa.
  • Pelkkä taskulampulla osoittaminen ei enää riitä pysäyttämään aaveita. Pelaajien täytyy aktivoida tehokkaampi valosäde ja vapauttaa se pysäyttääkseen aaveet ennen niiden imaisemista Poltergust-imurilla.

 

  • Erityyppiset aaveet kummittelevat eri kartanoissa. Luigin tehtävänä on selvittää kuinka jokainen aave kukistetaan ja löytää piilotettuja salaisuuksia avatakseen uusia alueita ja aarrearkkuja. Nämä uudet ominaisuudet tuovat vaihtelua ja pulmanratkontaa pelaamiseen.

 

  • Pelaajat voivat käyttää Poltergust-imuria auttaakseen Luigia löytämään sala-alueita, siivotakseen aarteita kätkeviä lehtikasoja tai kerätäkseen kolikoita ja seteleitä. Todellisuudessa pelokas Luigi haluaa päästä vain mahdollisimman kauas näistä aaveista.

 

  • 3D-grafiikat herättävät kartanot, aaveet ja ympäristöt henkiin. Pelaajat kokevat kaikki pelin tarjoamat jännittävät ja hauskat hetket kolmiulotteisena ilman erikoislaseja.

 

Luigi's Mansion 2 on jatko-osa Euroopassa vuonna 2002 Nintendo GameCube -pelikonsolille julkaistulle Luigi’s Mansion -pelille.