FIFA 14 PS3 (Käytetty)

 
Saat 5 euron alennuksen kun tilaat 20 eurolla koodilla REZ322XD Lue lisää etusivulta
5,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 28.04. asti
  • Myymälässä / Varastossa 4 kpl
Toimituskulut alk. 2,39 €
Osta uusi? 19,99 €
  • Saatavuus epävarmaa


Koe erinomaisten maalien tekemisen tunnelma FIFA 14:sta. Peli pelaa samalla tapaa kuin parhaissa jalkapallo-otteluissa kamppaillaan, innovaatioilla pelattavuuteen joka inspiroi faneja rakentamaan peliä keskikentältä käsin, sanellen ottelun tempoa. Tunne ilmassa oleva jännite tilanteiden muuttuessa mahdollisuuksiksi ja koe jännite verkon heiluessa. Uusi Pure Shot-ominaisuus ja upouusi Real Ball Physics muuttavat laukomisen. Jokainen laukaus tuntuu aidolta ja kun pelaajat saavat täydellisen iskun saavat he kokea sen mahtavan tunteen. FIFA 14 tuo mukanaan mukaansa tempaavat verkko-ominaisuudet ja live-palvelut jotka liittävät fanit sekä lajin sydämeen että toisiinsa – EA SPORTS Football Clubin kautta. FIFA 14 on jalkapallon sosiaalinen palvelu jossa fanit kohtaavat, kamppailevat ja jakavat asioita keskenään miljoonien muiden kanssa ympäri maailman.

Palkittu pelisarja tarjoaa uusien innovaatioiden myötä täydellisen ottelupäiväkokemuksen. Uudet ominaisuudet inspiroivat faneja rakentamaan peliä keskikentältä käsin. Tärkeimpiä uudistuksia ovat uusi Pure Shot, joka näyttää FIFA-faneille miltä täydellinen laukaus tuntuu samalla kuin uusi Real Ball Physics pitää huolen, että pallo käyttäytyy juuri niin kuin se tekisi oikeassa maailmassa.

"FIFA 14 tarjoaa upean futispelikokemuksen, jossa jännitys kasvaa pelin edetessä ja uusien mahdollisuuksien auetessa", FIFA 14 tuottaja David Rutter EA SPORTSilta kertoo. "FIFA 14 tarjoamat mahdollisuudet ovat todella palkitsevia."

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • Protect The Ball mahdollistaa puolustajien torjumisen ja blokkaamisen pallolta, uudenlaiset kamppailut vastustajien kanssa ennen syötön vastaanottoa sekä puolustajien kääntämisen uusien mahdollisuuksien saamiseksi.
  • Joukkuetovereiden älykkyyttä on parannettu molemmilla puolilla. Paremman päätöksenteon avulla saat tiukempaa ja älykkäämpää merkkausta ja parannettua juoksun seurausta. Puolustajat tunnistavat mahdollisuuksia avustaa ja voittaa pallon takaisin haltuunsa. Hyökkäävillä pelaajilla on uusia keinoja olla vastustajiaan ovelampia ja rikkoa tiiviitä ja älykkäitä puolustuksia luomalla tilaa itselleen, juoksemalla takalinjaa pitkin ja tarkkailemalla vauhtiaan.
  • Sprint Dribble Turns mahdollistaa räjähtävien leikkausten ja käännösten hyödyntämisen samalla kun otat puolustajista mittaa yksi yhtä vastaan.
  • Variable Dribble Touches esittelee valikoiman erilaisia kosketuksia palloa kuljettaessa. Taitavilla pelaajilla on sekä kosketus että kontrolli joiden avulla erottua joukosta kun taas vähemmän taitavat pelaajat tulevat kokemaan harvempia täydellisiä kosketuksia ja enemmän epävarmuutta pallon kuljetuksessa, luodessaan tilanteita puolustajille pallon hallinnan saamiseksi ja painottaen enemmän peliä keskikentän kautta pelattavaksi.


Peli-innovaatioiden lisäksi FIFA 14 esittelee merkittäviä uudistuksia myös uramoodiin. Pelaaja voi etsiä lahjakkuuksia ympäri vuoden uuden Global Scouting Networking avulla. Kasvata ja kehitä tiedusteluverkkoasi ja arvioi pelaajien, jotka voisivat vahvistaa ketjujasi, tuntemattomia attribuutteja siirtoikkunoiden aikana. Uusi keskus tuo mukanaan helpon navigoinnin, vähemmän keskeytyksiä ja live tiedustelu raportit.

FIFA 14 tuo mukanaan myös mukaansa tempaavat verkko-ominaisuudet ja live-palvelut jotka liittävät fanit sekä lajin sydämeen että toisiinsa – EA SPORTS Football Clubin* kautta. Football Club on sosiaalinen palvelu jossa fanit kohtaavat, kamppailevat ja jakavat asioita keskenään miljoonien muiden kanssa ympäri maailman.

Peli tarjoaa myös:

  • Uudistuksia suosittuun FIFA Ultimate Teamiin
  • Uuden online-moodin, joka rohkaisee sosiaaliseen kilpailemiseen
  • Monia uusia ominaisuuksia ja etuja EA SPORTS Football Clubiin
  • Täydellisen autenttisuuden yli 500 virallisesti lisensoidun joukkueen myötä



Ominaisuudet:

  • Pure Shot — Laukominen on muuttunut. Pelaajilla tulee olemaan tieto jonka avulla muuttaa rytmiään ja lähestymiskulmaansa löytääkseen parhaan paikan laukoa pallo verkon perukoille. Hyvin lauotut pallot tuntuvat tyydyttäviltä ja maalit ovat palkitsevia. Laadukkaiden laukausten lisäksi pelaajat voivat nyt myös potkaista ollessaan poissa tasapainosta tai ryntäämässä.
  • Real Ball Physics — Osu palloon suuremmalla voimalla ja taidokkuudella. Aidontuntuisen pallo fysiikat määrittelevät pallon liikeradat antaen pelaajille mahdollisuuden potkaista palloa kaukaa ja voimalla, lähettää matalasti nousevia palloja tarkasti ja ampua putoavia tai äkillisesti kääntyviä laukauksia aivan kuten oikeat jalkapalloilijat.
  • Suojele palloa — Hallitse keskikenttää ja määrittele ottelun tempo. Torju ja blokkaa puolustajat pallosta samalla kuljettaen sitä millä tahansa nopeudella. Suojele palloa vastustajilta kontrolloidaksesi peliä keskikenttä kautta ja määritelläksesi ottelun vauhti. Kamppaile vastustajasi kanssa ennen pallon saamista ja käännä sen jälkeen puolustajat luodaksesi tilanteita.
  • Joukkuetovereiden älykkyys — Paremman päätöksenteon avulla saat tiukempaa ja älykkäämpää merkkausta ja parannettua juoksun seurausta. Puolustajat tunnistavat mahdollisuuksia avustaa ja voittaa pallon takaisin haltuunsa. Hyökkäävillä pelaajilla on uusia keinoja olla vastustajiaan ovelampia ja rikkoa tiiviitä ja älykkäitä puolustuksia luomalla tilaa itselleen, juoksemalla takalinjaa pitkin ja tarkkailemalla vauhtiaan.
  • Sprint Dribble Turns — Käytä hyväksesi nopeita räjähtäviä leikkauksia ja käännöksiä voittaaksesi puolustajat yksi yhtä vastaan samalla kun juokset pallon kanssa. Pelaajat voivat liikkua mihin tahansa suuntaan säilyttäen luonnollisen liikkeensä ja pitäen palloa hallussaan.
  • Variable Dribble Touches — First Touch Control määrittelee pelaajan kosketusta heidän kuljettaessaan palloa. Taitavilla pelaajilla on sekä kosketus että kontrolli joiden avulla erottua joukosta kun taas vähemmän taitavat pelaajat tulevat kokemaan harvempia täydellisiä kosketuksia ja enemmän epävarmuutta pallon kuljetuksessa, luodessaan tilanteita puolustajille pallon hallinnan saamiseksi ja painottaen enemmän peliä keskikentän kautta pelattavaksi.
  • 2nd Chance Tackles — Taklausvyöhykkeen laajentaminen antaa puolustajille mahdollisuuden yhdistellä erilaisia taklauksia, toipua ohi menneistä taklauksista nopeasti ja luoda toisen mahdollisuuden kamppailla pallosta missä tahansa taklaustilanteessa.
  • Curling Lofted Through Balls — Pelaajilla on kyky kierrättää palloa vastustajien ympäri ja toimittaa tarkkuus-syöttöjä joukkuetovereille tai lähettää pallon halutulle alueelle.
  • Taitopelit – Kilpailuhenkinen harjoitusmuoto, joka antaa pelaajille mahdollisuuden oppia tai parannella tarvittavia taitoja joita tarvitaan FIFA 14:ssa. Kehity paremmaksi pelaajaksi nopeammin, riippumatta taitotasostasi, kamppailemalla itseäsi tai kavereitasi vastaan aivan uusissa mini-peleissä.
  • Uramoodi — Etsi lahjakkuuksia vuoden ympäri uuden Global Scouting Networking avulla joka tuo ammatti scouttaamisen maailman luoksesi. Kasvata ja kehitä omaa tiedusteluverkkoasi ja arvioi pelaajien, jotka voisivat vahvistaa ketjujasi, tuntemattomia attribuutteja siirtoikkunoiden aikana. Uusi keskus tuo mukanaan helpon navigoinnin, vähemmän keskeytyksiä ja live tiedustelu raportit.
  • Täysi aitous — Kaikki se aitous mistä EA SPORTS tunnetaan virallisesti lisensoitujen seurojen, sarjojen ja yli 15,000 pelaajan avulla.

 


  Ominaisuudet voivat vaihdella eri alustoilla!